Otthoni Jogorvoslatok Az Arcszőrzet, Hogy Csodálatos Eredményeket

A túlzott arcszőrzet zavart okozhat az egyénben. Van sok hazai jogorvoslati arcszőrzet, amely egyszerű, hogy kövesse, könnyen használható.

Sokan szenvednek a túlzott arcszőrzet, amely okozhat zavart. Vannak bizonyos tényezők, amelyek túlzott arcszőrzetet okozhatnak egy személyben, mint például a hormonális egyensúlyhiány, az inzulinrezisztencia, bizonyos gyógyszerek és a férfi hormonok szintjének emelkedése. Tünet tartalmazhat túlzott szőr az arcbőr.

Arcszőrzet Home Jogorvoslatok

Számos hazai jogorvoslati arcszőrzet, amely egyszerű használni, és elég biztonságos, hogy próbálja ki otthon, anélkül, hogy a mellékhatások veszélye. Néhány, a népszerű hazai jogorvoslati arcszőrzet, amelyek használják, mert nagyon hosszú ideje, és bebizonyította, hogy elég hatékony sok esetben:

Az egyik leghatékonyabb hazai jogorvoslati arcszőrzet használata hidrogén-peroxid. Mindössze annyit kell tennie, hogy fog tizenöt gramm hidrogén-peroxidot és összekeveri tíz csepp ammóniával. Most ezt a keveréket tegye az arcára, és várjon húsz-harminc percet. Később vízzel mossa le. Ez a természetes orvosság világosabbá teszi a hajad színét.

Annak érdekében, hogy távolítsa el a haj az arcáról, akkor próbálja meg egy keverék citrom, víz, cukor. Ezt a keveréket tegye az arcára, és várjon tíz-tizenöt percet. Később vízzel mossa le. Használja ezt otthon orvosság kétszer minden héten, hogy jobb eredményeket. Ez az egyik leghatékonyabb hazai jogorvoslati arcszőrzet.

Vegyél egy kis kurkumás Port és gram lisztet. Keverjük össze vízzel, hogy egy paszta, majd alkalmazza az arcodra. Várja meg, amíg megszárad, majd dörzsölje óvatosan a felesleges haj eltávolításához.

Tweeting egy másik hatékony otthoni orvosság. Ha van néhány szőrszál az arcodon, csipesszel tépheted ki őket. Kis fájdalmat okozhat, de nagyon praktikus.

Paradicsomlé nagyon hasznos, hogy könnyítsen az arcszőrzet. Csak annyit kell tenned, hogy fogsz egy paradicsomot és szeletekre vágod. Most dörzsöld be a paradicsomos szeletet az arcoddal, aztán várj négy-öt percet. Később mossuk hideg vízzel. Ez az otthoni orvosság bebizonyítja, hogy elég hatékony az arcszőrzet.

Papaya is elég képes kezelésére arcszőrzet.

Csak vegyél egy kis papaya pépet és keverd össze tejjel, hogy finom paszta legyen. Most masszírozd meg ezt a masszát az arcodon tíz percig, aztán várj öt percet. Később vízzel mossa le.

Threading is nagyon hasznos megszabadulni az arcszőrzet. Ezzel a módszerrel szőrtelenítheti az állát és a felső ajkát.

Vegyünk tojásfehérjét, cukrot (egy evőkanál) és kukoricalisztet (fél evőkanál). Keverd össze őket, hogy paszta legyen. Most pedig ragaszd ezt a krémet az arcodra, és várd meg, amíg megszárad. Később hámozd le. Lehet gyakorolni ezt otthon orvosság három-négy alkalommal egy héten a jobb eredmények.

Gyantázás egy nagyszerű módja annak, hogy távolítsa el az arcszőrzet. Ez magában foglalja a vékony réteg olvadt viasz, amely húzza le azonnal.

Ezek voltak a leghatékonyabb hazai jogorvoslati arcszőrzet, amelyek egyszerű benyújtás, költséghatékony, kényelmes otthoni használatra.

LEAVE A REPLY