Egészség, Fitness Tippek

Keresztül a következetes használata az alábbi egészségügyi alkalmassági tippek remélhetőleg tudok támogatás. Még akkor is, ha csak egy kicsit, hogy maradjon a pályán a health and fitness célok. Maradjon fitt, egészséges soha nem könnyű dolog. De kihasználva ezeket a tippeket, remélem, hogy továbbra is felelősséggel tartozik magad.

Mindannyian tudjuk, hogy mikor indul meg az utat, hogy visszanyerjük egészségünket, hogy az út tele van kerülőutak, könnyen kap az útról. Szóval a pályán maradni, azt javaslom, hogy valamilyen nyomkövető rendszer. Tudom, hogy a felvétel a statisztika, úgy tűnik, mint egy unalmas dolog, de, ha nem tudod. Hogy hol voltál, honnan tudod, hogy hová mész?

A múltban én használtam egy egyszerű táblázat a felvétel a napi súly, edzésterv, valamint az étkezés, kalória, hogy fogyott. Amellett, hogy én ki, diagramok használni az adatok bemeneti be a lap használni, mint a vizuális támogatás győződjön meg róla, hogy én vagyok a trend abba az irányba, a health and fitness célok. Ezt megteheted akkor is, ha nem rendelkezik Számítógép, vagy nem tudom, hogyan kell egy táblázatot. Egyszerűen használja a notebook néhány milliméterpapíron.

Elképesztő, hogy egy egyszerű grafikon kiderülhet szokások, amelyek egyébként nem maradt észrevétlen.

Például azt találták, hogy a nélkül nem tudnék enni az egészséges étkezés a cél kalória elosztás 7-10 nap, akkor nem lenne tiszta fogyasztanak elég kalóriát, 2 napig az egyik ülésen. Felfedezése után ez a tendencia volt, könnyen javítani azáltal, hogy növeli a napi kalória-bevitel csak egy kicsit, így nem éreztem szükségét, hogy “disznó” egyszer egy héten.

A következő egészségügyi alkalmasság tipp, hogy meghatározott reális célok, illetve, hogy őket írásban. Azt hiszem, hogy nagyon fontos, hogy az írásban, hogy mit szeretne elérni. Írd le a célod a saját kézírásával után, ha legalább 3 különböző helyekre úgy, hogy látni fogja, hogy a nap folyamán. Ez arra szolgál, mint egy szelíd figyelmeztetés, majd segít támogatás, mint egy elrettentő, mert elhanyagoltam a terv.

Amikor amely a cél kezdjük egy rövid idővonal, elérni azt a célt, majd írjuk ki a következő egy hosszabb időszakot. A cél az, mérhető, illetve elérhető. Ez az, amikor meg kell, hogy legyen őszinte magával, állítsa a reális célok, de vigyázz, hogy ne légy túl szigorú magadhoz.

Az utolsó health and fitness tipp, hogy fut el a feldolgozott élelmiszerek, mint a pestis.

Valaki egyszer azt mondta, hogy marad illik 90% – ban a táplálkozás, illetve 10% – a gyakorlat. Gondolj bele egy pillanatra. A legtöbb ember enni 3-4 alkalommal egy nap, amikor a kontraszt az, hogy mennyire tudjuk gyakorolni összeáll a kép. Szóval a tipp, hogy az evés dolog könnyebb, egyszerűen távol feldolgozott, csomagolt élelmiszerek. Válassza ki, egészséges ételek helyett. Egyszer ön kap a szokása, hogy a saját ételeket lehetőleg organikus, természetes nevelt, felnőtt teljes értékű, azt találjuk, hogy nem kell sok idő. Eszik az ilyen típusú élelmiszerek, valószínűleg enni egészségesebb, mint általában. Ne feledje, hogy az adag mérete nagy dolog is. Az idő még csak nem is vágynak, azok a rossz ételek többé.

Remélhetőleg ez a néhány tippek segítenek neked, hogy maradj a pályán a terv. Sok szerencsét egészséges legyen.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY