A Nyers Élelmiszerek Egészségügyi Ellátások, Illetve A Főzés Elpusztítja Ásványi Anyagok

Néztem weboldalak eszik nyers élelmiszerek, pedig sok mindent láttam, hogy motivált, hogy megírjam ezt a cikket. Az egyik honlapon azt mondta, hogy a főzés elpusztítja a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek. A webMD.com az, hogy kap egy millió látogató egy nap, azt mondja: “az elképzelés Az, hogy a fűtés élelmiszer elpusztítja a tápanyagok természetes enzimek.” “Valószínűleg fogyni ezt a diétát, mivel sok nyers élelmiszerek alacsony kalória, zsír, nátrium, magas rost. Egy tanulmány megállapította, hogy a nyers étel diéta dolgozott a fogyás.”

A 2 fő csoportok tápanyag, vitamin, ásványi anyagokat.

Szóval ez a (fűtési élelmiszer elpusztítja a tápanyagok) lenne, mint mondja, az emberek prosztata mirigyek. Vannak 2 fő csoportra oszthatók az emberek, de a fentiek csak akkor érvényes, ha az egyik csoport. Szóval mi is az a ásványi anyag. Ha megnézzük, hogy a meghatározás vonatkozik, kövek, ásványok. Egy ásványi anyag élelmiszer anyag olyan élelmiszer, amely a fém elem a periódusos rendszerben, hogy az emberek megismerjék a középiskolában. Ott is a nem-fém elem.

Az elemek alapvető építőkövei vegyi anyagok. Így nem lehet elpusztítani. Akkor is, ha felrobbantott egy atombombát. Így a főzés nem lehet elpusztítani, ásványi anyagok. Vitaminokat, enzimeket tartalmaznak sok elemek, – könnyű lebontani azokat a kombinációkat, illetve elpusztítani őket. Most nukleáris fúzió, mint a hidrogén-bomba vagy mi történik a nap nem elpusztítani ásványok de tudják változtatni egy ásványi anyag, a másik ásványi által fusion. Ha felforr a zöldségeket vízben, majd dobja el a vizet, ahelyett, gőzölgő őket, nagy ásványi anyagok jöjjön ki az étel, a víz, ahol aztán kidobták.

Eszik nyers étel diéta, vagy főként a nyers étel diéta jó az egészségre.

Elmélet arról, hogy ez a vita, de az emberek sok egészségügyi problémák gyógyítható velük a nyers étel diéta. Nézzük meg, mi is tudjuk. Az embereket kivéve, páviánok, Tasmán ördögök, mind az állatok esznek nyers élelmiszerek. Igazából csak vicceltem a páviánok, Tasmán ördögök. Most egy dolog, hogy az emberek hozza fel, hogy egyes tápanyagok jobban hasznosulnak, ha megsült. Mi az a híres? Likopin!

Likopin egy fitokémiai vagy növényi gyógyszer a paradicsom. Szóval azt hallottam, az emberek azt mondják, hogy egy tanulmány kimutatta, hogy a főtt likopin volt, jobban hasznosulnak, mint a nyers likopin. Szóval, ha csirkét enni, paradicsom, meg kell tanulni, hogyan kell főzni. Amennyire pénz, egy tanulmány, mint ez előnyös a vállalatok, amelyek a paradicsomos szószt. Nem tudom, hogy sikerült nekik ez a tanulmány, vagy nem. De itt van amit tudok.

Az AMERIKAI kormány tesztelte a likopin a dinnyét, majd megállapította, hogy a görögdinnye több volt a likopin, mint a paradicsom. De azt akarta tudni, hogy a likopin a nyers görögdinnye volt, mint hasznosulnak, mint a likopin a főtt paradicsom. Azt várták, hogy megtalálja ezt, mivel tudta, hogy a fenti tanulmány, de látni akarta, hogy mennyire.

Ezt teszteltük a Mezőgazdasági Kutató Szolgálat-a-házat, kutató kar, az AMERIKAI Mezőgazdasági Minisztérium (USDA). Azt találták, hogy a meglepetés, hogy a nyers likopin, az sem volt kapható főtt likopin. Így van, valószínűleg tanultam eddig, hogy a főzés nem lehet elpusztítani, ásványi anyagok, főtt likopin nem jobban hasznosulnak, mint a nyers likopin. Szóval ez elég bizonyíték arra, hogy hasonló vizsgálatok a kérdés.

Van egy cikk arról, 2 tanulmányok azt mutatják, hogy a fogyasztó a só egészséges.

De mért a bevitt só, mennyi só van a vizeletben. A cikk megmagyarázza, hogy miért nem működik, miért emberek, akik esznek kevesebb nátrium van több nátrium-a vizelet. Néhány ember a nyers étel diéta nem fogyasztanak só (ez egy követ, akkor az nem lehet nyers vagy főtt). Csak ez önmagában meghosszabbítja az élet évtizedek óta. WebMD.com van egy cikk, mondván, hogy a fogyasztó a só rosszabb az egészségre, mint a dohányzás.

Volt egy weblap arról, hogy félreértés, hogy a nyers élelmiszer. Az egyik az volt, hogy a főzés elpusztítja az enzimeket élelmiszerek. Akkor azt mondta, hogy ez teljesen igaz. Tehát tévhit, hogy igaz volt, hogy nem egy tévhit. De aztán hozzátette, hogy ez nem számít, mivel a szervezet termel emésztő enzimek. Most én még nem hallottam ezt a többi ember, de ez történt velem. Az ötlet, hogy az enzimek a nyers élelmiszerek, segít megemészteni az ételt. De nélkülük is lehet, hogy a teste kipufogó képes előállítani, hogy az enzim az idő múlásával. Ez az elmélet.

Szóval ettem egy egészségügyi étel, étterem, heti 5 napon, minden héten.

Én ugyanazt az 5 étkezés minden héten, mivel ők voltak az 5 kedvenc ételek. Ez a étterem/egészségügyi, élelmiszer-áruház, a Philadelphia tulajdonában volt egy jó barátom, Susan Seideman-Barna. Csak egy keressük meg a képet, majd a masszázs iskolában, hogy ő diplomázott. Egy év után az evés ezek a főtt ételek, már nem tetszett nekik. Akkor csak enni akciós, hogy volt. Ez történt velem sokszor a főtt ételek, de nem a nyers élelmiszerek. Ismerek egy nőt, Debbie Pierce (Rose Istennő), hogy depressziós volt, amíg áttért a nyers étel diéta.

Tehát, ha bármilyen egészségügyi problémája, hogy nem tud megszabadulni, akkor talán meg kellene próbálnod egy többnyire nyers étrend. Az egyik csoport úgy találta, hogy ha esznek az emberek 85% – a nyers diéta a nap folyamán aztán enni, 15% – a az élelmiszer, a végén a nap, mint egészséges főtt ételt, úgy is jól működik, mint egy teljesen nyers étrend. Sok előnyös lehet, csak azáltal, hogy növeli a bevitt nyers étel csökkenti a bevitt étel.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY