Ízületi Fájdalmak – Hogyan Lehet Esszenciális Zsírsavak Segíteni?

A jó zsírok segíthet enyhíteni a fájdalmas ízületek

Ahogy az emberek öregszenek azt várják, hogy kisebb a mobilitás, valamint agility. Ők is várják a fájdalmak, hogy az idős emberek, úgy tűnik, fogékony.

Érdekes módon, ha a fájó ízületek valószínűleg szintén szenvednek a száraz, durva bőr, ami rosszabb a hidegebb hónapokban.

Nem kell várni az ízületek fájdalmas lenni, csak azért, mert egy újabb szülinap jön. Nem kell elfogadni, száraz, érdes bőr. A megoldás, hogy mind a két probléma lehet, hogy sokkal egyszerűbb, mint azt gondolta volna.

Sajnos az ízületi feltételek, ízületek, szalagok, inak, izmok fájdalmas lesz, elkezd leépülni, ami további duzzanat, fájdalom, kellemetlen érzés. Ha egy megoldást találtam, hogy hagyja abba ezt a degeneráció a zeneszámokat, a probléma csak egyre rosszabb lesz, az életkor, ami kínzó fájdalom, hogy szükség van erős gyógyszert.

A legtöbb ember nem elég a jó zsírok az étrend

Esszenciális Zsírsavak (EFA) szükséges a diéta, mert a szervezet képtelen előállítani őket. Mint 95% – a az emberek hiányos ezekben az egyedi zsírok, a hiánya a diéta lehet az egyik oka annak, hogy azt tapasztalja, ízületi fájdalom.

Esszenciális Zsírsavak ahhoz szükségesek, hogy a termelés a különleges váladék, amely lehetővé teszi az ízületek, hogy maradjon kenni. Ezt a folyadékot az úgynevezett ízületi folyadék, tartja ízületek itatni, fájdalom-mentes. Továbbá, ezek a különleges zsírok is szükséges, hogy építsenek, illetve befizetési az anyag, ami a csontok, ők is segítenek, hogy a közlekedés ásványi anyagok. Nélkülük a sejt membránok fognak küzdeni, hogy munkájukat hatékonyan, mint alakíthatósága, a rugalmasság, valamint a permeabilitás minden befolyásolja negatívan, ha nincs elég EFA.

Emésztést, valamint az ízületek?

Sok a kutatók jelenleg úgy gondolja, hogy allergiás reakciók is fontos szerepet játszik az ízületi, izom fájdalom, mint például ízületi gyulladás, reumás betegségek. Jó emésztést, ezért is fontos, annak érdekében, hogy a tápanyagok felszívódását, valamint használni optimálisan, allergiás reakciókat okozhat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyulladást, a fájdalmat.

Ha a fehérje nem emésztett megfelelően, allergiás reakciók gyakori, mert emésztetlen fehérje molekulák láttam, mint megszállók által az immunrendszert, s a test akkor termel antigének harcolni őket. EFA segíteni az emésztést, lassítja a gyomor ürülését idő, hogy lehetővé teszi a maximális tápanyag felszívódását, valamint annak biztosítása, hogy a gyomor-bélrendszer jól működik, mint a sejtek, hogy a vonal a gyomor-bél is előírja, hogy ezek a nélkülözhetetlen zsírokat, optimális működéséhez.

A mentesség, gyulladás

EFA is elősegíti az immunrendszer működését, segít minimálisra csökkenti a gyulladásos reakciókat, valamint segít a test gyógyul, ha azok rendelkezésre optimális mennyiségben.

Eicosanoids előállított, EFA, melyek apró hormon-szerű anyagok, amelyek segítenek szabályozni a sok száz intézkedések a testben illetve az agyban. PG1, a származékos az Omega-6, felelős vezetése gyulladás ellenőrzés alatt, így nagyon hasznos lenne tartani ízületi fájdalom-mentes.

Sajnos, PG2, egy másik származék, az előállított állati eredetű húst, tojást, tejterméket, valamint az ellenkező hatás, ami gyulladás, duzzanat, fájdalom, érzékenység. Szóval, lehet, hogy úgy dönt, hogy csökkentsék le az állati termékek növelése, a fogyasztás, a növény-alapú fehérje helyett, így a szervezet termel kevesebb PG2.

A helyes egyensúlyt a zsírok

Bár sokan azt hiszik ők elég EFA a táplálkozás, a legtöbb ezek a zsírok sérült keresztül gondatlan feldolgozási módszerek, így meg kell találni egy ép forrása mindkét Omega 3and Omega-6 EFA ha azt szeretné, hogy biztosítsuk az optimális mennyiségű tiszta, sértetlen esszenciális zsírok, hogy segítse az immunrendszere, sejt membrán működését, gyulladáscsökkentő folyamatokat.

A túlzott mennyiségű telített zsírok, mint például a zsírból származik, állati termékek, valamint a sérült zsírok, olajok, a polc-stabil olajok, növényi terjed, a margarin is hozzájárulnak a problémák, mint a test kis követelmény, hogy a telített zsírok, nem követelmény, hogy a sérült zsírok. Ennek eredménye egy test teher a zsírok, hogy nincs funkciója, dömpingelt a sejt membránok, szövetek, szervek, ami további betegségek, allergiás lehetséges.

A jó zsírok, olajok formájában az alapítvány az optimális egészség, jelentős lehet a különbség, hogy úgy érzi, napi rendszerességgel – , hogy az ízületek érzem magam!

Egyéb szükséges tápanyagokat fájdalom-mentes ízületek

A tápanyagok, amelyek megkönnyítik az immunrendszer optimális működését is támogatni fogja a megszüntetése, az ízületi fájdalom, mert az erősebb az immunrendszer, annál jobban támogatja az egészséget. Ezért a C-vitamin, D, valamint a cink, magnézium, párosulva az összes szükséges tápanyagot az alapvető jó egészséget, biztosítja a szükséges támogatást, hogy tartsa az immun-rendszer működik optimálisan.

Rate this post
szabina
Author at Egészség Gyár |

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY