Kövesse az Egyszerű Anti Aging bőrápoló Útmutató

Annak érdekében, hogy hatékony legyen, egy anti-aging bőrápoló útmutató kell nagyon könnyű követni. Valljuk; az emberek általában nem ragaszkodnak alábbi részletes tenni, mit nem, ezért anti-aging bőrápoló kezelés irányban legyen egyszerű, egyértelmű.

Ebben a cikkben először adok egy rövid lista a tipp, ami segít megőrizni a bőr fiatalos maradjon keres, majd én adok neked egy jó tanácsot illetően a választás a bőrápolási termékek.

Először is, kezdjük a tippek:

Tipp # 1: Igyál sok vizet, legalább 8 pohár naponta. Mint bizonyára tudja, 70% – a a test áll a víz, ezért a fenntartása, hogy a szint a folyadékpótlás elengedhetetlen, hogy az egészséges bőr, hogy a legnagyobb szerv a testünkben.

Tipp # 2: Maradj ki az a nap, különösen között 10-kor 3-kor Ez az az idő, amikor a nap UV-sugárzás (amely a legtöbb káros a bőrre) eléri a legerősebb csúcs. Ne tévesszen meg, felhős égbolt, mert az UV-sugárzás át a felhők, mint halad át a víz is. Szóval, ne hidd, hogy biztonságban vannak, ha a vízben, majd érzi, hogy jó.

Tipp # 3: Ha nem tudod elkerülni, napozás, használjon fényvédő, de ne vidd túlzásba. Fényvédő krémek névleges szerint a Sun Protection Factor (SPF), kezdve a 2 30 vagy magasabb. Minél nagyobb a szám, annál hosszabb a nap elleni védelemre. Egy lotion SPF 15-ös vagy magasabb tekinthető, hogy megfelelő védelmet biztosítanak. Azonban, napvédő tartalmaz káros vegyi anyagok a bőr, így lehet arra figyelmeztetett, hogy hosszú távú alkalmazása napvédő lehet, hogy végül többet árt, mint használ. Tehát a tanácsom az, hogy használja napvédő takarékosan, csak akkor, ha nem tudja elkerülni a napozás.

Tipp # 4: Mindig viseljen védőruházatot. Ha ki vannak téve a nap sugarai, mindig győződjön meg róla, hogy egy kalap széles karimájú, amely árnyalatok a nyakát, fülét, szemét, aztán fejét. Amellett, napszemüveget viselni, amely blokkolja 99, 100% – os UV sugarak ellen.

Tipp # 5: Kerüljük a mesterséges barnulás. Maradj távol a lámpák, a szoláriumot, valamint szolárium, tabletták, szolárium smink. Valószínűleg nem tudja, legyen tudatában annak, hogy önbarnító tablettát színes adalék, hogy varázsolja a bőrt, narancs után. Ez a szín additív ártalmas lehet. Ne feledje, hogy a barnító smink termékeket nem fényvédő krémek, ezért nem védik a bőrt a nap.

Tipp # 6: Egy anti-aging bőrápoló útmutató nem lenne teljes, ha nem említeném meg, hogy fontos a diéta. Látod, a sok sérülés, a bőr által okozott, úgynevezett szabad gyökök, amelyek egyszerű szavakkal, nagy molekulák, amelyek károsítják a sejteket a szervezetben, beleértve a bőr sejtek. Egy gazdag étrend sötét zöld, leveles zöldségek, mint például a spenót, brokkoli semlegesíti az okozott kár, amelyet ezek a szabad gyökök.

Amellett, hogy betartja a fenti tippek, az anti aging bőrápoló kezelést ki kell egészíteni a használata egy kiváló minőségű bőr termék.

Általában két alapvető kritérium, hogy egy bőrápolási termék eleget kell tennie, annak érdekében, hogy minősíteni, magas minőség:

Először is, meg kell olyan összetevőket tartalmaz, amelyek serkentik az a generáció, a kollagén, elasztin. Ezek azok a fehérjék, amelyek felelősek a bőr keres fiatal cég. Amikor öregszünk, ezek a fehérjék kap fokozatosan kimerült, így a bőr kezd sag formában ráncok. Összetevők, mint például a Cynergy TK megtalálható a kiváló minőségű bőrápoló termékek tudományosan bizonyított, hogy a folyamat fordított kimerülése ezek a fehérjék.

A második, egy magas minőségű, bőrápoló termék olyan összetevőket tartalmaz, antioxidáns tulajdonságai, mint például a Nano-Lipobelle H-EQ10. Mint említettük, az egyik a tippeket az anti aging bőrápoló útmutató, szabad gyökök felelősek azért, hogy sok kárt szenved a bőr sejtek. Antioxidáns összetevői gátolják a tevékenység ezeket a szabad gyököket, ezáltal javítva a hangjelzést, majd textúra a bőr.

Végezetül, íme néhány iránymutatás, ami alapján az anti aging bőrápoló kezelés.

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY