Kardió Gyomor Zsír elvesztésére – Nézzen ki jól gyomorzsírjának elvesztése után

Segíthet a kardió a gyomor zsir elvesztésében

lapos-hasA kardio az egyik legjobb módja annak, hogy a gyomor zsíradékának egy részét elveszítse, mögötte áll az egészséges táplálkozás és az alacsonyabb kalóriabevitel is. A probléma azonban az, hogy a legtöbb ember ragaszkodik ahhoz,hogy túlzottan hosszú kiegyensúlyozott gyakorlatokat végezzen és egyszerűen nem jutnak semmire. Nem azt mondjuk, hogy a futógép való kocogásnak és a futásnak nincs helye, egyszerűen ahogyan használja a futópadot és hogyan kocog a tényezők amelyek befolyásolják haladásában és különbséget tesznek. Tehát, ha már arra gondolt, hogy a kardio nem használ semmire, valószínüleg eddig rosszul csinálta

Kiegyensúlyozott kardió haszsír elvesztésére

Az egyensúlyozott kardio  vagy gyakrabban az úgynevezett “normális kardio”  az a gyakorlat amit a legtöbb oktatók ügyfeleivel gyakoroltal és dolgoztat. Úgy vélik, hogy a kardió alacsony intenzitású szinten segít a haszsírból származó kalóriák égetésében. Ezzeket megtudva azt mondhatjuk el, hogy a normális vagy alacsony intenzitású cardio egyike legnépszerűbb formája a kardionak és ezért oly sok ember meglepődik  hogy miért veszítettek súlyukból.

Haszsír elvesztése magas intenzitású kardióval

A magas intenzitású kardio nem annyira használatos, mint a kiegyensúlyozott vagy normális kardio. Az ötlet ez a típusú kardió mögött az, hogy testét rövid ideig intenzíven megdolgoztatja, majd egy rövid ideig pihenteti. Képzelheti,hogy több ember hajlamos a normális módot választani a nehezebb helyett. Az egyetlen probléma az, hogy a kardió ebben a formában nagy eredményeket hozhat rövidebb idő alatt, ha helyesen van elvégezve. Nem csak az edzések lehetnek rövidebbek, de maximálisabb mennyiségű kalóriát is elégethet egy edzés alatt. Amikor több kalóriát éget, mint amennyit elfogyaszt kalória deficitben lesz része, ami azt jelenti, hogy akkor egész testéről elveszíti a zsírt, beleértve a haszsírt is.

Eggyesítse a normális kardiót a magas intenzitásuval kiemelkedő eredményekért

A legjobb módja annak, hogy elveszítse gyomor zsírjának részeit,a HIIT kardió rutin felhasználásával történhet körülbelül egy 20 perces edzés alkalmával 2-3 alkalommal hetente. Amit tennie kell az az, hogy a futópadon sétáljon mérsékelt ütemben körülbelül 5 percig, amíg teste bemelegszik. Miután az öt perces bemelegítés letelt, növelje a futópad sebességét olyan szintre, amely egz sprintet megkövetel.Sprinteljen körülbelül 30-45 másodpercig, majd csökkentse a szintet egészen addig, amíg egyszerűen sétáni fog. Győződjön meg arról, hogy elég alacsonyra csökkenti mindaddig amíg sétáni fog,ez az időszak jelenti a pihenési időt. Ismételjük 5-10 alkalommal, a végén egy öt perces lenyugási időszakkal befejezve.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY