Hogyan birja tovább – 5 tipp ami meghosszabbithatja biróképességét

korai-magomlesA korai ejakuláció mindkét félnek zavaros és frusztrált állapotot kelthet. Míg a férfi gyorsan elérheti csúcspontját, női partnere elégedetlen lehet climax elérése nélkül. Bár egy férfi sem mondja ki, ezen kérdés folyamatosan jelen van minden férfi fejében,gondolataiban,még sex közben is.

Létezik néhány tipp és trükk amit kipróbállhat, hogy tovább birhassa az ágyban. Bár nincs garancia arra, hogy az összes felsorolt módszer működni fog az Ön számára, biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog valamilyen formában.

Tippek és technikák biróképesség növelésére

Rutin Kegel gyakorlat

Kutatók azt fedezték fel, hogy a férfiak, akiknek korai ejakulációval van problémájuk,sokkal érzékenyebb kismedencei izmokkal rendelkeznek amelyek gyorsabb neurológiai választ adnak. Tehát, ha a korai ejakuláció okai a neurológiai tényezők, akkor bizonyos Kegel gyakorlatokat lehet végezni annak érdekében, hogy felkeltse a kismedencei izmok önkéntes ellenőrzését és irányithassa ezeket . Másik előnye, hogy a Kegel gyakorlat erősebb erekciót is bisztosithat önnek. Ez abban is segít, hogy megakadályozza merevedési zavarait.

Pszichoterápia és tanácsadás

a-pszichoterapia-es-tanacsadas

Ez a módszer akkor a leghatékonyabb, ha mindkét személy együttesen részt vesz a gyűléseken vagy tanácsadásokon. A személyes problémák ilyenkor felszinre törhetnekés megoldást lehet talállni ezekre. Kérdések, mint a stressz, szorongás, frusztráció, harag, rosszkedv hozzájárulhat a korai klimax problémájához. Minél xtrasize ára hosszabb ideig rejti el gondolatait párja elől, anál hosszabb lesz a szenvedés, amely végül szakitáshoz is vezethet .

A pszichoterápiai szessziók amellett hogy megtanithatják a férfiakat tovább birni az ágyban, különboző irányitható vagy késleltető technikákról is tudomást szerezhet ahhoz hogy késleltethesse csúcspontját,ezzel  elsősorban megnövelve a teljesítményt, az önbecsülést,azt hogy inkább az élvezetre fektethesse a hangsúlyt és nem a teljesitményre, ezzel javítva a kommunikációt is párjával. Nem az lesz a fontos hogy minél tovább birhassa, hanem hogy ezzel erősebbé tegye kapdsolatát és megerősitse azt.

Gyógyszeres kezelés

A korai ejakuláció kezelésére való gyógyszereket 2 osztályba sorolhatjuk, amelyek gyakran használltak. Ezek közé tartoznak a helyi érzéstelenítő krémek és a bizonyos antidepresszánsok.

Antidepresszáns gyógyszerek

Orvosok az 1990-as években véletlenül felfedezték, hogy a bizonyos antidepresszánsoknak volt egy szokatlan mellékhatásuk amely késleltetette az ejakulációt.Ez valóban nagyon hasznos volt, mivel férfiakat segített abban hogy meghosszabbíthassák csúcspontjukat. Azonban ez az antidepresszáns gyógyszerek nincsenek az (FDA) Food and Drug Administration álltal jóváhagyva a korai klimax kezelésére, még ha a tanulmányok ki is mutatták, hogy hatékonyak valamint biztonságosak is egyben.

Érzékenyítő krémek

Hogy péniszén növelje a stimulációt ,érzéstelenítő vagy érzékenyítő krémet lehet alkalmazni amelyek elősegithetik problémájában, a pénisz makkra kezelve 10-30 perccel a szexuális érintkezés előtt. Ez csökkenteni fogja pénisze érzékenységét,megtartva merev állapotát, és így segít meghosszabbítani időtartamát, mielőtt végül ejakulálna.

A hosszabb biróképesség titkának kérdését sok férfi feltette már magának a világ minden táján, különböző korosztályban, különböző etnikai csoportokban és kultúrák között.

Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY