Anti-Aging Tippek – A 20-as

Gratulálok, a legjobbkor, hogy született. A pályázat fiatal korban, még van idő, hogy megakadályozza a korai öregedés. A tetteid most fog menteni számtalan ráncok a jövőben, de a legjobb, meg lehet csinálni, olcsón.

A nők többsége, akik vásárolni anti-aging termékek, ma NEM gondoskodnak a bőr, amikor fiatalabbak voltak. Része ez nem az ő hibája; a veszély, hogy az UV fény egyszerűen nem mainstream hír, hogy 20 évvel ezelőtt. Még akkor is, ha voltak, a bőrápolási termék áll rendelkezésre, akkor a közelben sem volt a kaliber.

Más szóval, a technológia, illetve az oldalon. Csak, mint a megtakarítás a nyugdíj fizeti ki, ha elkezded a 20-as, bőrápolás. A tetteid most szabja meg, hogy milyen fiatal az arca, 35, 45, 55, illetve azon túl.

A stratégia ezen a ponton, hogy megakadályozzák a nap okozta.

Ennyi. Néhány más dolog, hogy segíteni fog (lásd alább), de az elsődleges szempont most, messze, blokkolja, így elkerülhető a káros UV sugarak ellen.

Fontossági sorrendben, itt vannak a lépéseket meg kell tennie, hogy biztosítsa a fiatalos arcát, amíg a gravitáció fogja hagyni.

 • Viselni naptejet. Ismétlem, viseljen a nap ellen. Sajnos, nem minden nap blokkok ugyanaz. Sőt, néhány hagyományos sunblocks semmit sem fog tenni az ön számára.

#1 kell, blokk, mind az UVA-sugarak (az is, hogy, hány éves kortól), illetve az UVB-sugarak (az is, hogy égetni). De ez csalóka, mert még üvegek, hogy azt mondják, hogy blokkolja mind a sugarak néha nem. Többnyire blokk UVB sugarak, ami azt jelenti, hogy az UVA-sugarak még mindig jön át.

Győződjön meg róla, hogy a palack egy “széles spektrumú” UVA/UVB-blokkoló. Hozzávalók kell keresni, vagy a cink-oxid, titán-oxid, avobenzone, súlytalan, gyorsan beszívódó, vagy Helioplex.

#2, kell egy SPF (sun protection factor) 15 éves, vagy annál magasabb. Egy magasabb SPF nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyre több védelmet. Emlékszem, SPF utal, hogy az UVB védelem, magas SPF semmit sem jelent, kivéve, ha a fényvédő blokkok UVA sugarak.

#3, állandóan hordom. Csak azért, mert az árnyékban, vagy bent, nem jelenti azt, hogy biztonságban vannak a naptól. Sugarak eltéríteni, hogy esernyőt használni, hogy a pajzs, a nap csak részben eredményesek. Ha zárt térben, a windows lehetővé teszi az UVA sugarak, hogy gyere be a házba, majd a kor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Fedezze fel minden alkalommal, újra alkalmazni néhány alkalommal egy nap, ha te leszel a szabadban sokat.

#4, az idő nem számít. Felhők blokk pár UVB sugarak, de az UVA sugarak mindig jön át. Nem számít az időjárás, a naptejet. Különben is, a szél is károsítja a bőrt, ezért van szükség akkora védelmet, mint mindenkor lehetséges.

#5, nem csak védd az arcod. Ne felejtsd el, a fül, a kéz, a kar, láb, váll, stb. Még a szád is védelemre van szüksége (faktoros fényvédő ajakbalzsam, nem fényvédő).

#6, alkalmazni naptej megfelelően. Ez rendkívül fontos. Naptej nem akkor nem jó, ha nincs semmi között, a bőr, a naptej krém. Ez, a nap ellen kell először alkalmazni mosás után a reggel. Meg kell majd várjon legalább 10 percet, mielőtt alkalmazása valami, vagy megy kívül, mivel a nap blokk időre van szüksége, hogy hozzászokjon.

 • Hagyja abba a dohányzást, az ivást. Még ha nem is füst, lehet, hogy lesz itt valaki, aki tud. Mind a füst, illetve a passzív dohányzás súlyosan károsítja a bőrt. A dohányzás is ölni más módon, így az előnyök messze túlmutatnak a bőrápolás.

A nagynéném is dohányoztam, meg nem is stick ötcentest a mély ráncok csak a szája körül, s arca. A dohányzás tett a 20 évvel idősebb, mint ő. Hagyja abba a dohányzást, de nem lógnak az emberek, akik nem, mert ők súlyosan öregedés a bőr.

 • A kezekkel az arcát! Próbáld meg, hogy nem hagyom, hogy bármi, legyen az a kezed, vagy durva törölköző, megérinti az arcát.
 • Ha pihenni, az arcát, a kezét, vagy ráncok, a bőr. Ha dörzsölje törölköző át az arcát a durva divat, vagy ráncok, a bőr. S, ha alszol, arccal lefelé egy párnára, vagy ráncok, a bőr minden éjjel, hosszú.

Kezét az arca. Másodszor, soha ne dörzsölje az arcát semmit. Ahelyett, hogy a szárítás, az arc, egy törölközőt, pat le óvatosan. S, ha alszol, feküdjön a hátára. A gravitáció lesz minimális, nem nyomja az arcát egy párnát, 8 egymást követő órában. Ha már a 8 órát…

 • Aludni. Az alváshiány a #1 okai a korai öregedés, nem csak a bőr. Célja, legalább 7 óra, ideális esetben 8 vagy 9. “A szépség aludni” tényleg aludni. Szóval a dolog.
 • Tartsa meg a poker face. Az emberek egyenes, érzelemmentes arckifejezéseket kell tekinteni, unalmas. De ők is öregednek. Itt van, hogy miért.

A túlzott mimika, például a nevet, mosolyog, ráncolja a homlokát, illetve más, buta bohóc arcát, ránc az arca. Kanyarban, csavar, lemorzsolódás a bőr egy ráncos káosz. Oka van annak, bohócok sminkelni.

Nem javaslom, hogy add fel a nevet, mert ez lehetetlen, hacsak nem te nézed az élettelen sit-com a hálózat TV ezekben a napokban. Azt javaslom, hogy minimalizálja a szélessége a mosoly, nevetés, valamint a szemöldökét ráncolja, az teljesen ki van zárva. Is, egy jó pár UV-védő napszemüveget. Ők majd vágja le a hunyorogva a napba, hunyorogva okozza, hogy a bosszantó ránc a barázda.

Az arca nem egy Etch-egy-Vázlat, így bánnak jól. Pedig mosolyognia (de csak egy kicsit).

 • Enni. Tudod, hogy kell enni, de sokan nem. Amikor pedig általában egy hóbort diéta, mint az Atkins, a Déli Parton, vagy a Zóna.

A lényeg: a helyes táplálkozás egyszerű. A nehéz része, hogy a fegyelem, de mivel érdekel az öregedés nos, meg fogod tanulni, fegyelem.

 1. Igyál sok vizet. A víz jó minden szervet, beleértve a bőrt.
 2. Egyen sok gyümölcsöt, zöldséget. Ezek tele vannak, de semmi, csak a jóság, beleértve a vitaminok, tápanyagok a szervezetben (bőr) van szüksége.
 3. Minimalizálja a részeket. Találja ki, hogy mit egy adag mérete, egyél csak. Meglepődnél, hogy mi egy adag mérete hús tényleg (körülbelül akkora, mint egy pakli kártya).
 4. Egyen sovány fehérje. Hal, sovány hús, baromfi, tojás, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, bab, lencse, mogyoró egész jó fehérjeforrások.
 5. Válassza ki a szénhidrátot. Felejtsd el egyszerű szénhidrát, mint a fehér kenyér, fehér tészta, sütemények, desszertek. A szénhidrát kell, hogy jöjjön, teljes kiőrlésű források, mint flourless (vagy 100% teljes kiőrlésű) kenyér, magas rosttartalmú müzli, kiőrlésű tészta, barna rizs, gabona, bulgur búza, gyümölcs, zöldség.

Összefoglaló

Egy életen át ezek a szokások biztosítja a fiatalos bőr, ameddig csak tudja. Mindenki korosztály, valamint a ráncok elkerülhetetlen, DE késedelem azok a ráncok hosszú ideig követve a stratégia a fent vázolt. Jól néz ki, jól érzem magam, és megalapozza az egész életen át tartó egészséges öregedés.

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY