Méregtelenítés – Minél Előbb, Annál Jobb!

Rate this post

Hogy egy egészségügyi buff, már azt gondoltam magamról, hogy elég egészséges a többség az életem része. Van egy optimális súlyt, meglepően vékony. Eszem a rendszeres étkezés a reggeli, ebéd, vacsora, valamint általában távol maradt a legtöbb szemetet, élelmiszerek. Vagy legalábbis azt hittem … nem volt ötletem, hogy az életmód, étkezési program nem voltak olyan nagy után.

Az élelmiszer-választás volt, ami kedvez a Nyugati stílus, az evés-gyors ételek, üdítők, azonnali gyümölcslé italok, élelmiszerek, tele sok a telített zsír, só, cukor. Pedig a dohányzás egy része nekem is … én általában füstölt két csomag mentolos cigarettát minden nap. Azt vettem észre, hogy több volt, fizikailag inaktív.

Ez az életmód, étkezési szokások volt, hogy azt hittem, csak sima normál, mivel így a legtöbb ember élik az életüket nap mint nap. Nem volt ötletem, hogy a vegyszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, egészségtelen zsírok voltam időigényes volt meglepő módon nagyon káros halálos az egészségre. Még a lélegzet tele van káros szén-monoxid a járművek, növényvédő szerek, oldószereket, illetve más, nehézfémek, vegyi elhúzódó a légkörben.

A lakások nem is biztonságos menedék többé.

Mint tudjuk, a rovarölő spray, hogy elriassza azokat a bosszantó legyek, csótányok, spray több vegyi anyagok a kertben a fű, alkalmazni, klór, hogy az uszodák, csak ront a helyzeten. Vagyunk-e benne, vagy a ház előtt, mindig lesz egy potenciális egészségügyi kockázatot körül minket.

Általában nincs idő rá, hogy a mindennapi étel, amit megeszünk, lehet, hogy csak hiányzik a tápanyag, a szervezetnek szüksége van. Néhány éve, amikor a nagyszüleink még a mi korunkban, szinte az összes ételeket esznek általában természetes, mentes a feldolgozás, valamint a kémiai beavatkozás. Van visszaéltek a talaj, hogy kiszolgálta a növények, valamint a felhasznált vegyszerek, hogy minél több hozam, de ugyanezek a vegyi anyagok kap testünk az étel, amit megeszünk.

Ismerve ezeket, hát igen, azt lehet mondani, hogy most élünk, egy nagyon mérgező környezetben, a legtöbb ember nem is tudtam, hogy ez a!

Szerencsére vannak módszerek, elérhető manapság, ami segít megtisztítani a szervezetek sokféle szennyeződést. Némelyik leírása a következő bekezdésekben.

Kettőspont tisztító egy nagyon jól ismert méregtelenítő módszer. Ez a program lehet alkalmazni a természetes módon úgy, hogy a magas rosttartalmú ételek, amelyek egy optikai kiegészítők. Eszik gyümölcsöt, zöldséget egy nagyszerű módja annak, hogy töltse ki a szervezet a szükséges adag rost. Csak legalább 1 csésze gyümölcsök, málna vagy áfonya adhat szinte azonos mennyiségű rost, ami 10 korpás muffin! Ha figyelembe több rost, az is fontos, hogy adj magadnak elég víz, mint az, hogy a szervezet a hidratálás, táplálás van szüksége ahhoz, hogy méregtelenítő, valamint a hulladék anyag a test.

A fogyókúra is annyira fontos! Próbálja ki keres többet élelmiszereket, amelyek természetes módon történik, vagy organikus. Már így is nagyon sok vegyi anyagok, feldolgozott élelmiszerek, valamint a környezetszennyezés, hogy nekünk fejfájás, ne adjunk hozzá többet, hogy a problémákat. Gondoljunk csak egészséges alternatívákat, egyél több, a természetes ételek, amelyek nem ment annyira, feldolgozás, megőrzés, mint hogy a Természet tervezett dolgok mindig … természetes. Ha már cukorbeteg benned, ne fogd meg egy csokit, almát, vagy bármilyen gyümölcs helyett.

Méregtelenítés, böjt által még egy jó módszer, tisztítására.

Evés után, a szervezet sok időt tölt gyűjtöm az étel a gyomorban, valamint arra használja, hogy táplálja a rendszert. Ha megszűnik figyelembe véve, a szilárd ételek, csak te csak igyál folyadékot, akkor a szervezet képes több idő kell összpontosítani, hulladék, valamint méreg megszüntetése. A böjt általában körülbelül 1 3 vagy több napig jóváhagyását követően egy hitelesített egészségügyi szakértő. Próbáljon tanácsot kérne a hiteles táplálkozási útmutató a megfelelő vitaminok, természetes kiegészítők, amelyek megfelelnek az ön igényeinek.

Méregtelenítés is elvégezhető segítségével gyógyfürdő footbaths vagy a láb foltok speciálisan a méregtelenítés. A testünk egy veleszületett gyógyító mechanizmus, amely általában foglalkozni egy jó adag szennyeződések, hogy a szervezet. De mivel a hozzáadott problémák lesz az étel, amit megeszünk, a levegő, amit belélegzünk, a munka több, néha pont szinte összeomlanak, ezért szükségünk van más mód, hogy megtisztítsuk a testünket.

Azzal, ahogy a modern élet megy manapság, fontos, hogy figyelembe vesszük, tisztító testünk a szennyeződések, hogy már egymásra bent sokáig. Próbáljon meg egy adott méregtelenítő program, észre fogod venni, egy nagy változás.

Tudjon detoxified meg magad megfiatalodott. Akkor örülök, hogy nem.

Author at Egészség Gyár |

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY