A Skin Care Anti Wrinkle Cream megfelelő helyettes a Botox számára?

Ön öregszik, és a kétségbeesetten szüksége van egy bőrápolő és ránctalanitó krémre. Úgyhallotta, hogy a Botox injekció a legjobb módszer ráncai csökkentésére, vagy akár ezek megvilágitására, de vette-e a fáradtságot hogy hydroface megtalálja a megfelelő alternatívát ezen terméknek?

A Skin Care Anti Wrinkle Cream megfelelő helyettes a Botox számára?

botox_

A Botox egy már évek óta sikeresen használt termék a ráncok kezelésében és eltüntetésében. Botoxot még a ráncvonalak kezelésére is használlnak, valamint más arcvonalak kezelésére és ellenőrzésére.

Sajnos a kezelések hatásai csupán néhány hónapot tartanak, tartós eredmények nélkül. Ezen kivül még drága is, nem is beszélve a  mellékhatásokról, mint például a fejfájás, kettős látás stb.

Botox kezelés alternativák

Ha egy jó alternatívát keres botox helyettesitésére akkor próbállja ki a Skin Care Anti Wrinkle ránctalanitó krémet. Ezek a krémek megbízhatóak, és biztosítják a ránc mentes bőr sokáig való fennmaradását.

Akalmazza azt naponta kétszer az első hónapban, majd naponta egyszer utánna. Látható eredmények láthatóak mindössze két héttel a ránc krém alkalmazása után.

Egy más jó alternatíva, amit mi úgy hívunk ránc fagyasztás. Itt egy cryoprobes nevezetű kis tűt használhat amely szó szerint lefagyasztja a homlokán átfutó idegeket.

Valójában ez ellazítja a arc idegeket és izmokat ezáltal megakadályozva a függőleges és vízszintes vonalak kialakulását. Helyi érzéstelenítést használnak, és az egész eljárás körülbelül 15 percig tart.

Egy más módszer a ránc töltőanyag ,amely a rácok körülio szöveteket számát megnöveli ezálltal csökkentve azokat.

A ránctalanító krémek és testápolók valamint az általuk előállított hialuronsav serkenti a természetes kollagén előállítását,és segít csökkenteni a ráncokat természetesen.

Egyébb Természeti opciók ráncok kezelésére

Létezik egy másik nagyon hatékony módszer ránc krém szükség esetére. Herbal maszk egy nagyszerű módja annak, hogy elősegitse a bőr kompakt és szilárd állapotát.

Ez nagyszerűen megakadályozza a ráncok kialakulását. Találtunk maszkokat, mint a sárgabarack maszk, ananász maszk stb. Ezek kellően megszabadithatják a bőr minden szennyeződésétől,felfrissülve és megerősíteve ragyogással tele arcát.

Semmi sem közelitheti meg a természetes ránctalanító krémeket, amelyek nem tartalmaznak káros összetevőket, vagy illatanyagokat. Ha mindenképpen szüksége van egy bőrápoló és ránctalanitó krémre javasoljuk, hogy természetes ránctalanító krémeket válasszon, hogy megszabadithassa bőrét ráncaitól.

Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY