A Nyers Étel Diéta – 6 Muszájra Elkészítésekor A Konyhában A Hosszú Távú Nyers Étel Diéta

Jól felkészült a főzés van szüksége, jó felszerelés, mint edények, mikrohullámú sütő vagy sütő, arról nem is beszélve, hogy egy egész lista a konyhai eszközöket kellett főzni egy viszonylag egyszerű étel. Megy a boltba, hogy töltsék fel a hűtőt, friss zöldség, gyümölcs csak a kezdet, hogy a nyers étel diéta. Ha akarod tölteni a nyers étel tapasztalat eszik, sárgarépa, zeller, botok, jobb, ha fel van szerelve! Konyha berendezés nem lényeges az elején. Meg fogja találni a recept szakácskönyvek lesz szükség több, mint egy kést, egy vágódeszkát.

Nagy sebességű keverőgép

Egy erős, nagy sebességű keverőgép, mint egy Vita-mix vagy Keverék tech mixer az első alapvető eszköz lesz szükség. Mivel a blender egy nap többször, befektetés, magas minőségű turmix szolgáltatás a nyers étel diéta főzés szüksége van sok-sok éven át. A nagy sebességű keverőgép lehetséges, hogy készítsen turmixokat, meleg levesek, italt kever, szószok. Akkor is képes készíteni vastag mixek, amelyre szüksége lesz az állat, hogy a kenyér, szendvics, torta alja. A legjobb az egészben, hogy soha nem fog égni a kaja, amit valaha újra. Egy jó nagy sebességű keverőgép bárhol a $400-$700 befektetési

Élelmiszer dehydrator

Ha egyszer elkezdi használni ezt az eszközt, akkor nem tudom, hogyan sikerült nélkül. A dehydrator alapvetően egy meleg sütőben, amely kibontja a nedvességet készített élelmiszerek, mint például a zöldségek, gyümölcsök finom vastag keveri alatt 12-24 óra. Dehidratált élelmiszerek lehet tartani egy ideig, így nagy snack ételek. A nyers étel dehydrator is elkészítéséhez használt keverékek sütemények, piték, hogy lehet használni, mint az alsó cseréje keveri a tésztát. A legtöbb nyers szakácskönyvek felhívást, hogy ez a fajta felkészülés a sok nyers étel receptek. Általában egy jó étel dehydrator megvásárolható között $200-$500 attól függően, hogy mekkora, illetve főzés szüksége van.

Az élelmiszer-feldolgozó

A kötet a növényi készítmény, amit csinál, jó élelmiszer-feldolgozó majd a munkát sokkal gyorsabb. Nyers étel főzés telik az idő, az előkészítés, mint a hagyományos főzés. Ahhoz képest, rendszeres főzés, az egyetlen alkalom, amikor megtakarítás étel, mert sok recept szükség apróra vágott hozzávalókat.

Gyümölcscentrifuga

Hogy a friss gyümölcslé vagy zöldséglé keveri a legjobb készült, magas minőségű, gyümölcscentrifuga. Ez a legjobb módja annak, hogy egy bőséges bevitele a gyümölcsöt, zöldségeket egy nap alatt. Sok olcsó facsaró a piacon, de ezek általában éget az enzimek ezért színvonalát az ételt. Kerámia facsaró másrészt nyomja össze a levet ki a zöldségek, gyümölcsök, annak érdekében, hogy ezeket az értékes enzimeket. Természetesen ez a fajta facsaró befut egy $300-$500 befektetés.

A csírázó tálca

Mivel saláták nagy része a mindennapi nyers főzés, egy csírázó tálca elengedhetetlen. Ez egy három vagy négy szinten műanyag tartály, apró lyuk alján minden egy. Vannak különféle magok, amelyek megvásárolhatók az egészségügyi élelmiszer áruház, csíráztatott ezekben a tartályokban csak vizet használnak. Pár napon belül lesz sok friss hajtások, hogy dobja be a finom salátát. Ők valóban a legfrissebb, legegyszerűbb módja, hogy kiváló minőségű táplálék az új találtam egészségre.

Egy könyvespolc

A nap az utazás megkezdése felfedezni nyers étel, főzés, akkor a végén vásárol egy csomó könyvet, hogy bontsa ki ezt az új élményt. Így készül ételek annyira izgalmas, de nem lehet összehasonlítani semmilyen hagyományos módon a főzés. Az ízlelőbimbókat fogja tapasztalni, friss, izgalmas ízek, hogy soha nem találsz még a legjobb éttermek, hacsak nem kínál nyers étel a menüből.

Bár lehet, hogy megvásárolta a legjobb a legjobb, a konyhai berendezések, a szekrények jelenleg tele van a liszt, a kenyér, tészta, cukor, egyéb felesleges hozzávalót, majd ki kell cserélni újakra. Az új szakácskönyvet hív olíva olaj, dió, tengeri moszat, fűszer, fűszerek, gyógynövények, amelyek közül sok soha nem is hallottam.

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY