Miért Fogyás Kell Gyakorolni

Az első dolog, amit a legtöbb ember, amikor azt akarják, hogy lefogy, diéta, ez önmagában azonban nem elég, ha azt akarod, biztos fogyás. Csak változik az étkezési szokásokat nem kell bele valamilyen formában gyakorolják annak érdekében, hogy megszabaduljanak a testzsír. A tények, hogy annak érdekében, hogy elveszíti 1lb a zsír meg kell tölteni, hogy 3500 kalóriát. Ezért, ha csak csökkenteni a kalória-bevitel, láthatjuk, hogy szinte lehetetlen volna, hogy lefogy következetes alapon. Fog fogyni kezdetben, de aztán, amikor a fogyás megáll, mi történik? Igen, ez tér vissza az egyik, majd a tömeg cölöpök újra (meg többet a legtöbb esetben).

A gyakorlat a barátunk.

Merész kijelentés, de ez az igazság. Ha nem éltek sokáig, vagy sok súlyt veszíteni, gyakorlat, amitől reszket a térde, azt hiszem, ez a… Sétára több, mint egyszerű! Többet sétálni. Nem kell, hogy menjen rohant a legközelebbi cipőbolt egy futócipő, vagy tornacipő; meg lehet kezdeni, bárhol, bármikor. Séta egy kardiovaszkuláris gyakorlat, hogy növelheti a következetesen. Lehet, hogy meglepett, hogy mi vezethet, például nem tudtam járni, nagyon messze miatt, hogy elhízott, de miután csak 6 hónap járás (az első séta, hogy ½ mérföld, körülbelül 15 perc múlva pedig már azt hittem, meghalok) sétáltam egy teljes 26 kilométeres maraton jótékonysági. Mi az eredmény az volt, hogy a tömeg jön ki, mint ahogy a test (mind a 48 éves), mosakodás is.

Lehet, hogy élvezted valamilyen edzés előtt, menjünk vissza. Ha az egyetlen dolog, ami megváltozott az élete, mióta utoljára gyakorolja a súlygyarapodás, akkor lehet, hogy kellemesen meglepett, hogy milyen könnyű formába. Mindig kérjen tanácsot a szakmai vagy az orvos, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég jól ahhoz, hogy a testmozgás, valószínűleg lesz ragadtatva, hogy úgy döntöttem, hogy innen a szervezet.

Cardio

Mint a gyaloglás egy kardiovaszkuláris edzés kellene járni, olyan ütemben, hogy a szívverésed, azaz érzed, hogy dolgozol, de még beszélgetni is. A több alkalommal is meg tudod csinálni egy hét múlva a jobb, de a cél az 5 tisztességes séta legalább 30 perc. Ha nehezen fér 5 sétál, vagy gyakorlatok a mindennapi életben akkor légy okos, szervezze meg a napi feladatokat. Hogy őszinte legyek, ez nem találod az idő, ezek a séták, akkor győződjön meg arról, hogy a beteg a jövőben. Sajnálom, de igaz.

Ha meg kell törni a kardió edzés darabokat, hogy illeszkedjen körül az életed, akkor ezt megteheti gyalog a boltba, ahelyett, hogy a vezetés (ha ez biztonságosan megtehető), séta, hogy az iskola vagy a munka, séta, fel a lépcsőn, ahelyett, hogy a lift. Általában van egy módja annak, hogy egy séta; végtére is, kivéve, ha a fogyatékosság ez, mint az emberek naponta. (Vagy azt kellene naponta).

Ha ez egy valós probléma, akkor megtörje a gyakorlat le a harapás méretű darabokat, pl. 15 perc reggel, 15, este vagy akár növeljék a fogyás csinál egy edzés DVD-t, mielőtt a vacsorát, (fogadok, hogy lenne enni az egészséges vacsora is). Játszani a gyerekeket a kertben, egy kicsit kihagyom hamarosan a szív pumpáló, hiszem, hogy boldog lesz a gyerekeknek, hogy látlak ugrás körül őket. Nagyon sok módja van, hogy bele gyakorlat. Bármibe is kerül, nagyon elégedett lesz az eredménnyel.

Súlyok

A nők hajlamosak elkerülni súlyok arra gondoltam, hogy emelő bármilyen típusú súlyok fog vezetni, hogy tömeges. NEM ÍGY van, azt kell, hogy legyen acélizom az órát egy nap, drogoznak, hogy ezt tedd. Súlyemelés épít sovány izomszövet. Ez is megnő, az anyagcsere, megint segít, hogy vékony, az anyagcsere továbbra is kalóriát éget, akkor is, ha a test nyugalomban van; most, hogy szeretem. Egy másik előny, vagy, hogy a sovány izomszövet az, hogy kisebb helyet foglal el, hogy a zsír, ezért egyre több korszerű meg jézus. Cél, hogy néhány egyszerű súlyok 3-szor egy héten. Egy modell ülés alatt.

Gondolj épület egy bázis, amelynek célja, hogy megértsük az alapokat-kitöréseket, guggolás, nyomja, csavarja, húzza. A gyakorlat alatt kell elvégezni, ha fentről lefelé, majd megismételte kétszer. Ezt a kényelmet a saját otthonában, mint te, nem kell semmi más, mint egy szilárd padló. Ha nincs olyan gyógyszer, labda, vagy súlyzók használata egy pár konzerv babot, nem probléma.

  • Guggolás – 10 20 ismétlés
  • Lábát kitöréseket – 8 mindkét lábon
  • Fekvőtámasz a térdem 10 15 ismétlés
  • Támogatott Pull up – 10 ismétlés
  • Medicin labda, vagy súlyzók – 10 ismétlés oldalanként

A teljes magyarázat ezeket a gyakorlatokat, egyszerűen a Google őket, minden meg lesz magyarázva.

Ha egyszer úgy érzed, a fitness-szint emelkedett, akkor hozzá kell tennünk még, hogy a rutin vizsgálat.

Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY