Egy Hónap Fogyás? 3 Gyors Módja Annak, Hogy Megszabaduljon Az Extra Kiló

“Csak egy hónapom van fogyni!”– Ha ezt mondod magadnak, akkor megvan a leghatékonyabb formája motiváció, hogy csökkentse a felesleges súlyt. Legyen szó egy különleges alkalomról, mint egy esküvői ruha, vagy szerzés egy strand test időben a nyár, a határidő beállítása egy nagy ösztönző, hogy lefogy.

Ha tényleg csak egy hónap fogyni, ez a cikk megmutatja, hogyan lehet hatékonyan. Csak elkötelezettség és kitartás kell ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt.

Mivel csak egy hónap a fogyás

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy kerülje a teljes gabona élelmiszerek és cukrok teljesen – ez azt jelenti, minden nap az egész hónapban. Tudom, mire gondolsz, és igen, elsőre én is nehéznek találtam, de egy hét után meglepődtem, hogy milyen könnyű volt. Ne feledje, a teljes kiőrlésű ételek közé tartozik a tészta, a tészta, a barna-fehér rizs, a barna-fehér kenyér, a gabonafélék, a zab és a popcorn.

Nem titok, hogy a teljes gabona élelmiszerek (összetett) szénhidrátokat vagy keményítőt tartalmaznak, ami a szervezet energiaforrása, ami zsírlerakódássá válhat, ha nem használják. A teljes kiőrlésű élelmiszerek gyakran feldolgozásra kerülnek, ezért a szervezetünk nem bonthatja le olyan könnyen, mint a természetes élelmiszerek, mint a gyümölcsök vagy a zöldségek. A teljes szemek kerülése a második hétre némi látható eredményt fog mutatni, ami határozottan megkönnyíti az egy hónapos fogyást.

A következő dolog, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni a leghatékonyabb edzés a legrövidebb idő alatt. Az én esetemben, egyszer azt hittem, hogy a hosszú kardio és a felülések / felülések a kulcs-azok sok évet elvesztegettek. Nem volt, amíg nem volt egy hónap, hogy lefogy magam, hogy úgy döntöttem, hogy megtanulják az új egyszerű edzés, hogy végre a különbség.

Egy teljes testsúlyképző programból állt, amely a karokat, a vállakat, a hátat, a mellkast, a hasat, a farpofákat, a combokat és a borjúizmokat egy rövid és intenzív 20 perces ülésen (törések nélkül) dolgozta ki. Ez azt jelenti, hogy amíg a szervezet felépül, a kezelés után 48 órán keresztül zsírt éget, így növeli az anyagcserét és a fogyást. Ezek az edzések kell tenni következetesen 3-4 alkalommal egy héten, hogy a legjobb eredményt.

Végül,de nem utolsósorban, elengedhetetlen, hogy igyon akár 7 csésze vizet naponta egy hónapig fogyni.

Ez azt is jelenti, hogy minden más típusú, egész hónapban cukrot vagy alkoholt tartalmazó italt kivágnak. Természetesen a víz segít hidratálni edzés után, de ami még fontosabb, hogy növeli az anyagcserét, ami felgyorsítja a fogyás folyamatát. A víz étvágycsökkentő, ami toxinokat és nátriumot vesz ki a szervezetből, így megszüntetve a puffadást.

Ivóvíz csökkenti a nassolás, mert ez megakadályozza, hogy összetévesztik a szomjúság, mint az éhség vágy. Nem csak lefogytam, de még több életerőm volt, és még kávét sem ittam. Bár ivóvíz tűnhet nyilvánvaló, ez gyakran a leginkább figyelmen kívül hagyott szempont a legtöbb ember, mint például Én egy időben.

Egy hónap lefogyni nehéznek tűnhet, de nem lehetetlen. Valójában könnyebb, mint a legtöbb ember gondolná. Ezt a három dolgot kell tenni együtt a hónapban annak érdekében, hogy maximalizálja az eredményeket. Az egyik vagy a másik nélkül nem megy, ez nagyon fontos. A következetesség és a fegyelem a kulcs. Ha elkötelezett vagy, nem kétséges, hogy megkapod az eredményt, amit igazán akarsz.

LEAVE A REPLY