StrongUP Gel 2019 – értékelések, ár, ellenjavallatok, fórum, mellékhatások

StrongUP Gel-árPénisz bővítés – az igazság és a hazugságok. A pénisz bővítés ipar tele van rendkívüli StrongUP Gel azt állítja, hogy mindannyian tudjuk, köszönhetően spam e-mail. www.strongup-gel.hu

Azt állítja, hogy pár nap alatt 3 centit nő, és megduplázza a méreted, nem szokatlan, és csak becsapja az igazán elkeseredettet. De van valami igazi eszköz a pénisz bővítésére odakint? És ha igen, biztonságban vannak?

A válasz mindkét kérdésre egy visszhangzó igen! Ahogy ezt olvasod, több ezer férfi van odakint, akik sikeresen alkalmazták a kipróbált és igazi pénisz bővítési technikákat. Én is közéjük tartozom.

Ahogy én látom, hogy csak 1 módja van a pénisz bővítésének: természetes pénisz bővítés. Ez magában foglalja a különböző manuális technikák, mint például jelqing, stretching, kegels használatát. Ez is magában foglalja a használatát a pénisz extender növelésére hosszúság nyereség túlmutat mit lehet elérni a kézi nyújtás, valamint a különböző pénisz tabletták, amelyek segíthetnek a helyreállítási fázisban pénisz bővítés, amikor új szövetek jönnek létre.

Pénisz bővítés egy nagyon valós dolog, és a következő technikákat vázolt a többi ebben a cikkben csak néhány hétig kezdődik, hogy állandó változások a mérete a pénisz. De ne feledd, a következetesség a kulcs. Ha nem következetes a következő rutin akkor csak elhanyagolható nyereség. Azonban ha következetes láthatjuk, nagyon jelentős nyereség felfelé 2 hüvelyk, ha ragaszkodnak hozzá elég hosszú.

StrongUp Gel ár -50%

StrongUP Gel vélemények, művek

Kezdjük azzal, hogy részletezzük a pénisz bővítési technikákat.

Jelqing-kezdjük StrongUP Gel művek elérése erekció körülbelül 75% – a a lehetséges izgatottság. Ez lesz a pénisz tele vérrel, de még mindig egy kicsit puha. Kenjük be a péniszt babaolajjal vagy vazelinnel. Most készíts egy” oké ” szimbólumot a pénisz alja körül, csinálj egy kicsit lágy fogást, és lassan Húzd a kezed a glans (pénisz fej) felé. Látni fogja, hogy a pénisz felpuffad, mint a kamrák a corpus cavernosa vélemények tele van vérrel. Most engedje el, és a másik kezével kövesse ugyanazt az irányt. Ügyeljen arra, hogy ne szorítsa túl szorosan, és legyen nagyon óvatos, hogy ne jelq, miközben teljesen feláll. Ha 100% – ban feláll, míg jelqing szusszan egyet, és folytatja, amikor visszatér 75% – ra.

Nyújtás-nyújtás nagyon egyszerű. Ragadjon meg egy kicsit a glans (pénisz fej) alatt, és húzza ki egyenesen 30 másodpercig. Húzza elég erősen, hogy van feszültség és egy művek StrongUP Gel jó szakaszon az ínszalagok folyik, de ne feledje, nem próbálja letépni a pénisz. 30 másodperc után engedje el a stretch, rázza meg a pénisz, hogy visszaállítsa a keringést, majd nyúlik jobbra. Nyújtsd ki egyenesen, jobbra, balra, fel, vélemények StrongUP Gel és le. Ez az úgynevezett 5 way stretch ennek megfelelően.

Hogyan kell használni, csalás StrongUP Gel

Kegels-Kegels nem pontosan a StrongUP Gel hogyan kell használni pénisz bővítés, de segít végig a folyamat nagyban. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan kell csinálni egy kegel a következő alkalommal, amikor megy vizelni állj meg magad mid-flow. Az izom, amit használt, hogy ezt a PC (egyesek szerint BC) izom. Része a család az izmok úgynevezett medence padló, amely magában foglalja a záróizom. Most, hogy rájöttél, hogyan kell csinálni egy kegel akkor csinálhatod őket, amikor csak akarod. A csalás-ban a kocsiban, az asztalnál, a megbeszélésen. Lehet, hogy egy kicsit nehéz az első, de ha az izom kap egy kis akció nem tart sokáig, mielőtt lehet kitörni 100 Kegel tetszés szerint. Bővebben a gyártó honlapján: www.strongup-gel.hu

Most már tudod, hogy a különböző “gyakorlatok”, így milyen rutin kell használni? Kezdje ezzel, majd tegye meg minden második nap (3 nap egy héten, hétfő, szerda, péntek)

Bemelegítés 5 percig. Ezt meleg / meleg vízben átitatott mosdókesztyűvel tegye (vigyázzon, hogy ne égesse meg magát), majd tekerje a petyhüdt pénisze köré.

Kezdjük 2 sor nyújtással. Ez azt jelenti, 10 teljes nyújtások, mert csinálsz 2 készletek 5 módon (2×5 = 10)

Következő lépés 200 jelqs. Csináld ezeket hogyan kell használni StrongUP Gel készlet 50. Ha elkezd túl merev vagy túl puha lenni, szusszanjon egyet, vagy maszturbáljon 75% – ra.

Most már felmelegedhet akár csalás StrongUP Gel egy meleg ruhát hasonló felmelegedés vagy a zuhany (az én preferált módszer). Masszírozzátok meg a péniszt, nyújtsatok pár könnyű nyújtást, és csapjátok körbe egy kicsit, hogy a friss vér folyjon.

Összetétel StrongUP Gel, gyógyszertár

Kegels lehet tenni bármikor a nap folyamán. Indítsa el a StrongUP Gel összetétel-öt 100 1 másodperces Kegel-el, és növelje 50-nel hetente. Azt is hozzá 2 másodperc, 5 másodperc, és 20 másodperc kegels van meg hozzá.

Ez a teljes rutin! 2-3 hét után elkezdheti a rutin 5 nap egy héten, majd felnyomja a # jelqs 500. Hozzátéve StrongUP Gel gyógyszertár 25 minden 2 hét jónak tűnik. Bár ha egyre 200 nincs ok, hogy adjunk még.

 Most a pénisz-zsarolókról szeretnék beszélni. Bárki komolyan egyre, amennyire csak lehetséges pénisz bővítés pénisz extenders egy érdemes befektetés. Azzal, hogy az extender 4-8 órát egy nap a férfiak látni masszív összetétel StrongUP Gel nyereséget, néhány ember több mint egy hüvelyk egy hónap alatt. A kezdeti költsége ~$300 tűnik drága, de a nyereség kap az ár jól megéri.   További információ: www.strongup-gel.hu

Az extenders I gyógyszertár ajánlása elérhető az én oldalamon az erőforrás mező alatt. Csak kattints az “Extenders” – re és nézd meg. Ne feledje, akkor is részt kell vennie a pénisz bővítés rutin fenti, hogy a legjobb nyereség lehetséges.

StrongUP Gel hol lehet vásárolni, összetevők

StrongUP Gel-ellenjavallatokVégül, szeretnék tanítani egy kicsit StrongUP Gel összetevők pénisz tabletták. Nincsenek tabletták, hogy azonnal növeli a pénisz mérete, pont. A jó tabletták azonban növelik a vér áramlását a pénisz, ezért segíti a helyreállítási és javítási folyamat, hogy megy után csinál a pénisz bővítés rutin. A tabletták jó befektetés annak a fickónak, aki azt a kis extra előnyt akarja a rutinjából. A hol lehet vásárolni petyhüdt méretét is jelentősen növelik. Nézze meg a tablettákat ajánlom az oldalamon a Forrás mezőben. Csak kattintson a ” kiegészítők.” Olvass tovább: www.strongup-gel.hu

Remélem, ez a cikk feltárta az igazságot a pénisz bővítés az Ön számára. Már több mint 2 éve gyakorlom, és több mint 2,5 hüvelyk hosszúságú és több mint 1,5 hüvelyk vastagságú lett. Kövesse a leírt lépéseket, akkor lehet egy sikertörténet is!

*A megjegyzés a biztonság: ezek a technikák, ha végzett megfelelően hol lehet vásárolni StrongUP Gel nagyon biztonságos, sokkal több, mint súlyemelés még. Ne feledd, hogy a péniszed nagyon fontos része a testednek. Mindig jobb, ha az elején könnyű, növeli a összetevők intenzitás, ha kényelmes. A legtöbb kisebb probléma, mint a “piros foltok”lehet gyógyítani egy nap ki a rutin. További információ: www.strongup-gel.hu

StrongUp Gel ár -50%

LEAVE A REPLY