Mik a forskolin legjobb előnyei a fogyás mellett?

A forskolin, másnéven Coleus forskohlii, egy elég népszerű étrendkiegészítő a piacon. Ez egy növényekből nyert kivonat, amely nagyon hatékony. Ez egy évelő növény, amely a menta családjába tartozik, és a trópusi és szubtrópusi Indiában, valamint Észak-Afrikában nő. Ismert még C barbatus néven is. Az ayurvédikus neve pashanabedi, széleskörben használják az ayurvédikus gyógyászatban több betegségre. Szív- és tüdőbajokra, bélgörcsre, valamint más görcsökre is, tehát ez egy nagyon hasznos gyógyszer.

Az ayurvédikus hagyományos gyógyászatban ezen anyagot, a Forskolin már több éve használják. Több, különböző betegségre használták, mint például az ekcéma, pikkelysömör, asztma, szívelégtelenség és magas vérnyomás. A forskolin segít a zsírsejtek lebontásában, így a test sokkal hatékonyabban éget zsírt, mint alapból. Sok túlsúlyos ember számára ez az anyag jelenti a legnagyobb segítséget a hízás elleni harcban. Segít forskolin active a természetes fogyásban az izomtömeg csökkentése nélkül, ez pedig azt jelenti, hogy nagyon hatékony az egészséges fogyásban.

boldogEgy pszichiátriai kutatásban a kutatók ezt a gyógyszert adták be intravénásan négy depressziótól szenvedő és négy skizofrén páciensnek. Lenyűgöző módon mind a négy páciens javult kedélyről számolt be, pont, mint két skizofrén páciens. A forskolin szemcseppeket arra is használják, hogy a glaukóma miatt létrejött intraokuláris nyomást megszüntesse. Továbbá csökkenti a vérnyomást és antiallergén kiegészítőként vagy légúttágítóként. Továbbá vazoaktív hatóanyagként is használ, ez pedig segíti az izmok nyugalmát. Továbbá biztonságosan hat a vaszkuláris impotenciával küzdő pácienseknek is. Hagyományosan használták még álmatlanság, görcs, szív- és tüdőbetegségek kezelésére is. De sajnos a remek kivonat a saját mellékhatásaival jár.

A forskolint több betegség kezelésére is használják, mint a például a cukorbetegségre, pikkelysömörre vagy az ekcémára. Hatásos fogyáshoz is, de konkrét dózist kell a páciensnek használnia, és gondosan nyomon követni az eredményeket, valamint azt is, hogy nincs-e allergiás reakció.

forskolin_1Az ajánlott forskolin dózis az orvosi kutatások és tesztek alapján 100-300mg között van naponta, ahol 10-20% forskolin van jelen. Csak hivatalosan az egészségügyben dolgozó személy adhatja be. Megfelelő teszteket ajánlott végezni, mielőtt beadják a szert. Mivel más hatása lehet már létező gyógyszerekkel, a részletes egészségi előzmény elképzelhetetlenül fontos. Ne szedd antikoagulánssal, vérnyomáscsökkentővel vagy értágítóval, mivel ezek különböző komplikációkhoz vezethetnek.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY