Béke útja

A szükséges elemek jólétét kell beépíteni a négy részből áll az ember. Az elme, az érzelmek, a fizikai test, az energia test vagy aura. A teljes, hogy kell elérni a harmóniát, ezek között négy komponensek eléréséhez folyamatos jólét, boldogság. Bliss egy családi hangulat, ami árad a belső békét, centeredness. Hogyan lehet elérni ezt a centeredness, valamint a belső békét? Sokan vannak, utak elérése belső boldogság, centeredness. Az egyetlen, amit használni alapján a Buddhista hagyomány éberség, leválás életet él a szenvedély, mások megértéséhez. Az éberség alapján folyamatos fókusz a légzési ritmust, összehangolása a belélegzés egy kis szünet, amikor tele, majd egy gyengéd kilégzés a kis szünet üres. Az arány lehet 6-3-6-3 – vagy 7-1-7-1. A hat, vagy hét, hogy a szívverés ideje belégzés, kilégzés, a 3-1, hogy az idő a szünet, amikor lélegzetvisszafojtva teljes vagy üres.

Ez még csak a kezdet figyelem gyakorlása a folyamatos gyakorlás.

Éberség a légzés tartja velünk a jelen pillanatban, ami az egyetlen igazi pillanat. A jövőt hozta létre az elme, edzett érzelmek energia szokások, az emlékek. A hangsúly a jelen keresztül a légzés lehetővé teszi, hogy úgy érzi, ‘mindenki’. Ez a fő koncepció, amely segít minket, hogy elérjék a belső béke, s boldogság. Érzése ‘minden’ megköveteli a nyitottság, hogy az intuitív megértés az a hely a világon, ahol a működését az elme, sem az érzelmek által közvetített a lélek. A kapcsolat a lelket a második lépés.

A lélek megtalálható keresztül a szív-korona kapcsolat. A szív a fizikai haza, a szenvedély, az együttérzés. A korona a kapcsolatot a test, a kozmikus vagy asztrális valóságban. Mind a szívet, a korona által közvetített energia központok, az úgynevezett csakra’. Ezek az energia kerekek kapcsolat eszközök között a fizikai, energia, méret vagy a valóság. Ez a tudatába ez a kapcsolat, gondoskodó keresztül napi meditációk a ‘twin szív, a szív, valamint a koronát, hogy a lélek a kapcsolatot, hogy ez a belső kapcsolat, a ‘test lélek”, a “kozmikus test’ érhető el.

A lélek dimenziója szív korona valóság alapja a “szerelem“. A szenvedély attól, hogy egyszerűen megnyilvánulásai a szerelem. A szerelem kifejezett, szeretetet éreztem.

Helyes gondolat, helyes beszéd, a helyes cselekvés. Öntözés egészséges mag, a gondolkodás, a beszéd, majd a művelet biztosítja, a betakarítás, a béke, a boldogság. Megfigyelése ártalmas mag hittem, figyelmen kívül hagyva őket, vagy amely lehetővé teszi számukra, hogy a kiváltó negatív érzelmi beszéd vagy cselekvés válasz. Átalakuló határozatlan magok a gondolatot egészséges kifejezések át a beszédet, testi cselekvés.

Ez az alapja a következő lépés megvalósítása a belső béke, s boldogság.

Csatlakozás a négy holttest keresztül a lélek kapcsolat megfigyelése, valamint irányítja a gondolatait, beszédét, intézkedések, valamint a hátralévő idő tudatában, a légzés, ami a kapcsolat a lélek, az isteni valóság.

Amikor megszületünk, a lélek, a tudat belép a fizikai testen keresztül, a korona csakra az első lélegzetvétel . Ezt úgy hívják, hogy a születés.

Amikor meghalunk, a lelkünk tudat a beszéd vagy cselekvés emlékeket hagy a fizikai testen keresztül, a korona csakra az utolsó lélegzetet kilégzéskor. Ez az úgynevezett “halál”.

Néhány ember nem hagyja el a fizikai síkon át, a korona csakra, mert blokkolva vannak, a szív csakra. Ők megtagadták a hitet gyakorolni a szenvedély, együttérzés, megbocsátás, hála. Ezek a tevékenységek a szív, amikor tagadta, hogy közben az életben, a halál pillanatában a lélek elhagyja a testet keresztül a napfonat csakra, megy ki a fizikai test oldalra rá az asztrális síkon.

Ezt a helyet úgy hívják, purgatórium, illetve pokol. A Tibeti Könyv az Élő s Halott’ beszél ez a valóság hely. Ez arról beszél, hogy az élő segíthet a halott, hogy megtalálja a szabadságot ezt a helyet kerülje a reinkarnáció vissza rá a fizikai síkon. Az ima, amely lehet beszélt a halott ember fölött 49 nap segítse az elveszett lélek, hogy megtalálják a fényt, majd válassza az ‘Így’, hogy az asztrális síkon a valóság.

Rate this post
MARISKA SKULTETY
Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY