Csökken Kg Kalória Megölése Nélkül Táplálkozás, Anyagcsere

Túl sok ember nézd meg a számokat, a skála, ideges, akkor valami drasztikus. Az egyik első dolog, hogy az emberek hajlamosak csinálni, ha kell egy kis felesleg, hogy elkezd enni nagyon kis étkezés, vagy, ami még rosszabb, hagyd abba az evést összesen. Miközben lehet, hogy egy kis felesleg kezdetben, a kilók, hogy csepp lesz a víz súlya csak, majd gyorsan vissza. Nem csak a tömeg, gyere vissza, de azt találjuk, hogy lesz nagyon nehéz, hogy ne veszítsen több súlyt. Eszik egy étrend, a túl kevés kalória van kapcsolva, az anyagcsere, a kemence égeti a zsírt. Még ha fogyni szeretnél, akkor szükség van a megfelelő mennyiségű kalória a napi étrend biztosítja, hogy a megfelelő táplálkozás, valamint hogy elegendő energiát az egész nap.

Kalória van az Üzemanyag-Mi Éget a Kövér tároljuk

Míg mindenki biztosan hallotta a szót, hogy “kalória” előtt, sokan vannak, akik még mindig biztos benne, mit az a kifejezés, azt jelenti, hogy meghatározzák, mennyi kalóriát hatása nem csak az, hogy mit eszel, hanem az is, hogy mozog-e a test súlya változik, vagy marad a régi. A legegyszerűbb fogalmak, kalória van a használt mértékegység, hogy az intézkedés által termelt energia étel. Egy kalória van szükség, hogy emelje fel egy gramm tiszta vizet egy teljes Celsius-fok. A hő keletkezik, amelyet a bontás, az élelmiszer -, vagy számít, hogy egy folyamat az úgynevezett termo genesis.

Minden étel, amit eszünk, a legtöbb italokat igyunk van kalória, változó mennyiségben. Ezen kívül, az emberi test egy meghatározott kamatláb, mit gondol, a súlyt, azt akarja, hogy működni fog, hogy elérje azt a pontot, ami megnehezíti, hogy lefogy, ha a set point, valamint a célzott tömeg nem egyeznek meg. Amikor a test közelében van, vagy ez a meccs pont a súly, akkor kalóriát éget az energia egyenletes sebességgel, kivéve, ha egy mennyiségének növekedése a kaját evett, vagy csökken a tevékenységi szint. Ennek hatására a súlygyarapodás. Ez azonban nem mindig csak egy egyszerű kérdés, csökken az élelmiszer, illetve a növekvő aktivitás, hogy a test, hogy lefogy, mert kapaszkodj a kalóriát, hogy maradjon a kapcsolási pont arra gondoltam, hogy éhes, ha csökken a kalória, túl sok vagy túl gyorsan.

Ha a három nagy étkezés egy kis étel vagy nem étkezés, a szervezet védekező rúg, s meg fogja találni magát tartani a súlyát annak ellenére, hogy alig kapok semmilyen kalória. Ezen kívül találja magát hányok, nyűgös, fáradt, mert nincs üzemanyag a fogyás az energia.

Kövér alakul ki, ha a szervezet túl sok kalória van, hogy kezelni egy időben, amely megtartani a felesleges formájában zsír, ami nehéz elveszíteni, ha egyszer ott.

Távolság az Ételek, a Jobb Anyagcsere Éget

A régi időkben az emberek, volt egy lehetőség, amikor először felébredtem, étkezés, délben, aztán egy este étkezés végén a nap. Keményen dolgoztak között zuhant az ágyba, fáradt, tudva, hogy kora reggel, hogy lesz majd egyszer, újra. Ezek a napok, dolgok, különböző számos módon. Az emberek enni otthon vagy, fast food éttermek, sosem száll ki a kocsiból. Ezek a helyek nyitva korán, sokáig nyitva van minden zsíros, sült, zsíros kotyvalék, amit gondol. Iszunk valamit, munkába menet, ahol ülünk egész nap a gépelés a számítógépen, vagy sms a telefon.

Soha nem jutunk fel, majd a gyalog 15 lépéseket, hogy mondja Phil a számviteli, hogy szükségünk van a negyedéves jelentés, e-mail, hogy a kérést, valamint Phil e-maileket vissza. Ebédnél, pattanj be a kocsiba két sarokkal arrébb egy hatalmas hamburgert, sült krumplit, sál őket a kocsiban, aztán gyere vissza az irodába, gyengének érzem magamat, meg fáradt is. Néhány órával később találja magát bámulja az automata, nem nagyon éhes, de arra gondoltam, hogy szükséged van egy kis élvezet.

Az esti étkezés, evés több kalóriát éget el, hogy azt hitted, hogy kell, aztán menj aludni, ahol te alszol, görcsösen. Reggel, ébred, hogy nem ugyanaz. Megdöbbentő, hogy vannak olyan diétákat, amelyek arra utalnak, hogy hagyd abba az evést, mint a korán, 4:00 pm, amely lehet egy abszolút katasztrófa az anyagcsere, megállás halott a zeneszámokat. A legtöbb ember számára ez azt jelentené, hogy a test volna, több mint 14 órát vagy annál többet eszik. Éhes, akkor eszik, hatalmas ételeket, hogy a szervezet hiszem, van egy probléma a jövőben kalóriát fog tartani mindent, ahelyett, hogy égő kalória energia. Eszik a kisebb étkezések rendszeresen elosztott időközönként, beleértve a kis étkezés lefekvés előtt, segít az anyagcsere éget el egy átlagos aránya pedig lehetővé teszi, hogy lefogy könnyebben.

A harapnivalókat, valamint Kiegészíti az Étkezések Között

Számos, a harapnivalókat, valamint a fehérje kiegészítők, amely egyaránt használható, mint étkezés csere, valamint közötti étkezést, a harapnivalókat. Fehérje tökéletes, mert ez tartja a testet, úgy érzi tele van már; nehezebb a szervezet megemészteni, az utolsó a mikrotápanyagok feldolgozott, amikor eszel.

Kezdjük a legnagyobb étkezés a reggeli, amikor van több esélye, hogy kalóriát éget majd enni kisebb, jól elhelyezett ételt a nap hátralévő részét, beleértve egy kis fehérje-alapú snack lefekvés előtt, így nem órákat élelem nélkül a test.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY