Segít A Társa Foglalkozzon A Korai Magömlés Kérdések

Több millió ember szerte a waorld, akik érintettek a korai magömlés. Amit a legtöbb ember nem tudja, hogy a partnerek is érinti ez a feltétel. Ha a partner, a kérdéseket, a PE, van számos dolog, amit tehetünk, hogy segítsen. Sok ember érzi, túl kínos, hogy megvitassák ezt a feltételt partnereikkel. Azonban a kommunikáció a leghatékonyabb módja, hogy megtalálják a kezelési módszer, hogy működni fog. Ha a partner nem ismerte a problémát, lehet szóba hozni a témát magad. Fontos, hogy a megközelítés a téma, a megértés módja annak, hogy nem kínos, illetve a düh a társa.

Férfiak PE általában nem szeret beszélni a betegség.

Ha a partner nem jött, hogy téged ez a téma fontos, hogy figyelj, valamint támogatást nyújt. Számos kezelési módszerek, amelyek segíthetnek neki, hogy tovább tart, illetve meghosszabbítja magömlés, sok ilyen módszerek megkövetelik, hogy ő is együtt dolgozni. Hadd tudja meg, hogy támogatsz, hogy segít neki, bármely kezelés, ami neki tetszik.

Hozta fel a témát a korai magömlés nem lesz könnyű, vagy. Lehet, hogy megbeszéltük volna, hogy van egy csomó érzelem a téma. Ha dühös volt, a vita során, értem, hogy a harag nem maga felé felé, de a betegség. A harag gyakran, mert egy tünet, a korai magömlés. A legtöbb ember érzi, erőtlen szexuális diszfunkciók, annyit szeretnék, hogy a probléma figyelmen kívül hagyása. Figyelmen kívül hagyva, ez azonban nem tűnik el. Ha szeretné tartani a kapcsolatot egészséges, akkor fel kell készülnünk, hogy kommunikálni is azokat a dolgokat, hogy te, vagy ő érzem, jobb nem háborgatni. Beszél a probléma megoldásához az első lépés az.

Legyen nyugodt, támogató, amikor közelít a témához.

Nem beszélve a korai magömlés, hacsak nem hozza fel a témát. Egyszerűen csak kezdje el azzal, hogy beszélünk a szexuális élet általában. Mondd meg neki, hogy olvastam egy cikket, ami több, mint 70% – a férfi orgazmusa csak három percen belül a behatolás, ami igaz is. Ez segít neki, hogy tudom, hogy ő teljesen normális. Azt javasolnám, hogy számos különböző gyakorlatok, vagy szexuális pozíciókat kipróbálni, hogy lehet, hogy segít neki, hogy tovább tart. Egyébként a legtöbb ember fog elélvezni, sokkal gyorsabban, amikor a misszionárius pozíció, ahol a férfi van felül. Kapcsoljuk be a pozíció körül helyet neki alatt, vagy próbáljon ki különböző pozíciókat, hogy melyik az egyik, vagy azok kínálnak neki, a felett az orgazmus.

Nyugodtan kommunikáció során. Potenciálisan hetekig is valójában a probléma gyökerét a beszélgetést. Ha mindketten megközelíteni a témát, nyitott emberekkel, sokkal könnyebb lesz. Ne feledje, hogy a korai magömlés nem kell, hogy egy hosszú távú zavar. Sok dolog van, ami segíthet. Kegal gyakorlatok, valamint a különböző szorította technikák segíthetnek neki, hogy meghosszabbítja a magömlés egy hosszabb ideig.

Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer vagy egy mögöttes egészségügyi állapota okozza a problémát, akkor beszéljen az orvosával. Számos orvosi feltételek okozhat a korai magömlés sok gyógyszereket lehet adni, hogy a probléma is.

A cél, hogy a beszélgetést nem lehet gyógyítani korai magömlés általában, de, hogy őszinte, nyílt beszélni a szexuális életet. Lehet beszélni arról, hogy különböző dolgokat, hogy mindkét próbálni a jövőben, vagy, ami tetszik, de nem tetszik. Ez ahhoz vezethet, hogy a megállapítás kezelési módszerek ad, hogy mindketten sokkal kielégítőbb, kielégítő nemi élet, ami viszont ahhoz vezethet, hogy egy sokkal egészségesebb kapcsolatukat. Ne feledje, hogy a támogató, szerető, ne feledje, hogy a végső cél az, hogy egy egészséges kapcsolat kiegészítve egy egészséges, kielégítő szexuális kapcsolat.

Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY