Elme: A Törzs Súlya

A Törzs Súlya

A törzs súlya,

Emelje még

A vélt megterhelés

Létrehozhat hamis szándék.

Emeld a súlyt, szükség lehet a legjobb,

De ha nem bánod,

Lehet fókusz hiánya, valamint az agy-izom lendülettel.

Fontos, hogy felismerjük,

Egy agy-izom kapcsolat létezik,

Majd egyszer kopogott be

Javítja a teljes test lista.

Keresztül a fizikai mozgások

Nem érdekel, hogy egy uncia,

De szavamat adom

Sérülés előbb-utóbb lecsapnak.

A legnehezebb harc a legtöbb ember edzés közben az a tény, hogy soha nem lesz könnyebb. Azt is állítják, hogy ez igazából nehezebb, mint a szervezet megkapja a szerelő. Szóval mi lehet a válasz, hogy a munka-out könnyebb, még kihasználni az előnyeit, egyre fittebb. Brad Schoenfeld (Elme Izom, 1998) azt állítja, hogy van egy nagy szellemi komponens kapcsolódó gyakorlása, hasznosítása, akik szellemi frissesség, jelentősen javítja az általános eredmények fitness, miközben csökkenés érzékelhető megterhelés, valamint a kár.

Az elme erős hatást gyakorol az izom, ha elé képzeltem megfelelően, érzem, hogy az izom dolgozik át egy teljes körű mozgás során a fizikai teljesítményt. Hanem aztán arra gondoltam, hol érzed, hogy egy izmos inger, az a feltétele, hogy gondolni, ahol kéne, hogy úgy érzi, az inger. Ez úgy tűnhet, hogy sok külföldi, illetve annak jelentősége, hogy a képzés lehet, hogy nem látható azonnal. Azonban, amíg meg nem tudja, hogy dolgozzon ki egy szellemi kapcsolatot, az izom, a hatékonyságát a képzés erőfeszítésekre lesz súlyosan korlátozott.

Ez érzékelhető között sok feltörekvő gyakornok, hogy a súlyzós edzés a puszta cselekvés, emelési súly a pontból B-be. Sajnos, amíg ezek az egyének lehet, hogy végre egy gyakorlat, amit úgy tűnik, hogy megfelelő technika; ezek valóban nem megfelelően serkenti a cél izom (Schoenfeld, 1998). Például, a lat húzza le, ez elég gyakori az a személy úgy érzi, hogy a többség a stressz a bicepsz. Mivel a bicepsz kezdeményezi a mozgás a súly alatt a lift, a karok feltétlenül kap egy jó nagy stressz alatt a lift. Ezért, anélkül, hogy képes elképzelni, hogy az izmok, az ajánlatkérő, az egyén hajlandó használni a karját, hanem mint a nagyobb izmok, a felső részén, hogy emelje fel a súlyt.

Nyilvánvaló, hogy ez csökkenteni fogja az általános hatékonyságát a gyakorlat.

Hogy maximálisan rábírja izmos stressz, meg kell tudatosan képzeli, hogy az izom, hogy erre használjuk ezt izom hatékonyan nevelni, csökkenteni a súlyát. Biztos megfeledkezett a környezetben minden külső zavaró tényező kitörölt az agyából. Ahogy elvégezni minden egyes ismétlés, a cél izom alatt kell maradnia tudatos feszültség, hogy arról, hogy a prime mover az egész mozgalom (muscle mag, December kérdés, 2000, p9)

A példa a lat húzza le, az egész kell összpontosítani, a szobrászat vissza izmos tökéletesség. Ennek megfelelően, meg kell tenni annak érdekében, hogy húzza a súlyt le az izmai a felső segítsége nélkül támogatja az izmok. Továbbra is mozog a súlyt, ez a divat, ha eléri az alsó szakasz a mozgás, szorítsa össze a lapockák együtt, az érzés, a különböző összehúzódás a latissimus dorsi (vissza).

Amíg hagyod, hogy a tömeg ascend felfelé, a hátizmok kell ellenállni a gravitációs erő, a súly. Ez a túlságosan is gyakori, hogy egy személy csak koncentrálj a pozitív (koncentrikus ) része egy mozgalom, ész nélkül hagyja, hogy a tömeg csepp kontrollálatlan a negatív (excentrikus mozgást). Nem csak ez kiadja a feszültséget az izmokban, valamint kompromisszum eredménye, de azt is, hogy jelentősen növeli a testi sértés. Fenntartásával, izmos ellenőrzés során mindkét fázisa egy mozgalom, optimális előnyöket valósítható meg.

Végül, amikor közeledik a kiindulási pont a gyakorlat, meg kell érezni egy teljes szakasza, a lat, habozás nélkül kell eljárni, hogy a következő ismétlés, megismételve a folyamatot. Ez arra kényszeríti a cél izom alatt marad állandó feszültség, biztosítva, hogy az elme összpontosított a mozgás. Tartsa a mentális fókuszt, így közvetlen a legtöbb stressz hatására az izmok, a vissza maximalizálása izom stimuláció.

Annak érdekében, hogy fokozza a vizualizációs technika, ez előnyös, hogy ki tudják használni a technikát nevezik “irányított képek” (Gyakorlat Pszichológia, 1992). Ez a technika, azt képzeli, hogy a kívánt módon izmok, de aztán képzeld el, hogy ez a forma, mint a képzés (Rusken, 1993). Például, ha dolgozik az abs, kell elképzelni magad egy jól meghatározott 6 pack, mentes minden test-zsír. Ahogy végre a készlet, láthatóvá tenni a középső szakasza válik egyre nehezebb. Minden egyes ismétlés, próbáld ki, hogy ez a kép a valóság, ugyanezekkel a gondolkodási folyamat, hogy minden izom csoport, hogy a vonat.

Fokozza az értelemben, hogy irányított képek, ez segíthet, hogy használjon egy példakép, mint inspirációt.

Ez azzal jár, meglévő izmok valaki fizikumot, aki csodálni egy ilyen híres híresség, testépítő vagy talán még valaki, aki dolgozik, az edzőteremben. Lehet, például hiszem, Arnold Schwarzenegger bicepsz, mint végre egy sor áll a hajad. Ahogy forgatod a tömeg, csak el kell képzelni a bicepsz néz ki, mint Arnold növekvő, hogy Olimpikon arányban. Ez a fajta egyesület egy motivációs hatás lehetővé teszi, hogy egyre több a dallam, a tested.

Végül, ne csüggedjetek, ha hosszabb időt vesz igénybe, hogy dolgozzon ki egy szellemi kapcsolatot, egyes izmok, mint a többiek. Általános szabály, hogy könnyebb szellemi kapcsolatot az izmok, a karja, lába, mint azokkal a törzs (azaz vissza, mellkas, has) (Schoenfeld, B. 1998). Mivel a karok használt szinte minden gyakorlatok a törzs, egy magasabb fokú szellemi figyelmet szükséges elkülöníteni ezeket az izmokat. Egy kis gyakorlattal, türelemmel, hamarosan képes lesz arra, hogy csatlakoztassa az összes, az izmok a testedben.

Ha azt szeretné, hogy elérjék az ideális testalkat, maximalizálja a szervezet lehetséges, fontos, hogy dolgozzon ki egy éles elme, hogy az izom kapcsolat. Ha már elsajátította ezt a koncepciót, akkor minden bizonnyal észre, hogy egy nagy különbség a minőség az edzések. A képzés egy nagyon mentális folyamat lehet elérni jobban, mint valaha is gondolta, hogy lehetséges, egyszerűen azáltal, hogy egy megfelelő mentális hozzáállás.

Rate this post
Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY