Az Identitás Egyéni Problémákat, valamint az Isteni Egyéni Feloldja Őket

Nincsenek hidak, vagy műemlékek vagy bármilyen csodája a világ, hogy lehetőség egyeznek meg a csoda, nagyszerűségét az élet, erő, az emberi lény. A legnagyobb történelmi alakok tudtam, hogy ugyanaz a kreatív energia, amivel rendelkezünk. Ez mérhetetlen is, hogy a végtelen az univerzum maga. Ez a kikötők az utolsó szálig. Minden, ami szükséges, hogy tisztában legyen a nyilvánvaló jellege, kik vagyunk. Az elme, test, mind a szellem, mind egy.

Úgy nevezzük, hogy az isteni éned.

Minden egyéni identitás a karján ringatott, a szív, a felsőbb énem. Használja ezt a kifejezést, mert ez elég erős ahhoz, hogy megkülönböztethető egymástól. Mindannyian formák a saját kitalált személyiség, jellemzők, az egyszerű élet az élet. Mint az emberek, néha keverjük össze, hogy kik vagyunk a lehetőségeket, mi adhatja, hogy a kitalált valóság. Amit mi csinálunk, az a fok, a helyünket a világban, a tehetségek rövid bejelenteni. Ez pedig, akik úgy véljük, hogy a ” te ” amikor beszélünk egymással. Ennek az volt a hiba, tulajdonítunk magunknak, hogy a korlátozott inkább, mint végtelen, csodálatos egyéni vagyunk.

Állj meg egy pillanatra, nézd csak, valami nagyszerű. Ha volna, most lépés, hogy valamit szeretne javítani rólad. Ez az, amit teszünk, minden perc az életünk. Arra összpontosítunk, hogy mi tetszik, mi nem tetszik. A legfontosabb az, hogy tudjuk, hogy amikor a hangsúly a legjobb az életben, összhang a legmagasabb egyéni. Ez a tér a tér a megmunkálhatóság. Az isteni önmagától nem félj, nem ítélünk el másokat, vagy akár, hogy tudja minden rendben van, hogy minden ki fog derülni. Ez biztonságos, tudja, sem határok, sem lehetőség nem érhető el. Amikor beteg vagy, hanem az, hogy része, hogy hozza vissza a health.

Van választás, a választás mindig az, hogy összpontosítson a korlátozó saját maga tervezte, hogy ez a dátum vagy a határtalan isteni éned, amely a legkisebb ellenállás minden, amire vágysz. Ez mindig is így volt, csak nem vettem észre. A különbség ebben a pillanatban, ennek a vibrációs ciklus, majd a következő pillanatban, a másik végén a vibrációs, ahol választani. Ez az, ahol vagyunk, várta, hogy mit adunk a figyelmet. Ha nem az, hogy továbbra is keresi az élet, ahogy mi a tapasztalat megszűnik.

Képzeld el, hogy rezeg ebben a vibrációs univerzum.

Megy, hogy ott, ahol vagy, akkor amikor akarsz lenni, akkor oda-vissza újra meg újra. Ez a rezgés. Nem több, varázslatos, mint a tendenciák előforduló, a domain a gravitáció. Ez egyszerűen mi történik. De ez oda-vissza; rezgő olyan gyorsan, mint úgy tűnik, hogy töretlen, akadálytalan áramlását,

Az egyetlen különbség, hogy mi jelenik meg az életed, s mi nem az, hogy a figyelmet kap. A legnagyobb nehézséget mindig úgy tűnik, hogy keresi a hiánya, amit akarunk. Mi továbbra is figyeljük meg, hogy mit akarunk még nincs itt. Tudjuk, mit akarunk, mert még nincs itt. Furcsa talán, de a kontraszt vagy a háttér lehetővé teszi számunkra, hogy az előtérben. Az isteni önvaló a végső ‘háttér’, minden, amit el lehet képzelni. Ha el tudod képzelni, hogy lehet.

Látod, hogy az emberek mit tekintenek egy jobb helyen van. Nem érzem magam olyan jól tudod, hogy szeretné érezni magát. A figyelmet megy oda-vissza az egyik, hogy a másik sebességgel, akkor nem értem, mit tapasztal az életben, mit ad a domináns a figyelmet.

Ha adsz a figyelmet, hogy a megjelenés, hogy a szegény, hogy mit kap az, hogy,, mi ragyog a fény. Amikor azt mondja, hogy magányos, vagy a haver, úgy tűnik, nehéz megtalálni, azt, amit kapsz. De létrehozott mindent, amit szeretnél. Az, hogy tudod, mit akarsz. Egyszerűen meg kell etetni, inkább a szerető figyelmet.

A hely mind a munka, a boldogság, az öröm, az élet valódi értelme. Ez az, ahol az Isteni Önálló életüket. Ha egyszerűen, hogy ez élete célja, hogy elérje a jobb érzések lehetővé teszi, hogy a nagyság, mert az ellenállás megszűnik a probléma, hogy feloldódjon.

Szóval az erőt, hogy befolyással az irányt, úgy dönt, hogy a fókusz a miénk, tudatosan, inkább, mint egy eszméletlen törvény mindig él a múltból. Itt van egy érdekes dolog, amiről azt hisszük, hogy “most”, vagy a jelen, sőt, az elmúlt. Mindig túl késő, ha meg akarjuk nézni. Élni a “most” azt jelentené, hogy ki elé, mi arról szól, hogy vártam a nagy érzések, hogy jöjjön oda. Te pedig maradsz tisztában a felsőbb éned, azáltal, hogy a fókuszpont az Isteni Éned.

Lazítson, engedje fel az ellenállást, majd engedd el, lehetővé teszi az Isteni Éned, hogy segítsen.

Ez egy nagy téma, még nagyon is világossá válik, ahogy fejleszteni az érdeke, hogy tudom, a felsőbb éned, aki valahogy mindig is tudtam, hogy ott lesz.

Én azt javaslom, hogy tanulmányozza a vonzás törvénye, mivel közvetlenül beszél, hogy annak a lehetőségét, hogy ki vagy. Nincsenek problémák, amelyek esetében a hangsúly a figyelmet, nem egyértelmű el az akadályok. Én is javaslom, hogy olvasd el a munka alkalmazását a törvény a vonzás törvénye. Azt megtalálható keres engem az Amazon.

Fizetni Előre, Osztalékra!

Vagy az egyik, hogy az extra mérföldet egy ügyfél? Talán láttad a filmet Fizetni Előre. Ez egy szívmelengető még szívszorító mese az erejét mutatja, kedvesség, hogy mások, köztük talán a legfontosabb, hogy idegenek. A belső jutalom jó elme, test, lélek!

Hadd meséljek el egy személyes tapasztalat, az az enyém, ami eszembe a film címe van jelentősége. Nem messze tőlem egy kamion, amely időnként szolgált második kötelessége, mint egy telekocsi sok azok számára, vagy egy környezeti lelkiismeret, vagy egy vágy, hogy a havi költségvetés kontroll alatt. Úgy volt elrendezve, hogy felkapta ebben a kamion egy eljegyzési kerül sor egy másik városban. Érkezik egy kicsit korán az idő a kezem, eszembe jutott, hogy elfelejtettem, hogy töltsd ki a reggel java, mikor elhagyja a házat. Egy újrahasznosítható kupa vontató, sidled be a boltba, majd töltött magának egy csészével, majd elindult az Ügyfélszolgálat Segítő.

Néha, ez a kis, vagy váratlan mozdulatok lett az arany pillanatok a nap A elősegítő kommentár, ami következik, némileg átfogalmazva, mivel nem vagyok tehetséges fotografikus memóriája van, de én jól emlékszem, hogy a barátságos kiszolgálás tapasztalatok. Mint ástam bele a mély zugaiban a táskámat a változás lappang belül, a fiatal hölgy a pult mögött közömbösen, de lelkesen kijelentette, hogy “Ó, ne aggódj… nem felelős.” Meglepett a vallomását, nem igazán tudta felfogni, mi történik. Végtére is, nem a vállalkozások, az a dolga, hogy a pénzt? Nem ez az, hogyan sikerül a kemény kutya gazdaság? Nem tudtam annyiban hagyni, mint a kedves gesztust, csak nem ‘illeszkedik’ a társadalmilag kondicionált elvárásoknak. Hogy mit csináltam? – Ugyanolyan lelkesen azzal érvelt a lényeg! “Tartozom neked valamit; nem vettem semmi más!”, majd figyelmen kívül hagyva a kedves gesztust, azt továbbra is söpör belül táskámban kutatva több érmét.

Én is aggódtam, hogy ez a látszólag szokatlan, furcsa impulzív fiatal nő, talán magát az a probléma néhány hatáskör-hogy-lesz.

Végül is, mi az a szabad ebben a korban? Talán egy mosolyt, ha szerencsénk van? Én nem akarom, hogy egy átgondolatlan gesztus a részéről kerülni a munkát. Végtére is, nem lenne kamerák lappang mindenütt? Nem volt ez egy nem-nem? Biztos, hogy ez gyakorlatilag a “bűnös”, hogy mit csinál!

Újra, ő ragaszkodott hozzá.

Miután berendezkedtem az agyán, hogy a lány valójában komoly, hogy ő nem fogad el pénzt a kávét, én megköszöntem neki bőségesen, sem-az-kevésbé tolta több dimes, azonosító, mint egy tipp. Furcsa, lehet, hogy nem gondoltam volna, hogy hagyja el őt egy tipp, ha nem volt a szó szoros értelmében fizetett a kávé, mivel lényegében önkiszolgáló! Mielőtt el tudta volna nyomni a tipp vissza, amely azt hittem, hogy megtörténhet, jöttem ki a boltból, a ‘tettes kávé kíséretében. Ahogy ott ültem kint a járdán, üzemanyagtöltő a java-kimerült agyam, vártam a találkozót, azon tűnődtem, hogy ez egy áruház egyéni, vagy egy ösztönös cselekvés. Később megtanultam, hogy a bolt tulajdonosa, ösztönözni a személyzet időnként törvény impulzus ezen a módon. Azt hiszem, hogy a személyzet egy része lehet, hogy élvezze kiválasztása a ‘Santa egy Második pillanatokat.

Mint egy Karrier Tanácsadó, eszembe jutott gyakran ezek a kis, illetve további gesztusokat, felajánlotta, valamint szabványos szolgáltatások, szó szerint motiválja az egyéneket, hogy visszatérjen. Lehet, hogy egy ingyen kávét kaptam. Lehet, hogy egy vidám köszöntés, hogy valóban őszinte. Vagy lehet, hogy számos más gesztusok. Egy személyesen pozitív pillanat, megerősített bennem, hogy ezt az üzletet úgy döntött, hogy a minőségi szolgáltatás, nem csak értékesítési kedvéért értékesítés. Hogy elment az extra mérföldet, az ügyfelek, az autó sok oda-vissza utat, kamion, ha kell egy töltse fel.

Most már biztosítani tudom Fizetni Előre, gyakrabban a következő ingyenes kávé tapasztalat. Kérek minden… azt hiszem az idők, amikor mások felajánlott szívességet, hogy van újrahasznosított a szívességet, kiterjesztve udvariasság vagy kedvesség egy másik? Nem egy elszigetelt jelenség, hogy rendszeres az életed része. A kifizető előre, az érzelmi osztalékot kap, biztosan jutalmat is. De azt mondta, ez is jó üzlet!

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY