A Hajhullás Visszafordítható?

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy senki nem akarja elveszteni a haját. Igen, vannak olyan emberek, akik sokkal jobban tetszik az a gondolat, hogy kopasz, de mások számára, ez lehet egy egyenesen érzelmi hullámvasút! Szóval, nem meglepő, hogy amikor a kopaszodás kezdődik, hogy fordulhat elő, kérünk, hajhullás visszafordítható? Nos, mielőtt meg tudjuk határozni, ha a tény, hajhullás, reverzibilis, hogy megértsük a dolgokat, mert ez a hajhullás az első helyen.

A fő oka a haj elvesztése erednek:

  • Forgalomba kérdések
  • Genetika
  • Táplálkozási tényezők

Bár mindezek a tényezők hozzájárulnak a kopaszság különböző módon, mind egy közös nevező. Mindegyik vezető tápanyag éhen szőrtüsző, ami már önmagában is lesz, mert a sérült haj, valamint a veszteség elkerülhetetlen.

Oka a Férfi hajhullás:

Számos kérdés, hogy a vezető emberek elveszítik a haját, ha pedig az lesz, hogy a válasz a kérdésre, “hajhullás reverzibilis?” ez rendkívül hasznos, ha pontosan tudod, milyen típusú problémával szenved, amely így elveszti a haj. Többféle típusú betegségek, trauma, sőt műtétek, hogy lehet a következménye a hajhullás. Ez akkor fordulhat elő, mert a szervezet normális funkciók félbe, mert valamilyen intenzív stressz ment keresztül. Gombás fertőzések, illetve más jellegű betegségek is vezethet a haj elvesztése, nem számít, hány éves vagy. Ha azt hiszed, hogy elveszíti a haját, mert ezeket a kérdéseket a fent említett, forduljon orvosához.

Elveszíti a haját is lehet mellékhatása, bizonyos gyógyszerek vagy a hormonszintek változása; azonban a legtöbb közismert, mert a kopaszodás a férfiak a genetika DHP építmény. Miközben korábban azt hittem, hogy a genetika volt a fő oka a haj elvesztése, fedeztek fel, amelyet a szakértők, hogy a genetika valójában nem ez a fő kérdés. Kiterjedt kutatások felfedezték, hogy a DHT építmény, ismertebb nevén a dihidrotesztoszteron, mert egy blokk között tápanyagok a hajhagymákat, így megakadályozza az új növekedés.

Női hajhullás tünetei:

Hajhullás nőknél egy kicsit más oka, mint a férfiak kopaszodó kérdések. Ez annak köszönhető, hogy az a tény, hogy a nők nem közelébe mennyiségű tesztoszteron-termelés, ami a férfiak. Ez azt jelenti, hogy a DHT építmény nem olyan nagy aggodalomra ad okot a női hajhullás. Azonban kombinálható a többi az okok, amelyek hozzájárulnak a női hajhullás.

Hajhullás nőknél is tulajdonítható, hogy a hormonális egyensúly. A nők sok időszakok (nem szójáték szándékozott) az életükben, amikor a hormonok változni, drámaian, mint a pubertás, időszakok, terhesség, menopauza, post-menopauza. Pedig, ezek a hormonális változások is nagy hatással volt a sűrűsége, összetétele a hajad.

Egyéb, kevésbé gyakori, női hajhullás tünetei jelentkezhetnek a vényköteles gyógyszerek, keringési problémák, a stressz, a műtét, a környezeti szennyező anyagok, vegyi anyagok, a hajfestéssel, betegségek, kozmetikai eljárások, alultápláltság.

Azonban általánosságban elmondható, hogy határozottan lehetséges megelőzni, megállítani, illetve akár visszafordítani a hajhullás mind a férfiak, mind a nők. Igen, a kérdés “hajhullás reverzibilis” végül is válaszolt! Igen, hajhullás visszafordítható.

Mi Okozza a DHT Építmény?

A DHT építmény által okozott erős hormon, amely kimutatták, hogy a ravaszt a hajhullás ismert, mint Androgén Alopecia. Ez a feltétel az, hogy a hatások azokat az embereket, akik befolyásolják a genetika, hogy elveszítik a hajad; ez okozza, hogy egy építmény a DHT, amely már ismert, hogy törpe hajhagymákat, amelyek eredménye a regressziós a fejbőrön a vellus állam, hogy teheti a hajad, mint a nem létező.

Sok ember, elveszíti a haját, mert a DHP építmény nem csupán egy kérdés, a hiúság; ez valójában egy állapot, ami pusztító lelkileg, mint fizikailag kellemetlen. Miközben sok szóbeli aktuális gyógyszerek, amelyek már kifejezetten támogatási újra nő a haja, az eredmények messze bolond bizonyíték, gyakran párosul a több nem kívánt, váratlan mellékhatásai.

Azonban soha nem a félelem, hajhullás, reverzibilis, ez a visszafordítása lehet elérni, természetesen anélkül, hogy a kellemetlen mellékhatása, hogy jön a gyógyszeres kezelések. Csak annyit kell tenned, hogy cél, hogy a DHT építmény, akkor képes lesz arra, hogy csírájában a kopaszodó probléma a bud.

Rate this post
MARISKA SKULTETY
Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY