5 Bizonyított fogyókúra terv

Rate this post

A fogyókúra ipar egy nagyon ígéretes ipar, mert sok embernek ugyanaz a problémája van, azaz a felesleg. Sokféle fogyókúra tervet árulnak az interneten, amely csábító ígéretekkel van tele.

fogyasSajnos a legtöbb ilyen terv haszontalan, egyáltalán nem működnek. Néhányuk valóban hatásos, de valóban erre akarod pazarolni a pénzed és időd, hogy a működőt találd meg? Biztos vagyok benne, hogy nem akarod az idődet pazarolni egy hibás próbálkozásért. Lent megtalálod az 5 bizonyított fogyókúrás tervet, amelyek biztonságosan használhatók. Ezek a tervek biztonságosan használhatók, mivel sok ember, köztük hírességek is használják.

1. Detox fogyókúrás tervek, másnéven Citrom Detox. Ez a fogyókúra gyakorlatilag víz és citromlé terápia. Ez a terápia a citrom savasságát használja fel a méregtelenítéshez, tisztításhoz. A hozzáadott juharszirup vagy gyömbér segíti az anyagcserét és a keringést.

2. Alacsony szénhidrát fogyókúra terv. Ez főleg a zöldségek és gyümölcsök fogyasztására helyezi a hangsúlyt. Ezen két fajta étel fontos, mert egészséges és természetes. A gyümölcsök és zöldségek sok rosttal rendelkeznek, és nagyon kevés kalóriával. Ajánlott edzeni, hogy a fogyás folyamatát felgyorsítsuk. Az utca körüli kocogás elég az étrend kiegyensúlyozására.

slim-fast3. Slim-Fast fogyókúra terv. Ez a fogyókúra terv nagyon népszerű az egyszerűsége miatt. Ennél a diétánál a reggeli és ebéd Slim-Fast (karcsú-vékony) turmix lesz. Szerencsére rendes ételt ehetsz vacsorának. Ezen fogyókúra fő része a Slim-Fast turmix, mert ezek a turmixok alacsony kalória tartalmú hozzávalókból áll. Habár ehetsz bármit, jobb, ha csak egészséges ételeket fogyasztasz.

4. Atkins fogyókúra terv. Ez a legnépszerűbb fogyókúrás program a fogyókúra iparban, és sok ember fogyott már ezzel a tervvel. A első lépése az összes szénhidrát megszüntetése. Néhány hét után kezdd el lassan ismét elkezdeni a szénhidrát fogyasztását, amíg nem kezdesz el fogyni. Valóban működik, és annyi fehérjét és zsírt ehetsz, amennyit csak akarsz. Ajánlott utánanézni, hogy ez a diéta valóban neked való-e.

5. Nutrisystem fogyókúra terv. Azaz tápanyag rendszer terv. Ezt a programot már 2 évtizede használják. Ez a diéta magas rost tartalmú és alacsony zsír tartalmú ételekből áll, hogy befolyásold az éhséged. A fő cél az, hogy szabályozd a napi elfogyasztott kalóriát. Ezen diéta átlagos ára 300$ körül van.

Author at Egészség Gyár |

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY