Az Izomépítés Gyorsan Multi Közös Gyakorlatok

Az Izomépítés Gyorsan Multi Közös Gyakorlatok
Rate this post

Épület izom gyorsan, minden nézőpont kérdése. Gyorsan, ebben az esetben azt jelenti, hogy hónapokig vagy akár évekig. Az elkötelezettség, odaadás, a türelem. Nem lehet kezdeni egy edzésterv, hogy az izomépítés, vettem észre, sok a különbség, hogy az izomtömeg, az első két hónap. Lehet azonban észre a különbséget, mit érzel, növeli az állóképességet, valamint fogyni szinte azonnal, ha ehhez megfelelő táplálkozási étrend. Jobban, a fogyás legyen az ösztönzés, hogy fogja meg a pályán, hogy elérd a céljaidat az edzések építeni egy izmos test.

A kitűzött célokat! Hogy a rövid távú, mind a hosszú távú célok. Nem a kitűzött célokat, amelyek elérhetetlenek, vagy nem érhető el. Írd le őket. Akkor büszke lehetsz, van értelme a teljesítmény, ha azok elérni. Ha megy, hogy az edzőteremben, vagy a munka, nyomon követni, hogy mit tettél. Azt akarom, hogy egyensúlyt az edzést kell biztosítani, hogy dolgoznak az izmok a testedben. Edzés kemény között 40 70 perc, 3-as vagy 4-szer egy héten, de nem több, mint 90 perc.

Viszont egyetlen közös gyakorlatok a multi-joint, amennyire csak lehetséges.

Amikor egy bicepsz curl, hogy behozza a csukló fel a vállam, majd megint vissza kihasználva egy közös, a könyökét. Próbáld meg ezt helyette. Mikor hozza meg a csuklóját, hogy a vállán vigye a könyök felé, a hátsó több a csónakázó-módon. Még a könyök hajlítás, de most a vállam mozgó, kihasználva, mind az izmok, a mellkas, majd vissza. Az utolsó gyakorlat elért sokkal több, azonos idő alatt. Amikor guggolás, áll a lába arról, váll szélesség mellett, lába hegyes, egyenesen le a csípőd vissza tartani a felső test egyenes. Legördülő mint ha a ülök le egy székre, majd megáll, ha a térdét ütötte egy 90 fokos szögben. Ez nyomást gyakorol a quadok, combhajlítók, gluts. Aztán gyere vissza újra. Most próbáld meg ezt helyette. Az útmutatót tartsa a guggolás ugyanaz, kivéve, ha jössz, ugorj fel, hogy a karod a fejed fölé jumping jack stílus, tegye össze a kezét, majd ismételje meg. Nem csak kihasználva szinte minden izom, de használja a kisebb izmok, hogy segít stabilizálni a szervezet. Ez segít önnek nyereséget, illetve fenntartani egy hatékonyabb szervezet épít izomtömeg gyorsabban gyorsabb a fogyás.

Több száz könyvet írtak arról, fogyás, fitness táplálkozás.

Megpróbálom, hogy illeszkedjen a legtöbb hasznos információt ezt a bekezdést. Egy edzés ezred, a természetes ételek, a legjobb. Maradj távol a feldolgozott élelmiszer, amennyire csak lehetséges. A fehérje egy szükséges része a diéta, a növekedés az izmok. Ez magában foglalja a sovány vörös hús, tejtermékek (tojás nagyon magas a fehérje), halat, csirkét, többek között. Ne vágd ki őket a diéta. A szója fehérje nem egy nagy forrás, a fehérje pedig nem lehet helyettesíteni, mint a fő fehérje diéta. Csak enni szénhidrát edzés után, illetve korlátozni kell a bevitelt. Egyél 6 8 kis étkezés minden 2-3 óra naponta. A zöldséget minden étkezéshez, igen, minden étkezés! Az egyik legjobb dolog a zöldségek alacsony a kalóriatartalmuk. Csak vizet inni, zöld tea. Alább a kedvenc recept pedig elkészítem a nagyobb tételek, valamint a külön bele kisebb adagokban, hogy könnyű, hogy bárhol, mikrohullámú sütő. Összesen kalória erre lehetőség van, 390, fehérje, 29g, 20g zsír, tökéletes a kalória-bevitel 6 étkezés naponta.

  • 4 dl (1 bögre) Keleti zöldségek
  • 3 dkg sovány hátszín, 3 vagy 4 kis szójaszósz
  • 1 tk teriyaki szósz
  • 1tsp citromlé
  • 1tsp citromlé
  • 1tsp darált fokhagyma
  • 1tsp BBQ szósz
  • 1Tbs Olívaolaj
  • Só & Bors ízlés szerint

Elsápad a zöldségeket forró vízben 5 percig. Leszűrjük a zöldségeket, majd sautee a serpenyőben olíva olaj, darált fokhagyma, só, bors, amíg a zöldségek kezdenek barna. Vágott bélszín a kis harapás méretű darabokra, majd a hozzáadás a serpenyővel együtt a többi hozzávalót. Pároljuk 5-10 percig, vagy amíg a hátszín főtt a kívánt hőmérsékletet.

LEAVE A REPLY