A Skin Care Anti Wrinkle Cream megfelelő helyettes a Botox számára?

A Skin Care Anti Wrinkle Cream megfelelő helyettes a Botox számára?
2 (40%) 1 vote

Ön öregszik, és a kétségbeesetten szüksége van egy bőrápolő és ránctalanitó krémre. Úgyhallotta, hogy a Botox injekció a legjobb módszer ráncai csökkentésére, vagy akár ezek megvilágitására, de vette-e a fáradtságot hogy hydroface megtalálja a megfelelő alternatívát ezen terméknek?

A Skin Care Anti Wrinkle Cream megfelelő helyettes a Botox számára?

botox_

A Botox egy már évek óta sikeresen használt termék a ráncok kezelésében és eltüntetésében. Botoxot még a ráncvonalak kezelésére is használlnak, valamint más arcvonalak kezelésére és ellenőrzésére.

Sajnos a kezelések hatásai csupán néhány hónapot tartanak, tartós eredmények nélkül. Ezen kivül még drága is, nem is beszélve a  mellékhatásokról, mint például a fejfájás, kettős látás stb.

Botox kezelés alternativák

Ha egy jó alternatívát keres botox helyettesitésére akkor próbállja ki a Skin Care Anti Wrinkle ránctalanitó krémet. Ezek a krémek megbízhatóak, és biztosítják a ránc mentes bőr sokáig való fennmaradását.

Akalmazza azt naponta kétszer az első hónapban, majd naponta egyszer utánna. Látható eredmények láthatóak mindössze két héttel a ránc krém alkalmazása után.

Egy más jó alternatíva, amit mi úgy hívunk ránc fagyasztás. Itt egy cryoprobes nevezetű kis tűt használhat amely szó szerint lefagyasztja a homlokán átfutó idegeket.

Valójában ez ellazítja a arc idegeket és izmokat ezáltal megakadályozva a függőleges és vízszintes vonalak kialakulását. Helyi érzéstelenítést használnak, és az egész eljárás körülbelül 15 percig tart.

Egy más módszer a ránc töltőanyag ,amely a rácok körülio szöveteket számát megnöveli ezálltal csökkentve azokat.

A ránctalanító krémek és testápolók valamint az általuk előállított hialuronsav serkenti a természetes kollagén előállítását,és segít csökkenteni a ráncokat természetesen.

Egyébb Természeti opciók ráncok kezelésére

Létezik egy másik nagyon hatékony módszer ránc krém szükség esetére. Herbal maszk egy nagyszerű módja annak, hogy elősegitse a bőr kompakt és szilárd állapotát.

Ez nagyszerűen megakadályozza a ráncok kialakulását. Találtunk maszkokat, mint a sárgabarack maszk, ananász maszk stb. Ezek kellően megszabadithatják a bőr minden szennyeződésétől,felfrissülve és megerősíteve ragyogással tele arcát.

Semmi sem közelitheti meg a természetes ránctalanító krémeket, amelyek nem tartalmaznak káros összetevőket, vagy illatanyagokat. Ha mindenképpen szüksége van egy bőrápoló és ránctalanitó krémre javasoljuk, hogy természetes ránctalanító krémeket válasszon, hogy megszabadithassa bőrét ráncaitól.

LEAVE A REPLY