Felálló Pénisze Kérdések: Oka az Alacsony Nemi vágy

Igaz, hogy a férfiak lehet, hogy túl sok időt töltenek összpontosítva a felálló pénisze, s talán nem is lesz elég idő kérdésekben teljes pénisz egészségre. De lehet senkit hibáztatni a fickó? Míg egy merev pénisz nem határozza meg az ember, ez a büszkeség forrása pedig előfeltétele annak, hogy a legtöbb szexuális találkozás. Még néha egy ember megtapasztalja időszakokban csökkent nemi vágy, ami komoly hatással van a korábban megbízható pénisz. Alacsony szexuális vágyaik történni, különböző időpontokban, hogy sok ember – de mi az oka ennek a feltétele?

Mi a nemi vágy?

Mindenki arról beszél, hogy a nemi vágy, de mi is ez pontosan? Gyakran nevezik a libidó, ismerteti a relatív összeg, amellyel egy ember arra vágyik, hogy bevonása a szexuális tevékenység. Ez általában az érintett által a három tényező: a biológiai, pszichológiai, szociális. Szövődmények e területek valamelyikén hozzájárulhat az alacsony nemi vágy.

Okok

Okai között az alacsony nemi vágy egy férfi a következők:

– Alacsony a tesztoszteron. Talán a fő oka az alacsony nemi vágy, a férfiak egy elegendő mennyiségű tesztoszteron. A férfi nemi hormon, a tesztoszteron szint közvetlen hatása. Általában egy ember “T szintek” nagyobbnak kell lennie, mint 300 mikrogramm / deciliter. (Ne aggódj, ha megpróbálja kitalálni; ez a mérés az orvos megérti.) Ha a szint következetesen alatt, egy ember, konzultáljon az orvosával, hogy állapítsa meg, hogy valamilyen formában a tesztoszteron kezelés kell alkalmazni.

– Nyugtalan láb szindróma (RLS). Nyugtalan láb szindróma egy olyan állapot, amelyben az ember úgy érzi, egy majdnem ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy mozog a lába, amikor a többi hosszabb ideig; ez gyakran abban nyilvánul meg, alvás, sok mozgás az éjszaka folyamán. Egyes tanulmányok azt mutatták, hogy a férfiak rendszeresen RLS mintegy 50% – kal nagyobb valószínűséggel van baj elérése és/vagy fenntartása egy felálló pénisze miatt csökkent.

– Hypothyreosis. Amikor az ember pajzsmirigy működési zavarok, illetve nem elegendő a pajzsmirigy hormon, ő azt mondta, hogy hypothyreosis. Egyik hatása, hogy csökken a szexuális vágy.

– Gyógyszerek. Vannak olyan gyógyszerek, amelyek negatív hatással vannak a szexuális vágyaik egy férfi. Különféle okai vannak, de alapvetően meg kell csinálni, ahogy az egyén teste reagál egy adott gyógyszer. A gyógyszerek gyakrabban társul csökkent nemi vágy tartalmazza az ACE-gátlók, béta-blokkolók, opioidok, antipszichotikumok.

– Szociális tényezők. Szociális környezeti tényezők gyakran vezethet egy alacsony nemi vágy. Például a férfiak, akiknek nincs magánélet, a lakótér gyakran “nyomd le”, hogy elkerüljék a visszaigazolást a szexuális frusztráció.

Depresszió, szorongás. Pszichológiai tényezők, mint például depresszió, szorongás, stressz, aggódj lehet játszani egy nagyon nagy szerepe van a csökkent libidó. Amikor egy ember tapasztal pszichológiai tényezők, amelyek extrém, érdekel a szex gyakran között az első tünetek.

Dolgozik egy orvos, hogy azonosítani oka az alacsony stratégiák kidolgozása, hogy velük hozhat lenyűgöző eredményeket.

Egy ember jobb helyzetben címét, hogy az alacsony szexuális vágy kérdések, valamint az ebből eredő felálló pénisze, a kihívásokat, ha a berendezés egyébként jó állapotban. Rendszeres használata egy remek pénisz egészségügyi créme segíthet a pénisz teljes egészségét. Különleges megjegyzés: azok crèmes, amely tartalmazza az L-arginin, L-karnitin. Az előbbi egy aminosav, ami jelentős szerepet játszik az a folyamat, amelynek során a pénisz erek tartanak nyitva, így a beáramló vér vérbősége lehetséges. L-karnitin egy neuroprotektív, hogy az összetevő segít biztosítani a folyamatos érzékenység a pénisz, ami lehet, hogy a korábban tapasztalt érzéskiesés.

Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY