Méregtelenítés – Minél Előbb, Annál Jobb!

Hogy egy egészségügyi buff, már azt gondoltam magamról, hogy elég egészséges a többség az életem része. Van egy optimális súlyt, meglepően vékony. Eszem a rendszeres étkezés a reggeli, ebéd, vacsora, valamint általában távol maradt a legtöbb szemetet, élelmiszerek. Vagy legalábbis azt hittem … nem volt ötletem, hogy az életmód, étkezési program nem voltak olyan nagy után.

Az élelmiszer-választás volt, ami kedvez a Nyugati stílus, az evés-gyors ételek, üdítők, azonnali gyümölcslé italok, élelmiszerek, tele sok a telített zsír, só, cukor. Pedig a dohányzás egy része nekem is … én általában füstölt két csomag mentolos cigarettát minden nap. Azt vettem észre, hogy több volt, fizikailag inaktív.

Ez az életmód, étkezési szokások volt, hogy azt hittem, csak sima normál, mivel így a legtöbb ember élik az életüket nap mint nap. Nem volt ötletem, hogy a vegyszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, egészségtelen zsírok voltam időigényes volt meglepő módon nagyon káros halálos az egészségre. Még a lélegzet tele van káros szén-monoxid a járművek, növényvédő szerek, oldószereket, illetve más, nehézfémek, vegyi elhúzódó a légkörben.

A lakások nem is biztonságos menedék többé.

Mint tudjuk, a rovarölő spray, hogy elriassza azokat a bosszantó legyek, csótányok, spray több vegyi anyagok a kertben a fű, alkalmazni, klór, hogy az uszodák, csak ront a helyzeten. Vagyunk-e benne, vagy a ház előtt, mindig lesz egy potenciális egészségügyi kockázatot körül minket.

Általában nincs idő rá, hogy a mindennapi étel, amit megeszünk, lehet, hogy csak hiányzik a tápanyag, a szervezetnek szüksége van. Néhány éve, amikor a nagyszüleink még a mi korunkban, szinte az összes ételeket esznek általában természetes, mentes a feldolgozás, valamint a kémiai beavatkozás. Van visszaéltek a talaj, hogy kiszolgálta a növények, valamint a felhasznált vegyszerek, hogy minél több hozam, de ugyanezek a vegyi anyagok kap testünk az étel, amit megeszünk.

Ismerve ezeket, hát igen, azt lehet mondani, hogy most élünk, egy nagyon mérgező környezetben, a legtöbb ember nem is tudtam, hogy ez a!

Szerencsére vannak módszerek, elérhető manapság, ami segít megtisztítani a szervezetek sokféle szennyeződést. Némelyik leírása a következő bekezdésekben.

Kettőspont tisztító egy nagyon jól ismert méregtelenítő módszer. Ez a program lehet alkalmazni a természetes módon úgy, hogy a magas rosttartalmú ételek, amelyek egy optikai kiegészítők. Eszik gyümölcsöt, zöldséget egy nagyszerű módja annak, hogy töltse ki a szervezet a szükséges adag rost. Csak legalább 1 csésze gyümölcsök, málna vagy áfonya adhat szinte azonos mennyiségű rost, ami 10 korpás muffin! Ha figyelembe több rost, az is fontos, hogy adj magadnak elég víz, mint az, hogy a szervezet a hidratálás, táplálás van szüksége ahhoz, hogy méregtelenítő, valamint a hulladék anyag a test.

A fogyókúra is annyira fontos! Próbálja ki keres többet élelmiszereket, amelyek természetes módon történik, vagy organikus. Már így is nagyon sok vegyi anyagok, feldolgozott élelmiszerek, valamint a környezetszennyezés, hogy nekünk fejfájás, ne adjunk hozzá többet, hogy a problémákat. Gondoljunk csak egészséges alternatívákat, egyél több, a természetes ételek, amelyek nem ment annyira, feldolgozás, megőrzés, mint hogy a Természet tervezett dolgok mindig … természetes. Ha már cukorbeteg benned, ne fogd meg egy csokit, almát, vagy bármilyen gyümölcs helyett.

Méregtelenítés, böjt által még egy jó módszer, tisztítására.

Evés után, a szervezet sok időt tölt gyűjtöm az étel a gyomorban, valamint arra használja, hogy táplálja a rendszert. Ha megszűnik figyelembe véve, a szilárd ételek, csak te csak igyál folyadékot, akkor a szervezet képes több idő kell összpontosítani, hulladék, valamint méreg megszüntetése. A böjt általában körülbelül 1 3 vagy több napig jóváhagyását követően egy hitelesített egészségügyi szakértő. Próbáljon tanácsot kérne a hiteles táplálkozási útmutató a megfelelő vitaminok, természetes kiegészítők, amelyek megfelelnek az ön igényeinek.

Méregtelenítés is elvégezhető segítségével gyógyfürdő footbaths vagy a láb foltok speciálisan a méregtelenítés. A testünk egy veleszületett gyógyító mechanizmus, amely általában foglalkozni egy jó adag szennyeződések, hogy a szervezet. De mivel a hozzáadott problémák lesz az étel, amit megeszünk, a levegő, amit belélegzünk, a munka több, néha pont szinte összeomlanak, ezért szükségünk van más mód, hogy megtisztítsuk a testünket.

Azzal, ahogy a modern élet megy manapság, fontos, hogy figyelembe vesszük, tisztító testünk a szennyeződések, hogy már egymásra bent sokáig. Próbáljon meg egy adott méregtelenítő program, észre fogod venni, egy nagy változás.

Tudjon detoxified meg magad megfiatalodott. Akkor örülök, hogy nem.

Rate this post
Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY