Szent Test – Test, Mint A Templom

Az újszövetségben a Szent Biblia az sms-t a testünket, mint egy templom. “…, hogy a tested egy templom, a Szentlélek, aki benned van, akinek van Istentől, hogy saját maga sem.” 1 Korinthus 6:19. Sokan tárgyalt a vita arról, hogy a fizikai szervek tartoznak Isten az Atya, Isten a fiú, Isten a Szentlélek. Ez lehet vagy nem lehet igaz. Bizonyos fokig azt hiszem, hogy ez igaz. Azonban van egy kis eszed, amit Isten adott nekem, amit Ő adott nekem az a képesség, hogy magam választhatok, hogy intézem a testem. Ezzel a tudással, akkor nem lenne nekem a legjobb, hogy válasszon egy jó steward a fizikai test?

Az alapötlet itt az, hogy van egy templom, valamint a tudat él, hogy a templom.

A templom egy épület a vallási gyakorlatok, vagy egy hely, odaadó egy speciális célra. Mikor használjuk a szót templomban, amit általában meg, mint egy szent hely. Szent az a hely, amely elkötelezett, vagy meghatározott külön az istentisztelet egy istenség. A szent általában tisztelet annak, ami Szent; nem profán, nem világi.

Nézd meg a testünket, ezeket a meghatározásokat ad nekünk egy életszemlélet. Fentebb megállapítottuk, hogy a mi testünk a szent. A szakralitás a test, mert minket, hogy újragondoljuk, gondolkozzanak, a szokások, a kapcsolatot a testünket, hogyan kezeljük őket. Például, amit látunk, szagát, ízét érezni, hallani, pedig van értelme, hatással van az egészségre a testünket. Amikor az élet egy ravasz élet azok az érzékek jelentős szerepet játszanak tart minket egészséges. Tartja az emberi test egészséges ez a mi célunk.

Töprengett, amikor az összes információ egy kis zavar, csak lehet, hogy belépett a gondolatait. Gondold ezt: “mit tesz a test közvetlen hatással van az egészségünkre.” Hogyan? Az élelmiszereket eszünk, iszunk, amit mi lélegezni kívül oxigén, a gondolatok, ötletek. Ha továbbra is enni, telített zsír, sült ételek, nagy adagok testünk lesz nyálas, fáradt, lassú, mozgó gépek. (Két évvel ezelőtt nála közel 240 font.) Mi történik, ha hozzá cigarettát, túl sok sört, esetleg gyógyszereket. Nem azért vagyok itt, hogy helyet ítélet. Csak arra gondolni, hogy a tested után veszünk be ezeket a bűnöket. Azt hiszem, teljes szívből, hogy olyan egészséges, mint mi, lehet, hogy a tested szent.

A tetteknek következményei vannak, s ezeket a tevékenységeket a kezelés a test.

Veszélyes dolgokat csinálnak, mint a sziklamászó, hegymászás, vadvízi evezés, kajak-kenu, extrém kerékpározás, motorkerékpározás vagy akár versenyautó vezetés üdv. Mielőtt elkezdi szedni az ilyen törekvések végig kell gondolni, a tetteink következményeit, majd viselni az összes biztonsági berendezés, mint vonatkoznak. Egy hiba fel is jelenti, élet vagy halál, főleg anélkül, hogy különleges biztonsági védelem. Például nem akarok menni hegymászó kötelek nélkül, carabineers. Nem kell lovagolni a motorkerékpárok anélkül, hogy legalább sisak, kesztyű, zakó, gumi talpú csizma.

A veszély itt van körülöttünk, de mi döntünk, hogy segítheti vagy gátolhatja. Mi lehet bántani, csak azzal, hogy az utcán sétálni. Szilárd meggyőződésem, hogy ha tudatos, akkor a kockázatok minimális lenne. A tested szent hely, a templom pedig az Istennek, vagy az Univerzum jelenleg él. Mit jelent az, hogy szent? Hogyan lehet meghatározni a szervezetben, mint egy templom? Az életünk, a test legértékesebb, meg kell kezelni, mint olyan. Még akkor is, ha lefedjük a testünket, a tetoválás, azok a tetoválások vagy a templom a lélek. Mit akar kifejezni? Vagy mondhatjuk azt, hogy “Mi a szándéka a tetoválás, vagy bármi mást tennünk, hogy a testünket.

A dolgokat eszünk, lélegezz, szag, vagy, hogy a testünk egy tartós hatással volt az egészségügyi testünk. Van egy elméletem arról, hogy a Hepatitis “C” Ez az Elmélet kimondja, hogy a Hepatitis “C” lehet az eredménye, hogy nyelv piercing van. A gondolat, hogy a nyelv megváltozott, most pedig lehetővé teszi, hogy több baktériumok a szervezetbe, amely a máj tisztítja ki. Ez csak egy elmélet, mert tudjuk azt is, hogy piszkos tűk hozhat Hepatitis “C”

A test a szent templom. A gondolkodás arról, hogy az egészség a kapcsolatot a testünk biztosítunk módon, hogy a becsület, az emberi test. Ez a test a külső héj, a világ után, beleértve a stressz, betegség, baktérium. Vigyázz a templom, élvezni az életet, majd viselni az összes biztonsági berendezések, mint vonatkoznak. Figyelj, hogy a szavakat használt, de tudom, hogy jön ki a szájából. Amit hallunk megy az agyunk, majd adja meg a gondolatok. Annak érdekében, hogy fenntartsák a templomban kell nevelés, gondozás, a szent módon.

Rate this post
szabina
Author at Egészség Gyár |

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY