Chocolate Slim Diéták, Hogy A Munka -, A South Beach Diéta

chocolate slimAz elbűvölő South Beach Diéta kínál több mint csak egy hóbort diéta, vagy a hype, hogy eltűnik az idő. Ez az egyik diéták, hogy a munka kiszállítani a fogyás megindult a sok túlsúlyos egyének, a világ minden tájáról. A diéta, mely három különböző fázis, amely azzal kezdődik, az első fázisban vagy, hogy az alacsony szénhidráttartalmú időszak, ahol sok friss zöldséget, tiszta, sovány hús szerepel a menüben. Miután a kezdeti két héttel a bevezetés időszak vége, fogyókúrázók adja chocolate slim meg a második szakaszban a program, ahol komplex szénhidrát, meg más finomságok, amelyek között a csokoládét! Azonban eszik a megengedett étel a jó részét a siker kulcsa.

A kulcs chocolate slim tartalmazza az élelmiszerek, amelyek tápanyag sűrű a megfelelő adagok mérete.

Ez az az időszak, ahol közé tartozik a tojás, marhahús, hús, baromfi, sertés, rák, egyéb finom elemek élvezheti készített a különböző stílusok. Közé tartozik a kenyér gabonafélék, illetve még krumplit. Ez a South Beach diéta eltér a Dr. Atkins diéta, amennyire csak lehet, hogy élvezze a szénhidráttartalmú élelmiszerek a valós összegeket időtartama alatt a program.

A népszerű diéta akkor kezdődik, amikor a könyvet írta, a híres diéta orvos, Arthur Agatston, MD, megjelent a saját verzióját az alacsony szénhidráttartalmú diéta, amely magában foglalja a használata egészséges szénhidrátok után az első két hétben az indukciós szakasz. – Igénybe veszi az alacsony GI ételek, ami hasonló a GI diéta gyakorolják azokat lenyűgözte a titkait a Keleti, valamint az érdekes koncepció a yin-yang. A chocolate slim fórum South Beach diéta nagy hangsúlyt helyez a tökéletes egyensúlyt a szénhidrát, illetve zsír bevitelét.

A kövér használt a South Beach diéta, vagy a jó is, amely Dr. Agatston azt állítja, tudja, hogy serkentik az anyagcsere folyamat, amely segítene valaki fogyni gond.

Azok a belépés az első fázis, a diéta, az sóvárgást eloszlatni lassan felváltja egy új, egészségesebb módja az evés.

Végül is, az a szabály, amely elválasztja a jó étrend dolgozott, akik nem abban rejlik, hogy képes fenntartani a hosszú távú fogyás. Dr. Agatston azt állítja, chocolate slim hogy a heves sóvárgást, hogy megütötte a szeretők édes, hizlaló élelmiszerek is hajlamosak eloszlatni után ment keresztül az első két hétben a South Beach Diéta. Ha a test beállítani, hogy az új táplálkozási szokás itt az idő, hogy lépjen tovább a második szakaszba, ahol a fokozatos bevezetés a szénhidrátok, hizlaló élelmiszerek is bekerült a diéta. Egyszer az ideális testsúlyát már elérte, akkor itt az ideje, hogy továbblépj, hogy a harmadik, utolsó szakasz a South Beach Diéta. Ez az a szakasz, ahol nagy hangsúlyt helyeznek a fenntartó a tömeg.

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY