Időszakos Böjtölés Vs Alacsony Szénhidráttartalmú Diéta?

Rate this post

Ha keres egy módja annak, hogy csökkentsék a testzsír, alacsony szénhidráttartalmú az egyik legnépszerűbb diéta választás. Számos különböző változata alacsony szénhidráttartalmú étrend , a híres Atkins fogyókúra A South Beach Diéta. Alacsony Szénhidráttartalmú Diéták nem új, a koncepció az volt, hogy nem találta Dr. Robert Atkins, mint sokan gondolják. Alacsony Szénhidráttartalmú étrend is megelőzi más diéta orvosok például Herman Tarnower, Herman Magasabb. A fogyókúra Terv lehetővé teszi, hogy eszik húst, egy kis dairy foods, saláta, mind a nem-keményítőtartalmú zöldségek,míg korlátozó vagy tiltó tartalmazó élelmiszerek cukor vagy keményítő először elő a korai 19 században Jean Anthelme Brillat-Savarin. Ezen a napon a vita tovább folyik az Orvosok között, Táplálkozási, mint, hogy mi a legjobb diéta, hogy kövessük, majd fogyni.

Minden bizonnyal bizonyítékok azt mutatják, hogy a kezdeti fogyás, míg alábbi alacsony szénhidráttartalmú diéta, nem csökkenti a testzsír.

Egy friss tanulmány szerint a népszerű diéták ( Gardner CD, Kiazand, Alhassan S, et al. Összehasonlítása az Atkins, Zóna, Ornish, TANULNI étrend változás súlyát, valamint a kapcsolódó kockázati tényezők között túlsúlyos menopauza előtti nők: a-tól Z-ig fogyás Tanulmány: egy randomizált vizsgálatban. JAMA 2007;297:969-77) Az Atkins diéta megmutatta a legjobb fogyás eredményeket mind a 2 hónap 6 hónap alatt. Ez az információ, amit láttam szerepel a média rendszeresen. Ugyanakkor több, mint egy 12 hónapos időszakban az Atkins diéta eredménye nem annyira hatásos, de nem volt hatékonyabb, mint a többi diéta a tanulmány.

Az a véleményem, tapasztalataim alapján, hogy megpróbáljuk alacsony szénhidráttartalmú diéta bár rövid távon hatékony, táplálkozás, mint Atkins nem célszerű követni hosszú távon. Véleményem szerint, testzsír, ellenőrző tömeg, ahogy eszünk van, hogy lehetséges, hogy kövesse a hosszú távú, nem csak pár hétig. Én az elmúlt kész Atkins, A South Beach Diéta, valamint a diétát. Vettem a dolgokat ezeket a diétákat, használom őket részeként életmód ma. Nekem is van egy nagyobb megértést a hatása a finomított szénhidrátok van a testemen, de az egyszerű tény is, nem tudtam követni ezeket a terveket, mint egy hosszú távú fogyás.

Ebben az évben lettem Nyugdíjas Dieter. Ez azt jelenti, hogy többé nem hajlandó megenni az élelmiszerek élvezem. Nem izgat, hogy a média beszélni a legújabb diéta, zsírégetés őrület. Minden diéta a horog, de a végén a nap, jön le, hogy egy dolgot, így vagy úgy, meg kell kevesebbet enni. Mi tehát a megoldás?

Nekem a leghatékonyabb módja annak, hogy testzsír, irányítani a tömeg , a segítségével időszakos böjtölés.

Időszakos Böjtölés egyszerűen figyelembe alkalommal a gyors (nem élelmiszer), dolgozni őket az életmód. Még enni minden nap, de bele legfeljebb 24 órával kaja nélkül a nap. Használata Időszakos Böjtölés egyszer vagy kétszer egy héten csökkenti a testzsír, mégis lehetővé teszi, hogy élvezze az ételeket élvezni. A nap nem a böjt, eszik rendesen. Következő a I. F. életmód én még mindig vágás szénhidrát a diéta. Én igazából vágás szénhidrát egyenértékű 2 teljes nap hetente.

Vitázhatunk az elmélet, de én szeretek dolgozni, eredményeket. Az első 7 hetes használata Időszakos Böjtölés a fogyás, csökken a testzsír 12% – kal, elveszett 24lbs. A 14 év próbálkozás különböző diétákat, soha nem volt eredménye, hogy hasonlítsa össze, hogy ezeket. A másik fő szempont az, hogy ellentétben a tapasztalatom az, hogy az alacsony szénhidráttartalmú diéták, nem éreztem korlátozott a Szakaszos Böjt,nem volt semmi sóvárgás bizonyos ételek, mint az Alacsony Szénhidráttartalmú diéta, mert nem az ételek tilos. Miért érzem úgy, hogy időszakos böjtölés valami, amit nem tud használni, mint a hosszú távú után csak 7 hét? A válasz, mert minden diétát kipróbáltam már a múltban, mindig vannak napok, amikor úgy éreztem, hogy korlátozott, ezért a diéta nehéz lett, hogy a diéták, hogy sikerült a botot, hogy a 7 hét alatt! A különbség Időszakos Böjtölés, nem egy diéta, mert nem az ételek tilos. Miután befejezte egyszer gyors, tudod, attól a naptól, akkor bele ebbe az életmód, hogyan, milyen gyakran, akár, hogy az a nagy dolog Időszakos Böjtölés, alkalmazkodik az életmód, a múltban, amikor ment a diéta, milyen gyakran volt uralni az életedet? Ez megint egy kiváló példa, miért étrend nem.

Szóval én azt javaslom, ha keres, hogy csökkenti a testzsír, hiszem, hogy csökkenteni kell a szénhidrát, próbáld Időszakos Böjtölés. Lett egy Nyugdíjas Dieter, hadd tudjam meg, hogyan.

Author at Egészség Gyár |

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY