A Szövődmények Diabetes, Hogy Befolyásolja Az Izmok, Csontok, Ízületek

A diabétesz elsöprő betegség. Azt hiszem, ez csak akkor van hatással a főbb szervek, például a szív, a vesék, szemek. De kár, hogy a tisztesség, a másik része a szegény test, különösen az izmok, csontok, ízületek. Idővel, kár, hogy a váz-izom rendszer, valamint az őket körülvevő kötőszövetek, mint a szalagok, inak, mert vétek, elváltozások, illetve fogyatékosság.

Idegek károsodása következtében diabéteszes neuropátia egyidejű artériás betegség, az elhízás hozzájárulnak ahhoz, hogy a megnövekedett kockázat különböző csont -, izom -, ízületi betegségek.

Itt van néhány izom, ízület, csont szövődmények a cukorbetegség.

Charcot (shahr-KO) Közös

Van bizsergést éreztem a lábam? Van még egy teljes elvesztése érzés. A közös gyengíti, mert az ideg szállítja sérült miatt magas a vércukorszint. Charcot közös hatással van a láb a legtöbb időt. A közös duzzadt, instabil, deformált.

Ez könnyen előrehaladtával deformitás, instabilitás. Amikor ez történik, akkor szükség van az ízületek támogatott zárójelek használata. Még rosszabb, hogy korlátozni fogja a mobilitás, bottal, vagy járókerettel, hogy mozogjon. Azonban, amikor ennek az észlelt korai, nem kell, hogy a végén le van tiltva. Hogy ezt megakadályozza, korlátozni, súly ellátott tevékenységekre használja ortopéd orvosi eszközök, mint a fogszabályozó támogatása, az érintett közös, illetve a környező struktúrák. Lefogy felesleges, ha nehéz. A legfontosabb, hogy legyen éber ellenőrzése a vércukorszint.

Cheiroarthropathy

Egy másik diabeteses szövődmény hatással van a bőr, az izmok, a kéz úgynevezett diabéteszes kéz szindróma, vagy cheiroarthropathy. Megtapasztalhatja a bőr a kezén fokozatosan sűrűsödik, s nézd, viaszos. Akkor az ujjaid szerződés mozgás korlátozott lenne. Talán úgy érzi, hogy nem lehet kiterjeszteni az ujjait, majd nyomja meg a tenyeredet, lapos.

Gyulladáscsökkentő gyógyszerek segíthetnek. Fizikai terápia, például a stretching gyakorlatok is lassú a haladás, ez a szövődmény. Nem világos, hogy mi okozza ezt a diabeteses szövődmény. Mivel ez túl gyakori az emberek között, egy régóta történelem, cukorbetegség, súlyos vércukorszint, elengedhetetlen, hogy ellenőrizzék a vércukorszint.

A csontritkulás

A csontritkulás eredmények a csont gyengeség. A csontok viszont törékeny, könnyen törés. Meglepő, hogy ez a csont betegség láttam többet között 1-es típusú cukorbetegek. Korai tünetek: enyhe, mint látható, az idő múlásával a betegség eredmények a görnyedt testtartás, amikor a gerincoszlop érintett plusz gyakori csonttörések veszteség magasság.

A testmozgás nagyon fontos, hogy megakadályozza a csontritkulás beleértve egy jól egyensúly a kalciumban gazdag táplálkozás, valamint a D-vitamin. napozzon a D-vitamin követelményeknek. Amikor a nap félénk lehet a D-Vitamin a kiegészítők. Kalcium lehet venni, mint egy kiegészítése is. Azonban a kardiovaszkuláris betegségek fokozott kalcium kiegészítőket. Lehet forrás kalcium a zöldségek, zsírszegény tejtermékek.

Osteoarthritis

Talán meglepő, hogy osteoarthritis a cukorbetegség egyik szövődménye is. Az ízületi porc elhasználódik, valamint a közös van téve egymás csontos felületek. Aztán majd duzzadt ízületek, fájdalom, gyulladás, ízületi merevség, illetve korlátozás a mozgás. Ez hatással lehet a közös a szervezetben. Kiderült, hogy a 2-es típusú cukorbetegek nagyobb a kockázata a osteoarthritis. De egészségügyi szakértők azt mondják, hogy nyomon követhető legyen több, hogy az elhízás sokkal inkább, mint a cukorbetegség is. 2-es típusú cukorbetegség társul elhízással. Az elhízás túlterheli az ízületek, illetve kárért a inakkal.

Megakadályozza ezt a feltételt, ha elveszíti azokat a felesleges kilók. Gyulladáscsökkentő gyógyszerek, pihen az érintett közös, a masszázs, az akupunktúra segíthet enyhíteni a fájdalmat.

Diffúz Idiopathiás Csontváz Hyperostosis vagy ÉTEL

Ez a szövődmény érinti az inak, szalagok, támogató struktúrák a harántcsíkolt izom rendszerek. Hogy is hívják Forestier betegség. Az inak, szalagok megkeményedik. Következésképpen, fájdalom, merevség, mozgáskorlátozottság mozgalom fordul elő. A szalagok, inak, a gerinc gyakran érintett majd eredmények hátra vagy nyak merevsége. Ez akkor fordul elő, többek között a 2-es típusú cukorbetegek. Úgy gondolják, hogy az inzulin, vagy az inzulin-szerű növekedési tényezők a cukorbetegek elősegítik a kóros csont növekedését.

Fájdalomcsillapítókkal lehet enyhíteni a fájdalmat. Ha a merevség súlyos műtét szükséges ahhoz, hogy kivegyék a felesleges csont nőtt.

Dupuytren-Kontraktúra

Az ujjaid is bent felé a tenyér? Úgy néz ki, mint a karom. Ez történik, ha a kötőszövet a tenyér a kezét, ujjai megvastagszik, majd hegek. Mivel a hegek összehúzódik, majd húzza az ujját a karom, mint a helyzetét. Következésképpen, ha nem lesz képes kiterjeszteni az ujjait.

A kezelés magában foglalja a kortikoszteroid injekció, hogy csökkenti a gyulladást. Műtét, majd levágta a kontraktúrák, illetve akkor kerül sor, amikor az ujjakat, nem fogja meg a tárgyakat.

Befagyott Váll

A váll korlátozott, a fájdalom, a mozgás? Nem tudod felemelni a kezedet a fenti fejét, ha így teszel, nincs fájdalom! Szerencsére, ez azonban csak az egyik válla. Az oka általában ismeretlen. De nagyobb a kockázata, ha cukorbeteg vagy.

Ha láttam korábban, agresszív fizikai terápia visszaállíthatja a mobilitás plusz fájdalom, valamint gyulladáscsökkentő gyógyszerek. Ha ez nem sikerül a műtét lesz a vége, hogy vágja le a szalagok, hogy javítsa a mozgás.

Izom -, csontváz -, illetve összekötő szöveteket, amelyek körülveszik a csontok, például szalag, inak szövődmények a cukorbetegség. Lehet, hogy úgy tűnik, enyhe, mint a szív, a szem, a vese szövődmények de eredményeket gyengeség, betegség, fogyatékosság; s elveszíti a függetlenségét. Mindig azt tanácsolta, hogy ha már diagnosztizált cukorbeteg vigyázz a vér glükóz szintje, mint egy sólyom. Kezelése a szintet is át való megfelelés az orális gyógyszerek vagy inzulin, a testmozgás, a vesztes felesleges kilók alkalmazkodva az egészséges étkezési szokásokat. Vércukor vizsgálat segít kezelni a szintet. Az A1C-teszt minden 2 3 tudni, hogy az átlagos vércukorszint, ha cukorbeteg kezelése dolgozik.

Author at Egészség Gyár | Website

Szabina fitnesz és táplálkozási szakértő képes volt szerezni egy diplomát ezen a területen. Minden nap folyamatosan ismereteket nyújt ügyfeleinek, akik különleges étrendet igényelnek, akár orvosi akár testi célok miatt. Szabina segített több száz ügyfélen, hogy úrrá legyenek a súlyproblémáikon a megfelelő étkezés, a kiegyensúlyozott táplálkozási program és a testreszabott fitneszrutinok bevezetésével. Jelenleg az első könyvét írja a modern kultúra és a társadalom hatásairól az élelmiszer-bevitel csökkenése céljából.

LEAVE A REPLY