Hogyan Működik Az Organikus Bőrápolás Különböznek A Természetes Bőrápoló?

Tudod mi a különbség a között, hogy az organikus bőrápolás, természetes bőrápoló termékek? Van-e különbség, ha igen, akkor ez egy fontos kérdés, hogy fontolja meg?

Sok ember válhat zavaros ezek a kifejezések pedig, őszintén szólva, a szabályozó hatóságok nem könnyíti meg a fogyasztók. Sok bőrápoló képletek az átlagos kiskereskedelmi polcon, hogy az állam, hogy “Természetes” vagy “Bio“, de a legtöbb nem csak természetes vagy bio jellegű. Sajnálatos, de igaz, hogy a marketing, a reklám azt állítja, hogy egyedül nem fog figyelmeztetni, hogy az igazi összetevőket tartalmazza sokan ezeket a termékeket. Annak érdekében, hogy tudom, pontosan mi az a termék, meg kell elolvasni az összetevők listáját.

Itt van egy jó módja annak, hogy olvassa el összetevő listák, tudom, hogy mi van a termék.

A törvény szerint minden bőrápolási termékek, természetes vagy egyéb módon kell címkézni az összetevőket tartalmaznak csökkenő sorrendben a mennyiség belül a termék. Meg kell osztani az összetevő lista a kétharmada. A felső harmada a felsorolt összetevők általában tartalmaz 90-95% – át a termék. A harmadik a középső általában tartalmaz 5-8% – a termék, illetve az alsó harmadik, 1-3% – a az összes termék.

Az ok, amiért az emberek szeretné használni a természetes termékek egyszerű. Ahogy egyre több kutatást végzett a vegyi alapú termékek, tanulási, hogy egyes összetevőiről használják ezeket a termékeket lehet káros a bőrre. Sok ezek a termékek nem tartalmaznak vegyszereket, ami könnyen vezethet irritáció, valamint az egyéb egészségügyi kockázatok. Sok fogyasztó számára, elkerülve ezek a vegyi anyagok a legfontosabb az a természetes termékek.

Szóval mi a különbség a természetes, illetve organikus?

A fő különbség a kettő között, a növényvédő szerek használata, valamint tartósítószert. Természetes termékek, ha azok valóban természetes, nem pedig egyszerűen csak felvillanyozott mint ilyen, tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek nem voltak téve a növényvédő szerek, míg voltak, hogy felnőtt vagy feldolgozott. Ez egyedül teszi őket kevésbé kívánatos, mint, mondjuk, az organikus bőrápolás termékek? Nos, ez attól függ, hogy a saját személyes követelményeknek, valamint az összeg a peszticidek lehet, hogy ez volt során használt mezőgazdasági vagy növénytermesztésre. Meg kell jegyezni, hogy ez szinte lehetetlen tudni, hogy bizonyos összeg, vagy akár a típusú peszticidek, hogy lehet használni.

Az úgynevezett “természetes” termékek is félrevezető, hogy a fogyasztók egy másik módja.

Legális a gyártók számára, hogy a címke a termék összetevők, mint az, hogy “származik“, majd adja hozzá a nevét, egy természetes vegyület, mint például a kókusz olaj. A fogyasztók óvatosnak kell lenni, amikor látják, hogy ez a típusú címke, mert, őszintén szólva, ha a feldolgozás, valamint a extrakciós folyamat ezeket a “természetes” hozzávalók befejeződött, a végtermék minden, csak nem természetes. Még gyakoribb, mint nem, ezek a termékek nem tartalmaznak kémiai melléktermékek észlelt kémiai feldolgozás, valamint kerülni kell bármilyen bőrápoló képletek felhasználásával előállított ezek a módszerek.

Szerves bőrápolási termékek, másrészt, nem nőtt a növényvédő szerek használata. Ők is, nem szabad tartalmaz tartósítószert, a készítmények. A legtöbb jól ismert márkák, kövesse ezeket az elveket, de ismét a fogyasztók óvatosnak kell lenni. Legutóbbi változások ebben az iparágban lehetővé tették, hogy a legjobb bőrápoló vállalatok számára, hogy használja a “Bio” a címke. Amikor látod, hogy ez a megfogalmazás a termék címkéjén, hogy lehet relatív afelől, hogy a termék tartalmaz, az valóban bio.

A kérdés az, hogy milyen típusú termék legjobb, természetes, illetve organikus, a legjobb tanács az, hogy hajlok organikus bőrápolás termékek amikor csak lehetséges; azzal a kivétellel, hogy győződjön meg arról, hogy a termék tanúsított termék. Az ok, amiért hajlik erre, mert annyira sok a természetes termékek egyszerűen nem természetes. Reklám állításai több cég megtévesztő, hogy a fogyasztók, valamint a trükkök nehéz felismerni. Vannak, persze, hogy bizonyos márkájú, hogy valóban úgy kerültek kialakításra, mind a természetes, mind a szerves összetevők, akkor érdemes használni ezeket a képleteket. Fontos, hogy olvasd el az összetevők listáját, nagyon óvatosan, gyanús az olyan összetevőket, amelyek jelzik, hogy a levezetett egy másik összetevő.

Egy dolog biztos, ha használja a valóban természetes vagy bio bőrápolási termékek csinálsz magadnak, valamint a bőr egy szívességet. A kémiai alapú termékek kerülnek értékesítésre, ma is a hosszú távú hatása az egészségre, valamint néhány ezek a vegyületek is rákot okozhat, ha használt, hosszú ideig.

Rate this post
MARISKA SKULTETY
Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY