Méregtelenítő diéták, amelyek segítenek a fogyásban

meregtelenito-dietaSok méregtelenítő diéta létezik, amelyek segíthetnek a fogyásban. Ezek közé tartozik a nyers étrend, a lé diéta, a gyümölcs diéta és a zöld smoothie étrend. Mindezek természetes spirulina diéták, mivel nem ösztönzik a feldolgozott élelmiszerek, vagy az állati termékek fogyasztását. Az egyetlen kivétel, azonban a nyers étrend, amely lehetővé teszi az állati termékek fogyasztását is. Ezek mind nagyon alacsony kalória szintűek és sok esszenciális tápanyagot tartalmaznak, amelyek mind fontosak a fogyásba.

A nyers étrend

Ez a diéta egyre népszerűbb, mivel egyre több ember ismeri fel az egészségügyi javakat, amelyeket ez a diéta tartalmaz. Az egyik előnye ennek a diétának, hogy elősegíti a természetes fogyást, úgy mint egyik étrend sem. Ez lehetővé teszi, hogy egyen, amit akar, mindaddig, amíg a 75% -a nyers és kerüli a feldolgozott élelmiszereket. Állati eredetű ételeket is fogyaszthat, ha akarja. Emiatt annyira fontos a fogyásnál, hogy mindenből egy keveset fogyasszunk, így ehetünk főzött ételeket, állati eredetűeket is.

Mivel a legkülönbözőbb élelmiszerek megvannak engedve a diétán, minden vitamint megkapunk ebből amire a testünknek szüksége van.

A Lé diéta

Ez a diéta nagyon hatékony a fogyásra is, hiszen képes gyengíteni a mindenféle étel utáni sóvárgást. Ez azért van, mert a diéta rendkívül magas az alapvető tápanyagokban, és kiüríti a rendszerben levő valamennyi természetellenes anyagot. Azt mondják, hogy el lehet távolítani, a rosszat ami a  vérben van, és a lé diéta segít eltávolítani az összes cukrot és élelmiszer-adalékanyagot ami a  vérben van, amelyek hozzájárulnak a sóvárgásokhoz.

Ezt a  diétát nehéz követni, mivel nem teszi lehetővé bármilyen szilárd ételek elfogyasztását. Azonban minél tovább csinálod a diétát, annál nagyobb előnyöket szerzel tőle.

A Gyümölcs Flush

a-gyumolcs-flushEz a diéta, amely kéri hogy sok gyümölcsöt fogyasszon el. A gyümölcsök rostban, vízben és a természetes cukrokban gazdagok, amelyek együtt tudnak működni, hogy hidratálják és tisztítsák meg a rendszert, hogy a súly adódjon le könnyebben.

A Zöld Smoothie Diéta

Ez egy keserű diéta, mert azt követeli meg, hogy az elfogyasztott rengeteg turmixot leveles zöldségekből készítsük. A leveles zöldségek egyike a legegészségesebb élelmiszereknek a bolygón, de a keserűségük miatt, ezek általában nehezen mennek le a torkunkon. Azok, akik már használták egy ideig, már élvezik őket. De nem a legjobb választás azok számára, akik csak most váltanak át a hagyományos étrendről.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY