Az Izomépítés Gyorsan Multi Közös Gyakorlatok

Épület izom gyorsan, minden nézőpont kérdése. Gyorsan, ebben az esetben azt jelenti, hogy hónapokig vagy akár évekig. Az elkötelezettség, odaadás, a türelem. Nem lehet kezdeni egy edzésterv, hogy az izomépítés, vettem észre, sok a különbség, hogy az izomtömeg, az első két hónap. Lehet azonban észre a különbséget, mit érzel, növeli az állóképességet, valamint fogyni szinte azonnal, ha ehhez megfelelő táplálkozási étrend. Jobban, a fogyás legyen az ösztönzés, hogy fogja meg a pályán, hogy elérd a céljaidat az edzések építeni egy izmos test.

A kitűzött célokat! Hogy a rövid távú, mind a hosszú távú célok. Nem a kitűzött célokat, amelyek elérhetetlenek, vagy nem érhető el. Írd le őket. Akkor büszke lehetsz, van értelme a teljesítmény, ha azok elérni. Ha megy, hogy az edzőteremben, vagy a munka, nyomon követni, hogy mit tettél. Azt akarom, hogy egyensúlyt az edzést kell biztosítani, hogy dolgoznak az izmok a testedben. Edzés kemény között 40 70 perc, 3-as vagy 4-szer egy héten, de nem több, mint 90 perc.

Viszont egyetlen közös gyakorlatok a multi-joint, amennyire csak lehetséges.

Amikor egy bicepsz curl, hogy behozza a csukló fel a vállam, majd megint vissza kihasználva egy közös, a könyökét. Próbáld meg ezt helyette. Mikor hozza meg a csuklóját, hogy a vállán vigye a könyök felé, a hátsó több a csónakázó-módon. Még a könyök hajlítás, de most a vállam mozgó, kihasználva, mind az izmok, a mellkas, majd vissza. Az utolsó gyakorlat elért sokkal több, azonos idő alatt. Amikor guggolás, áll a lába arról, váll szélesség mellett, lába hegyes, egyenesen le a csípőd vissza tartani a felső test egyenes. Legördülő mint ha a ülök le egy székre, majd megáll, ha a térdét ütötte egy 90 fokos szögben. Ez nyomást gyakorol a quadok, combhajlítók, gluts. Aztán gyere vissza újra. Most próbáld meg ezt helyette. Az útmutatót tartsa a guggolás ugyanaz, kivéve, ha jössz, ugorj fel, hogy a karod a fejed fölé jumping jack stílus, tegye össze a kezét, majd ismételje meg. Nem csak kihasználva szinte minden izom, de használja a kisebb izmok, hogy segít stabilizálni a szervezet. Ez segít önnek nyereséget, illetve fenntartani egy hatékonyabb szervezet épít izomtömeg gyorsabban gyorsabb a fogyás.

Több száz könyvet írtak arról, fogyás, fitness táplálkozás.

Megpróbálom, hogy illeszkedjen a legtöbb hasznos információt ezt a bekezdést. Egy edzés ezred, a természetes ételek, a legjobb. Maradj távol a feldolgozott élelmiszer, amennyire csak lehetséges. A fehérje egy szükséges része a diéta, a növekedés az izmok. Ez magában foglalja a sovány vörös hús, tejtermékek (tojás nagyon magas a fehérje), halat, csirkét, többek között. Ne vágd ki őket a diéta. A szója fehérje nem egy nagy forrás, a fehérje pedig nem lehet helyettesíteni, mint a fő fehérje diéta. Csak enni szénhidrát edzés után, illetve korlátozni kell a bevitelt. Egyél 6 8 kis étkezés minden 2-3 óra naponta. A zöldséget minden étkezéshez, igen, minden étkezés! Az egyik legjobb dolog a zöldségek alacsony a kalóriatartalmuk. Csak vizet inni, zöld tea. Alább a kedvenc recept pedig elkészítem a nagyobb tételek, valamint a külön bele kisebb adagokban, hogy könnyű, hogy bárhol, mikrohullámú sütő. Összesen kalória erre lehetőség van, 390, fehérje, 29g, 20g zsír, tökéletes a kalória-bevitel 6 étkezés naponta.

  • 4 dl (1 bögre) Keleti zöldségek
  • 3 dkg sovány hátszín, 3 vagy 4 kis szójaszósz
  • 1 tk teriyaki szósz
  • 1tsp citromlé
  • 1tsp citromlé
  • 1tsp darált fokhagyma
  • 1tsp BBQ szósz
  • 1Tbs Olívaolaj
  • Só & Bors ízlés szerint

Elsápad a zöldségeket forró vízben 5 percig. Leszűrjük a zöldségeket, majd sautee a serpenyőben olíva olaj, darált fokhagyma, só, bors, amíg a zöldségek kezdenek barna. Vágott bélszín a kis harapás méretű darabokra, majd a hozzáadás a serpenyővel együtt a többi hozzávalót. Pároljuk 5-10 percig, vagy amíg a hátszín főtt a kívánt hőmérsékletet.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY