Sex, Férfi Egészség – Életmód Döntéseket befolyásoló Pénisz Funkció

Míg a legtöbb férfi szeretné, hogy a maguk, mint egy parázsló tűz, csak ki kell várni a megfelelő pályázati tört láng, az igazság – mint még sok fiatal emberek tisztában vannak azzal, – hogy a tűz hajlamos a sistergő időről időre elhagyja őket, zavarban, elégedetlen. A szex hiánya-meghajtó is van egy negatív hatása a férfi önbecsülését, valamint a problémákat okoz az intim kapcsolatok, mint a nők gyakran valószínű, hogy önmagukat vádolják a látszólagos érdektelenség.

Fontos azonban, hogy a férfiak megértsék, hogy ez nem a “férfiasság” hibája, ez alkalmi probléma; az sem feltétlenül azt jelzi, hogy nem vonzódik a partner. A megértés, az életmód, a pénisz egészségügyi problémák, ami oda vezethet, hogy a vágy hiánya lehet segíteni a férfiak egyenesen arról, hogyan lehetne javítani a szexuális funkció.

Kérdés, hogy befolyásolja a nemi vágy, illetve a pénisz funkció

Bármi, ami negatív hatással van az ember általános egészségi is hatással nemi vágy, csakúgy, mint a képes elérni vagy fenntartani az erekció:

A szív egészségének – A pénisz, attól függ, hogy egészséges a szíve, hogy a kínálat az oxigén, illetve egyéb tápanyagok, hogy légy erős; nem is beszélve az extra hullám vér, ami szükséges, hogy az árvíz a merevedési kamarák, valamint lehetővé teszi, erekció alkotnak. Másrészt csökkent a kardiovaszkuláris funkció hagyja a férfiak érzés lassú, érdektelen, hiányzik a kitartás kellett, hogy maradjon, természetesen a fizikai találkozás.

A férfiak, akik rendszeresen gyakorolja, enni, fenntartani az egészséges testsúly, majd vágja ki az egészségtelen életmód, szokások, valószínűbb, hogy érdekli a szex, illetve képes elvégezni, még akkor is, amint öregszik.

Érzelmi jólét – Egy ember mentális állapotban van sok köze a szinten a vágy, valamint a képességét, hogy végezze el. A srácok, akik túlzottan stresszes, szorongó vagy depressziós kevésbé valószínű, hogy több, mint egy pillanatra megfordult a gondolat, hogy egy szenvedélyes találkozás, az agy kémiáját, részt vesz ezek a feltételek gyakran zavarja az a képesség, hogy jól működik.

A tanulás, hogy a stressz kezelése csökkentése a tényezők, amelyek növelik a szorongás segíthetnek a férfiak, hogy jobb legyen az élet általában még egyszer érezni érdeke, hogy folytatja a testi kapcsolat egy partnerrel.

Alvási problémák – Nem alszol eleget is kapcsolódik, számos egészségügyi problémát, alvási apnoe, hogy a szív egészségének a cukorbetegség. A férfiak, akik nem kapni 7-8 órát, vagy rendszertelen alvási szokások is valószínűbb egy csepp a tesztoszteron szintet, amely hatással lehet a teljesítmény, valamint a vágy.

A dohányzás – Amikor a szexuális egészség, a dohányzás az egyik fő oka a veszteség az a funkció, veszteség a vágy, akár veszteséget pénisz érzés. A dohányzás csökkenti a szív egészségének, piócák fontos tápanyagok a szervezetben, hatással van a tüdő működését, megkeményedése okozza az artériák, valamint a károkért, idegszövet, amelyek megzavarják a komplex mechanizmusok kapcsolódó ébredés, képes végrehajtani.

Alkohol -, Míg az alkoholt gyakran használják, mint a szociális kenőanyag, valamint egy kis összeget növeli a libidót mind a férfiak, mind a nők, több, mint – mondjuk – egy pohár bor valószínűleg, hogy egy csappantyú minden olyan tevékenységet, amely lehet, hogy kövesse. Az alkohol megzavarja az idegi jelek, hogy az utazás az agy, hogy a pénisz, majd vissza, gyakorlatilag garantálja, hogy mi indul ki, mint egy szexi este sistergő, mielőtt bármelyik partner kész.

Pénisz egészségügyi – végül, de nem utolsósorban, a táplálkozás, a pénisz egészség nem lehet eléggé hangsúlyozni. Mint a test többi része, a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék nélkülözhetetlenek a pénisz funkció. A pénisz idegek, erek, merevedési kamarák, valamint a bőr tónusát, állag, minden attól függ, tápanyagok a diéta, illetve más forrásokból. Egy természetes pénisz egészségügyi creme ez dúsított tápanyagok célzás pénisz funkció javíthatja a megjelenését, az érzékenységet, a szexuális képességei a rendszeres alkalmazás.

5 (100%) 2 votes
Author at Egészség Gyár

Ernő az orvosi szakterületen dolgozó szakember, aki jelenleg a Phd-ja megszerzéséjén dolgozik az egyik legjobb egyetemen. Több mint 10 éve foglalkozik betegekkel és szakemberekkel a szexuális egészség terén. Ernő több folyóiratot is írt és kutatást folytatott olyan körökben, mint a férfi meddőség, merevedési zavarok. Ő is fitnesz-, táplálkozás- és sportvédő. A feleségével és 3 gyerekével tölti szabadidejét.

LEAVE A REPLY