Minden, amit tudni kell a visszerek

A tudás nagyon erőteljes, különösen a betegségekkel kapcsolatban. Tehát, ha a visszérekről szeretne tudni, lehet, hogy tudnia kell, mi az, hogyan jelenik meg, és hogyan károsíthatja általános egészségét. Keress meg mindent a visszerekről.

Pontosan milyen visszerek?

A keringési rendszer a szívből, visszérekből és artériákból áll. Az artériák oxigénben gazdag vért hoznak a szívből, hogy táplálják a szöveteket, míg a vénáknak egyirányú szelepeik vannak, amelyek oxigénhiányos vért juttatnak a szív felé. Ha ezek a szelepek megsérülnek, a vér a láb vénáiba folyik, és fáradtságot, nehézséget, fájdalmas, égő érzést, irritációt, görcsöket, nyugtalanságot, duzzanatot, ekcémát és lábfekélyt okoz.

Mi okozhat visszérképződést?

Öröklődés oka a legtöbb visszeres vénák. Abban az esetben, a szülők között visszerek, a kockázata, hogy szerzés őket körülbelül 70%. Egyéb hajlamosító tényezők közé tartozik a túlsúly, a lábsérülés, a több terhesség és a pozíciók, mint az ápolók, a tanárok és a borbélyok.

A visszerek veszélyeztetik az egészségemet, vagy csak kozmetikumok?

Visszerek azt jelzik, hogy az erő a vénák a lábak túlzott (a helyzet ismert vénás hipertónia). Történelmi vénás hipertónia okozhat kárt a mély láb vénák, valamint a fedő bőr. A mély vénák károsodása vérrögöket okozhat, és alkalmanként váratlan tüdőembóliát. Vérrögök kifejezetten ismétlődnek, ha korlátozzák a hosszú repülőgép vagy autó utazás. Sérülés a bőr vezethet sztázis dermatitis, pigment módosítások, megvastagodott bőr és talán, láb fekélyek hegek. Ezen kívül a vénás hipertónia kellemetlenséget, fáradtságot és a lábak puffadtságát okozhat. A létezése egyre több pók vénák is ajánlhatja vénás hipertónia.

Látsz visszereket kívülről?

Nem. A visszerek elég mélyek ahhoz, hogy ne lássák őket. A duplex ultrahang értékelése a lábak a legegyszerűbb módszer azonosítani a legtöbb visszér. Ez lehet egy fájdalommentes, nem invazív teszt, amely hanghullámokat használ, hogy megállapítsa, milyen nagy vénák és a vérkeringés iránya.

Lehet, hogy a visszérem elég fájdalmas?

A kellemetlen érzés, hogy a beteg találkozik a véna jogorvoslati különbözik a beteg a beteg. A vizsgálat, amit végeztünk, azt jelezte, hogy sok beteg úgy vélte, hogy a folyamat fájdalommentes, míg néhány dokumentált találkozás egy ésszerű szintű kellemetlenséget. A kényelmetlenségek száma számos tényezőtől függ, például életkortól, nemtől, súlytól, kellemetlenségi küszöbértéktől.

Bármilyen nem kívánt hatása a jogorvoslati?

Csakúgy, mint bármilyen zavaró folyamat, a visszérkezelés veszélyei áll allergia között a gyógyszerek, vérzés, posztoperatív diszkomfort, szennyeződés, vérrögök vagy idegi sérülések. Abban az esetben, ha ezek a nemkívánatos hatások előfordulnak, lehet, hogy pillanatnyi, abban az esetben azonnal gyógyulnak.

Mennyi ideig leszek képes a lézerkezelést követően visszatérni a megszokott étrendemhez?

A betegek többsége megy vissza a rendszeres kezelés a következő nap után lézer kezelés visszér, mindazonáltal, nem kell folytatni aerobic, izmos edzések, sport, vagy utazás legalább havonta után a lézer kezelés. Döntő fontosságú, hogy legalább 30 perc minden egyes nap a folyamatot követően, hogy elkerüljék a vérrögök létre a vénák. A futópadon sétálni tökéletes. Meghosszabbított repülőgép vagy autó utazás kell késleltetni a folyamatot követő hónapban.

LEAVE A REPLY