Növelje Az Anyagcserét

A gyorsabb anyagcsere azt jelenti, hogy gyorsabban égeted a kalóriákat, és kevesebb zsírt tárolsz. Ezért arra gondoltam, hogy talán szeretné megtanulni, hogyan gyorsítsa fel az anyagcseréjét………

Az étrend és a fogyás szempontjából az anyagcsere az a folyamat, amelynek során a szervezet energiává alakítja az élelmiszert (vagy testjavításra használja), vagy későbbi felhasználásra zsírként tárolja. Egyszerűbben fogalmazva, ha gyorsabb az anyagcserénk, hatékonyabban égetjük a kalóriákat, és kevesebb zsírt tárolunk. Ha lassabb az anyagcserénk, kevésbé hatékonyan égetjük el a kalóriákat, így több kalóriát tárolunk zsírként. Így, hogy ezt tudom, gondoltam, szeretne néhány tippet, hogyan gyorsítsa fel a metabolizmusát.

Ne Éhezz!

Ne tévesszen meg, hogy azt gondolja, hogy fogyni kell menni éhes. Ha felülírod a tested természetes ételigényét, több kárt okozhatsz, mint jót a derékvonaladnak. Ha figyelmen kívül hagyod a tested éhségjeleit, akkor a tested éhező üzemmódba kapcsol, és energiát spórol, ahelyett, hogy elégetné, mert nem tudja, hogy mikor táplálják újra. Azáltal, hogy összhangba kerülsz a testeddel, és tudatod vele, hogy az étel mindig elérhető lesz, akkor az anyagcseréd gyorsabban fog működni, hogy leégesse a zsírt, mert tudni fogja, hogy nem kell ragaszkodni hozzá.

Fűszerezd Meg A Dolgokat.

Kutatás történt a hatását eszik forró fűszeres ételek. Kiderült, hogy a fűszeres ételek növelik a test hőmérsékletét, és növelik a pulzusát. Ehhez mindkettőhöz energia kell, ezért megemelkedik az anyagcseréd. Szóval ne ijedj meg azoktól a chilliktől.

Hagyd A Koffeinmentest.

Bár mindig azt mondják, hogy csökkentsük a koffein szintet, sokan úgy vélik, hogy a koffein egy anyagcsere stimuláns.

Fel a gyakorlat

Azáltal, hogy rendszeres gyakorlat, amely növeli a pulzusszám, valamint javítja a fitness szinten is növeli a kalóriák éget le minden nap.

Több Izomtömeg

Az anyagcseréjét részben az izomtömege határozza meg. Általában minél több izomerőnk van, annál magasabb az anyagcserénk, minél kevesebb az izomerőnk,annál alacsonyabb az anyagcserénk. Minden extra 1LB izom van, a szervezet használ körülbelül egy extra 50 kalória naponta! Ez azt jelenti, hogy egy extra 10lb izom éget durván 500 kalóriát naponta anélkül, hogy bármit is csinálna – és ez elegendő ahhoz, hogy elveszítsen 1lb-t egy hét alatt. Ezért egy nagyszerű módja annak, hogy növelje a metabolikus sebesség az, hogy adjunk súlyokat az edzések.

Ha követően a fogyás planFree cikkek, legyen óvatos, hogy elveszíti a font egy állandó ütemben (nem több, mint 2 kg egy héten), vagy valószínű, hogy valójában elveszíti az izom, és ezért lassítja az anyagcsere.

LEAVE A REPLY