A Sokkoló Igazságot Női Hajhullás

Amikor arról beszélsz, hogy a genetikai hajhullás a legtöbb ember gondol arról, hogy a leggyakoribb formája, ez a probléma: férfi minta kopaszság. Ez a típusú hajhullás, amely genetikailag öröklődik, hogy utódai az anyjuktól. Leggyakrabban a címzettek ez a fajta veszteség a férfiak, de néha a gén is vezethet női hajhullás.

Míg a genetikai kopaszodás a férfiak által azonosított egy ritkuló haj vagy kopaszodó korona, genetikai hajhullás, a nők egy kicsit más. A legtöbb esetben, egy nő ne veszítse el a haját a foltok, de csak vékony, ki egyenletesen a fejét. Néha ez a ritkuló is meglehetősen súlyos, az eredmény a nő, hogy parókát, hogy fedezze fel a ritkuló fürtök. Míg a női hajhullás szinte soha nem eredményez egy teljesen kopasz fejét, ez lehet elég extrém, hogy ki a fejbőr egész világosan.

A nő szembesül ezzel a típusú probléma, van néhány kezelési lehetőségek, azt is meg kell vizsgálni.

Ezek közé tartozik a samponok, klímaberendezések, lokális kezelések, mint például a Rogaine a nők számára, ami serkenti a növekedést, valamint megakadályozzák a további veszteség; – vitamin-kiegészítők; stimulációs kezelések, mint például masszázs, infravörös terápia. A legsikeresebb ezek a kezelések a lokális kezelés. Míg ezek nagyon drágák, a legjobb eredményeket.

Hajhullás miatt kémiai folyamatok

Nem számít, hogy egészséges, erős a hajad ma, tapasztalat súlyos hajhullás, miután átesett egy durva vegyi folyamat, mint a dauer, vagy színes. Miközben szinte minden kémiai csapadék miatt kezelői hiba, az esélye, hogy az előforduló megszorozzuk kémiai szolgáltatások végre a haját otthon. Láttam már több, mint egy esetben a női hajhullás az ügyfelek, akik fehérített fürtök otthon, színes át majd jött a szalon még egy fehérítés. Nem tudván, hogy ez a múlt, a történelem, a stylist használt túl erős vegyi, illetve a folyamat azt eredményezte, hajhullás.

Mivel a legtöbb esetben nem eredményez teljes kopaszság, hajhullás kezelés lehetőségek közé tartozik a fehérje kezelések, egyéb kondicionáló kezelések, hogy erősítse a fennmaradó haj; egy jó hajvágás hogy távolítsa el a legtöbb kárt; de egy szelíd hajápolási rutin, hogy minimalizálja a további veszteség miatt törés. Azt is meg kell tartózkodjon a termikus hajformázó eszközök, bármiféle további kémiai eljárások, amíg a haj teljesen felnőtt.

A hajhullást a stressz miatt

A súlyos esetek a stressz szó szerint, mert marék haj hullik ki, egy időben. Nő tapasztal a stresszes körülmények problémák által képviselt elvékonyodása az egész fej, vagy a foltok, úgynevezett alopecia areata. Alopecia areata: “hajhullás a foltok, vagy területek,” eredményezheti, kopasz, kör alakú foltok egy vagy több foltok a fejbőrön. Míg ez a fajta probléma, riasztó, nem állandó. Miután a stressz eltávolítása, a legtöbb szenvedők az ilyen típusú ezt a problémát visszanövés a haját, hogy elvesztették.

A legtöbb esetben a kezelés a stressz okozta hajhullás minimális. Miután kizárja a más okozza a problémát, az orvos valószínűleg javasoljuk, változások a diéta, vagy ötlet, hogy segítsen enyhíteni a stresszt. Ne feledje, hogy ez hónapokig a hajad kinő még azután is, a stressz, megszüntették.

Hajhullás betegség miatt

Bármilyen típusú kiterjesztett betegség vagy műtét következtében a haj elvesztése. Gyógyszereket venni, hogy harci bizonyos típusú betegséget is okozhat a haj törékennyé válnak, szünet, vagy esik ki teljesen. A legtöbb azonosítható típusú hajhullás társul kemoterápiás kezelések. A legtöbb esetben ez a hajhullás teljes befolyásolja a szervezet minden területén.

Amíg kevés, hogy lehet tenni, hogy megakadályozzák az ilyen típusú veszteség vagy növekedés előmozdítása során betegség, műtét vagy kemoterápia kezelést, ez a fajta női hajhullás is ideiglenes. A legtöbb esetben a teljes helyreállítás a haj után a betegség felett.

Elősegíti a haj növekedését követően a betegség azzal, hogy rendszeres kárpitok segítségével növekedést serkentő samponok, klímaberendezések. Vitamin kiegészítők jótékony hatású is lehet.

Ahogy talán már sejtette, hajhullás nőknél gyakoribb, mint gondolnánk. Sokan lehet, hogy tapasztal hajhullás, utasítsa el, mint egy természetes jelenség, hogy jön a korral. Sok nő nem törekszik a szükséges kezelés, amely segíthet megőrizni a maradék haját, majd ismét növekedni új haj. Szóval, ha problémákat tapasztal hullik a hajad, nem hiszem, hogy csak azért, mert öregszem. Talán van valami, amit tehetünk, hogy a haj a fején a eltömődés a csatorna.

Rate this post
MARISKA SKULTETY
Author at Egészség Gyár

Mariska szilárdan hisz abban, hogy az igazi szépség belülről indul. 8 éve foglalkozik szépségszaktanácsadással, és több száz szépségátalakítást végzett a különböző korú és társadalmi-gazdasági spektrumú nők számára. Most, Mariska a szépséget egy más oldalról közelíti meg, miszerint az egészséges életmódot a megfelelő táplálkozásról és az aktív életmódról vezeti le. Rendszeresen választják ki a fitnesz, a szépség és az életstílus fórumaira. A saját privát termében jógát tanít.

LEAVE A REPLY