Merevedési Zavar a Fiatalabb Férfiak – Miért? Hogyan Lehet Elkerülni

Mi az igazi oka az Erekció zavara, a Fiatal Férfiak?

A John Hopkins kutatás azt mutatta, hogy sokkal több, mint 18% – a Fiatal Hímek éves kor felett 20 találkozott a merevedési zavar.

A legvalószínűbb elemek okoz ez életmóddal, a gondtalan hozzáállását az egészsége. Sok Fiatal személyek általában nem kiad egy nagy idő, tervezés, mit fognak enni.

Ők is tudatában, hogy az óriási előnye, jó éjszakát zavartalan pihenésre. A magasan finomított élelmiszerek tartalmazzák a jelentős részét a táplálékbevitel, valamint hajlamosak fogyaszt alkoholt meghaladja, valamint néhány gyakran használja az illegális drogokat.

Fő Oka, Mivel A Merevedési Zavar a Fiatal Férfiak

 • Jelentős A Dohányzás
 • Szokásos alkoholfogyasztás
 • Használd a kábító hatású anyagok
 • Túlsúly
 • Feszültség
 • Alacsony Önbecsülés
 • Bűntudat
 • Major depresszió
 • A Teljesítmény-Szorongás

Sok Fiatal Hímek kiválasztása Viagra nélkül kapható készítményeket is, valamint használja, mint egy drog, hogy Turbo-Fokozza a szexuális teljesítményt.

Egy tanulmány kimutatta, hogy miért a Fiatal Férfiakat foglalkoztatnak ED gyógyszeres kezelések fellendítése, a szexuális teljesítményt.

A legtöbb használt ED gyógyszerek kijelentette tettek így, hogy a negatív hatás, hogy a tiltott drogot, piát lehet a szex. Meghaladja a 60 % – a olyan, hogy használni ED gyógyszerek jelentette, ők így együtt alkohol, kannabisz,kiváló, valamint egyéb rekreációs drogok.

Sajnos van egy ferde szemmel, hogy hogyan kellene, hogy részt vesz egy kapcsolat, meggyőződve arról, hogy a nemi aktus, a “start-be,” a kapcsolat. Teljesen kimaradnak az érzelmi hő szenvedélyes intimitás egy közös találkozás.

Kábítószer – Extrém kábítószer vagy alkohol, beleértve a gyógyszeripar, az lehet a következménye, hogy merevedés zavara, Együtt egy lefelé tartó spirál az egészségre. A rossz bánásmód, a gyógyszerek, az alkohol is okozhat melankolikus, nyugtalanság,meg egy csomó más, egészséggel kapcsolatos szövődmények.

Egy további tanulmány feltárta, hogy miért a Fiatal Férfiakat foglalkoztatnak ED gyógyszeres kezelések fellendítése, a szexuális teljesítményt.

Érzelmi Elemek, valamint a Közös érzelmi okoz az Erekció zavara, a Fiatal Hímek magában foglalhatja az alacsony önbecsülés, a szorongás, a törzs, a bűntudat, a depresszió vagy a pánik a Merevedési Hiány. Más Tényezők is lehet, a Teljesítmény szorongás a fiatalabb fiúk, hogy szűz vagy egy új szerelem, vagy aki próbálja összehasonlítani magukat mellett a színészek a Pornó filmeket.

A feszültség egy nagy bűnös, hogy a kiváltó Merevedés zavara. Aggódjon csak körül sok a mindennapi életben, lehet jóvá, hogy a mai gazdasági helyzetben, munkahelyi bizonytalanság, a pénzügyi kötelezettségvállalások, valamint különböző egyéb személyes problémák.

Depresszió egyre jobban számos körében a fiatalabb férfiak képest a múltban. Következetes érzelmi stressz eredmények az antidepresszánsok használata, azok ismerik, hogy csökkentse a szexuális érdeklődés. Mastering Relaxációs stratégiák gyakran egy egészséges, drogmentes stratégia segít csökkenteni a szorongást fel fokozta a szexuális teljesítményét. Magánszemélyek ez a koncepció jelenleg az, amely szinte minden olyan feszült, ez óriási hatással van a szexuális egészség.A fiatalabb emberek általában kell, hogy megtanulják, hogyan kell vigyázni a feszültség jobb a mai gyorsabban mozgó élet.

A legelterjedtebb kezelési módszer ED kicsit drága a gyógyszer, ami használnak, vagy nélkül kapható készítményeket is. A legtöbb ezek a gyógyszerek, amelyek működnek lefaragásával a kémiai “PDE5”. Ez egy hatékony gyógyszeres nagyjából mindenki szenved a probléma, de lehet, hogy kellemetlen mellékhatások. például:

 • Hirtelen veszélyes csökken a vérnyomás
 • A látás elvesztését vagy csökkent látás
 • Hallás figyelmeztetés nélkül
 • Fejfájás, hasi fájdalom

Továbbá ez egyszerűen egy kezelés, de nem gyógyítja a betegséget.

A költségek az állatgyógyászati gyógyszerek magas, amely gyakran a végén, drága az idő múlásával. A felhasználó igénybe venné a gyógyszert, meg kell, hogy maradjon, megszerzése, valamint kihasználva a végtelenségig.

Fiatalabb Férfiak kellene vizsgálni programok valójában segít megszabadulni ez a feltétel nélkül szükség van a magas árfekvésű, s olykor kockázatos szerek, növényi kapszula.

De a Fiatalabb Férfi összerezzen a gondolat, hogy terapeutához, arról beszélt, hogy a saját szeretkezés problémák. Szerencsére, vannak megállapított eljárásokkal elérhető végezhető egyedül, a saját otthon.

Sokan vannak körülöttem, hogy beszéljünk, Merevedési Zavar, az a tapasztalat, hogy én már találkoztam Dr. Joel Blokk, ő felügyelte, majd részt vett a klinikai vizsgálatok során a Klinika csatlakozik egy neves NY Kórházban, az elmúlt 20 évben.

Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY