Ginzeng – A Növényi Bőrápoló Szupersztár

A régi Kínai magyarázat, hogy a ginseng az elvesztegetett ifjúsági van valami haszna. Ezt a növényt, talán a legismertebb az a képessége, hogy lassan lefelé fordított az idő múlását. Természetes, hogy az emberek meg akarják őrizni a fiatalos egészségét, a bőr, függetlenül attól, hogy a kor. Károsítja a bőrt a kiszáradás, a túl sok napfény, vagy a sok más mindenféle hangsúlyozza, elősegíti a bőr öregedését.

Ez az, ahol a ginseng jön a mentő, mint az egyik legnépszerűbb gyógynövény a sok növényi bőrápoló termékek. Ez már nem egy Keleti titkos. Úgy tűnik, mindenki tudja, hogy az anti-aging hatás a ginseng. Ginseng is felkeltette a figyelmet azoktól a kocka kutatók, akik költenek olyan sokat az időt, a laboratóriumok, a fehér fehérköpenyesek.

Mit Tesz A Ginzeng Olyan Erős?

Tanulmányok a ginseng az elmúlt néhány évtized során felfedezték, jó néhány hasznos összetevők. A fő kategória ezeket az anyagokat a szaponinok. A neve, ez az osztály a növény természetes termékek származik a soaplike akció. Szaponinok részben oldódik, olaj, ugyanakkor részben oldódik vízben. Ez egy tökéletes kombináció, hogy a zsíros felső réteg a bőr, egészen a vizes belülről, a sejtek.

Érkezik a megfelelő helyeken csak a kezdet a ginseng szaponinok. Tevékenységük nagyon kezdődik, miután áthatják a bőr sejtjei. Több, mint két tucat egyedi ginseng szaponinok, az úgynevezett ginsenosides, találtak eddig. Mindegyik egy kicsit más kémiai tulajdonságai vannak, amelyek tartalmazzák az alapítvány a több egészségügyi ellátásokra.

Ha szájon át ginsenosides pozitív hatása a központi idegrendszer, a keringési rendszer, az immunrendszer, az endokrin rendszer. Ha használják a bőr, a különböző természetes bőrápoló termékek, ginsenosides kölcsönöz egy nagy lökést, hogy a bőr egészségét. Előnyei közé tartozik a felmelegedés, a bőr, hogy fokozza a mikrokeringést, a bőr, tolató kárt a túlexponálás, hogy az UV fény vagy hő, a vezetés a kollagén szintézisét, csökkenti a ráncok, sőt, még a rendező a javítás bőr sebek.

Nem csoda, hogy a ginseng ül a tetején a listát a legjobb-eladás, növényi termékek világszerte.

Előnyök a Ginseng a Bőr Egészségének

Növelése a vér áramlását (mikrocirkuláció) a kis hajók a bőrt, elősegíti a szállítási javítási kulcs tényező, hogy a sejtek kell. Ez különösen fontos a sok bonyolult folyamatok, amelyek a bőr anyagcseréjét rendelkezik, csökkenti a gyulladást. Javítja a mikrokeringést átalakítja száraz, pikkelyes vagy kivörösödött bőr egy természetes, egészséges ragyogását.

Gyulladás kiváltó oka számos egészségügyi problémák, különösen a bőr. Rugalmasságát körök, puffadtság, a ráncok csak azt jelzik, gyulladás. Segítségével lokális ginseng termékek fokozza a bőr természetes gyulladáscsökkentő tevékenység megfordítja ezeket a csúnya tüneteket.

Bőr egészsége attól is függ, hogy a sejtek regenerálódását. Ginseng különösen fontos, serkenti a termelés az új sejtek. Gyorsan épület új sejtek az alapja fenntartása tónusú, izzó, fiatalos bőr.

A tudomány Mögött Ginseng a Bőr Egészségének

A Ginseng az egyetlen gyógynövény, amely elég értékes ahhoz, hogy érdemi saját kutatási napló. A Journal of Ginseng Kutatás negyedéves, lektorált tudományos kiadvány arról, hogy minden szempontból ginseng kutatás. Ez a napló már kiadói eredeti tanulmányok ginseng biológia, termesztés, farmakológia, kémia, illetve a klinikai vizsgálat 1976 óta. Ez egy csodálatos forrás információ a ginseng a modern tudomány.

Egy friss tanulmány a Journal of Ginseng Kutatás azt mutatta, amit a tudósok felfedezése arról, hogy ez a gyógynövény a bőr egészségét. Ezt a tanulmányt a Dél-Koreában a Chonnam Nemzeti Egyetem. Ez volt a célja, hogy meghatározza a terápiás hatások a ginsenoside kivonat a sebgyógyulás. Az eredmények pozitívak voltak számának csökkentése a gyulladásos sejtek, valamint javítja a kollagén lerakódás.

Ez csak egy példa a sok közül arra, tudományos kutatás, amely megerősíti az ősi használja a ginseng a bőr egészségét.

Megtalálni A Jó Növényi Bőrápoló Termékek

Szilárd alapot, hagyományos tudás mindig egy jó kiindulási pont értékelésére növényi bőrápoló képletek. Az ilyen tudás elérhető sok gyógynövények. A bónusz amikor hagyományosan ismert gyógynövények is erős támogatást a modern tudományos vizsgálatok. Ez az, ahol a ginseng kerül előtérbe. A Modern kutatás képezi egy szilárd kapcsolat az ősi bölcsesség. Nyilvánvaló, hogy a ginseng sokat kínál az egészség, a szépség, a bőr. Ez valóban a szupersztár növényi bőrápoló.

Rate this post
MARISKA SKULTETY
Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY