Orrplasztika, hogy fokozza a szépség, valamint a légzés javítása

Orr plasztikai műtét (orrplasztika) vagy” orrplasztika ” magában foglalja az orr csont-és porckeretének megváltoztatását annak érdekében, hogy javítsa külső megjelenését. A betegek gyakran keresnek ilyen típusú műtét miatt aggodalom, hogy az orruk nincs összhangban a többi arc.

Az orr lehet túlságosan nagy (vagy kicsi), görbe, vagy tartalmazhat egy nem kívánt púp vagy más deformitás. Általában véve, egy vonzó orr az egyik, amely felhívja a figyelmet, hogy a személy szeme, nem pedig az orr maga.

A praxisunk az orrplasztika különböző aspektusaira specializálódott, Dr. Amir pedig havonta 15 vagy több orrplasztikát végez. Meg van hívva, hogy látogassa meg az etnikai orrplasztika és felülvizsgálja orrplasztika oldalak.

Az orrplasztika egy kényes művelet

és gondos tervezést és aprólékos technikát igényel.A végeredmény a sebész tapasztalatától és képességétől függ. Fontos, hogy a képek előtt és után többször is megvizsgáljuk, több szögből, hogy felmérjük a sebészt, és meghatározzuk, hogy milyen eredményt fog elérni. A San Diego-i irodánk üdvözli az ország minden részéről érkező betegeket, akik Dr. Amir szakértelmét keresik az orrműtétben.

Fontos megjegyezni, hogy orrplasztika műtét részben művészet, részben tudomány. A művészi része az, hogy a sebész meghallgatja betege javulás iránti vágyait, majd ezeket a vágyakat a saját esztétikai normáival és képességeivel szemügyre veszi, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. A cél az, hogy hozzon létre egy vonzó, esztétikai orr, amely egyensúlyban van az arc, de is természetes kinézetű. Az orrplasztika tudománya magában foglalja egy olyan orr kialakítását, amely ellenáll az idő próbájának, és fenntartja szerkezeti integritását, valamint funkcionalitását, mint a légzés szervét.

Az Orrplasztika Konzultáció

Konzultációjuk során megismerkedhetnek betegellátási koordinátorunkkal, aki arra törekszik, hogy a lehető legélvezetesebb és informatívabb látogatást tegye. A képeket orvosi feljegyzés céljából készítik, és akkor találkozik Dr. Amirral egy mélyreható vizsgálatra és megbeszélésre.

A számítógépes képalkotás egy nagyon hasznos eszköz, amit a San Diego-i irodánkban használunk a betegek megértésének fokozására és reális célok kitűzésére. A számítógép segítségével meg tudjuk mutatni az orrplasztikás betegeinknek, hogy nézhetnek ki a műtét után, ami általában nagyobb megelégedéshez vezet az eredményekkel. Esetenként a betegek számára előnyös lehet az olyan kiegészítő eljárások alkalmazása, mint az állimplantátum vagy a nyaki (nyak) zsírleszívás a profil további javítása érdekében:

Után: orrplasztika áll implantátum és nyaki zsírleszívás

Az orrplasztika tervezésekor fontos figyelembe venni annak szükségességét, hogy minden funkcionális műtét korrigálni blokkolt légutak az orrban. Ez vonatkozhat egy deviált orrsövény, hypertrophia az orrturbinák, vagy befelé irányuló mozgás az orr oldalfalak légzés (orrszelep összeomlása). Ha ilyen probléma létezik, ez a része az orrplasztika lehet fedezni a biztosítás.

A Műtét

Sok esetben az orrplasztika végezhető külső bemetszések nélkül. Ha az orr igényel fejlett tipp faragás, vagy rekonstrukciója a középső harmada az orr, akkor lehet a jelölt a ” nyílt orrplasztika.”A nyílt megközelítés magában foglalja, hogy egy rövid bemetszést az orr alsó részén, amely lehetővé teszi a közvetlen vizualizáció az orr komponensek.

Ez a nyílt orrplasztika metszés általában gyógyul egy észrevehetetlen heg, amely nem érinti a beteg. Egy tapasztalt arc plasztikai sebész ugyanolyan kényelmes egy “nyitott” vagy “endonasal” megközelítés, és Dr. Amir azt választja, amelyik jobban illik az orrodhoz.

Az orrplasztika egy-három órát vehet igénybe, amelyet általában járóbeteg-ellátásban végeznek teljes személyzetű, AAAASF minősítésű sebészeti létesítményünkben. A legtöbb San Diego rhinoplasty betegek megy haza, hogy délután, azonban néhány, aki utazik a távolság inkább maradni éjszakára a közeli Radisson hotel. Érzéstelenítés az arc plasztikai sebészet általában egy általános érzéstelenítés vagy IV szedáció, attól függően, hogy a beteg preferencia és hossza az eljárás.

Visszafizettetés

Ébredés után a műtét, az orr lesz borított egy szilárd külső sín, amely funkciója, hogy tartsa az orrcsont a helyén, valamint az orr védelme. A sín egy hétig a helyén marad. Bár a fájdalom általában minimális, minden beteg kap fájdalomcsillapítót, valamint egy rövid kúra antibiotikumot és gyógyszert, hogy csökkentse a duzzanat. A légzés általában fülledt az első éjszaka, de másnap visszatér a San Diego-i irodába egy rövid műtét utáni látogatásra, és egy kis géz eltávolításra kerül az orrlyukakból. Ezután képesnek kell lennie arra, hogy kényelmesen lélegezzen.

Sok beteg képes visszatérni a munkába vagy az iskolába két-három nap után, azonban a legtöbb inkább, hogy egy hét vakáció körül a műtét ideje. Bár a műtét utáni duzzanatra és az orrplasztika utáni alkalmankénti véraláfutásokra számíthatnak, az orruk egy héten belül nagyon szalonképes lesz. Műtét utáni duzzanat vagy ödéma nagyrészt megszűnik az első hónapban, azonban észreveheti finom változások akár 3 hónapig, néha akár egy évvel a műtét után.

LEAVE A REPLY