A Chocolate Slim Zóna-Diéta – Hogyan Működik a Diéta Működik?

A Zóna-diéta az egyik legnépszerűbb étrend a piacon, főleg azért, mert sok híresség használja, automatikusan teszi, hogy egy divatos diéta a mai társadalomban. Azonban csak azért, mert a chocolate slim kedvenc híresség esküszik egy diéta, ez nem jelenti azt, hogy ez a helyes étrend. Mindenki test különböző, mindenki másképp reagál, mint mindenki más. Például, a diéta csodát a szomszéd ábra hozzá, font, hogy a tiéd. Kell, hogy a kutatás a különböző diéták, ami elérhető a piacon ma, beszéljen orvosával arról, hogy melyik a helyes étrend.

A Zóna-diéta ez a neve, mert beszél elérése az állam a hormonális egyensúlyt, a chocolate slim dieter testét.

chocolate slimEz a hormonális egyensúlyt, az úgynevezett “Zónában”. A diéta kimondja, hogy ha a test az a Zóna csak akkor használja a napi bevitt kalóriát éget energia, de nem tárolja a zsírt. Szerint a Zóna-diéta terv, chocolate slim vélemények minden étkezés tartalmazzon egy kiegyensúlyozott aránya 40% szénhidrát, 30% zsír, 30% – át fehérjék a test, hogy képes legyen elérni a Zóna.

Betartani ezt a diétát, egyszerűen csak követni kell az étkezési tervet. Ez jön a sok receptek, amikor követte megfelelően, a szervezet a hormonális egyensúly van szüksége, hogy tisztázza azokat a felesleges kilók.

Egyesek azt mondják, hogy a Zóna diéta 100% – ban egészséges, jótékony, hogy a test

De vannak mások is, akik nem értenek egyet. Például, a kutatás azt mutatja, hogy az Amerikai Szív Szövetség ellenzi, hogy ez a diéta, mert azt mondják, hogy a diétás étkezési terv nem elegendő esszenciális tápanyagok a szervezet számára. Azonban lehet, hogy sokan megtalálják a Zóna-diéta egy jó választás őket, egyszerűen azért, mert az élelmiszerek lehetővé teszi, hogy a dieter enni. A Zóna-diéta segítségével, hogy jó olívaolaj, eszik húst, sajtot, tejet, sőt ösztönzi, hogy egyél, egyél, egyél! Fogyókúrázók várhatóan enni 3 kiadós étkezést, plusz nasi között. Az egyetlen szabály, hogy a diéta erről az evés, hogy a dieter botot, hogy a receptek, amelyet a diéta.

Minden diéta más, mindegyiknek megvan a szabályok. Egy dolog, hogy a közös bennük azonban az, hogy az dieter követni kell a diéta szigorúan annak érdekében, hogy sikeres a fogyás. A Zóna-diéta nem más, mint a többi ezt a szabályt. Ha nem követi az étkezési tervet, a türelem, akaraterő, elszántság, a test chocolate slim lassan szűnik meg, hogy a “Zóna”, nem fog sikerülni, hogy elveszíti, hogy a túlsúly. Másrészt, ha úgy dönt, hogy kövesse a diéta, a test marad a Zóna, akkor meg fogja élvezni a győzelem a számok a mosdóban.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY