Varican Pro – összetétel, hogyan kell használni comfort harisnya, művek, észrevételek.

Varican Pro-árA diplomás kompressziós harisnya jellege, használata és gondozása. Mi az a kompressziós harisnya?

Kompressziós Varican Pro harisnya (más néven diplomás kompressziós harisnya) ruhák, amelyek alkalmazzák a fokozatosan csökkenti a nyomást, ahogy utazik végig a végtag felé a törzs. Így például a combhosszú kompressziós harisnyának nagyobb nyomás lesz a bokán, közepes nyomás a térdnél, és kisebb nyomás a combon. Olvass tovább: www.varican-pro.hu

Bár “harisnya”, a kifejezés ugyanúgy alkalmazzák a térd hossza “zokni” kompressziós harisnyanadrág, sőt kar kompressziós ruházat.

Varican Pro – értékelések, vélemények

Kompressziós harisnya közös használatra számos feltétel, beleértve:.

Mélyvénás trombózis (DVT): olyan állapot, amikor vérrög képződik a mélyvénában, általában a lábban. Ha értékelések Varican Pro a vérrög kiszabadul, át tud jutni a szíven a tüdőbe, és elzárja az artériát. (Tüdőembólia néven ismert). Visszerek: duzzadt felületi vénák (vénák, hogy hazudnak felületesen, csak a bőr alatt). Bár a korlátozott klinikai jelentősége, a megjelenés csúnya gyakran megjelenő göröngyös, sötét kék vagy lila a bőrön keresztül. Általában hatással vannak a lábakra, különösen a borjúra és néha a combra. Olvass tovább: www.varican-pro.hu

A pontos ok még mindig értékelések Varican Pro bizonytalan, de valószínűleg a vénákban lévő sérült szelepek miatt, amelyek lehetővé teszik a vér visszafelé áramlását a szívdobbanások között, illetve a vénákban a medencében (összegyűjtve), ami megnövekedést okoz számukra.
 • Ödéma: folyadék felhalmozódása a lábakban. Lehet szívelégtelenség, vagy a láb vénái problémája. Folyadék is felhalmozódhat a lábak a hosszú repülőgépes repülések, vagy bármely más alkalommal, hogy a lábak továbbra is viszonylag mozdulatlan.
 • Vénás láb fekélyek: fekélyek a bőr általában közel a boka. Ismét, ezek okozta problémák a szelepek a láb véna. Ahhoz, hogy hatékony, harisnya kell viselni folyamatosan a nap folyamán. Általában ezeket távolítják el éjszaka, mielőtt az egyén megy aludni, de az orvos azt tanácsolhatja nekik, hogy viselni éjszaka is, ha a klinikai körülmények azt sugallják, hogy hasznos lesz.

Általában azt javasoljuk, hogy ezeket naponta legalább fél órán keresztül távolítsák el, hogy a viselője megmoshassa a lábát és a lábát, valamint hogy ellenőrizze a bőrfelületét a fekélyek vagy a szárazság területén. Ez utóbbi csökkenthető emulgeáló krémek használatával. Hogyan működik a kompressziós harisnya? Bővebben a gyártó honlapján: www.varican-pro.hu

Kompressziós harisnya Varican Pro vélemények munka azáltal, hogy nyomást a vénák a végtag. Mozgása az izmok a végtag, biztosítja a természetes pumpa mechanizmus, hogy összehúzza a vénák és erő a vér mentén. A kapott nyomás biztosítja, hogy a vér ki legyen kényszerítve a végtag felé a törzs.

Kompressziós harisnyák állnak rendelkezésre több méretben, hosszában, stílusok, erős tömörítés. Nincs Varican Pro vélemények nemzetközi szabvány tömörítési rendszer, de minél alacsonyabb a tömörítési szám, annál kisebb a szilárdság. Így egy 1. osztályú harisnya kevesebb tömörítés, mint egy 3.osztály, de két 1. osztály különböző részein a világ, vagy a különböző gyártók, lehet, hogy különböző erősségű tömörítés.

Varican Pro – hol lehet vásárolni, ellenjavallatok

Varican Pro-mellékhatások

Ha hosszabb ideig utazik, fokozott a mélyvénás trombózis kialakulásának kockázata. Alacsony hol lehet vásárolni Varican Pro nyomású kompressziós harisnya (“repülős zokni”) segíthet csökkenteni a DVT és a folyadék felhalmozódás kockázatát, ha utazik több mint nyolc órán át. Hogyan kell alkalmazni, illetve eltávolítani a kompressziós harisnya. Bővebben a gyártó honlapján: www.varican-pro.hu

Amint fentebb jeleztük, a fokozó harisnya szorosabb a lábánál, mint a lábfej felső részén. Ez hol lehet vásárolni Varican Pro megnehezítheti az alkalmazásukat, eltávolítását, néhány ember pedig segítség nélkül nem tudja kezelni őket. Számos alkalmazási segédeszköz áll rendelkezésre a piacon, kezdve az egyszerű papucs eszközök, a teljes láb aids,valamint a kesztyűk.

Általános technikaként, ki a használata az aids nem egy pár kesztyű:

 • tegye a kezét a zokniba egészen a sarok zsebéig, majd fordítsa ki a harisnyát
  óvatosan csúsztassa a lábfejet a lábfejbe, majd a sarokra helyezze az
 • harisnyát – győződjön meg arról, hogy a sarok a sarokzsebben középen van-e ne húzza ki a harisnyát, hanem használja a tenyerét, hogy finoman masszírozza fel a harisnyát a lábán . Vannak különböző hosszúságú kompressziós harisnyák, amelyek illeszkednek a lábát másképp.
 • Térd-magas harisnya – ezek kell ül a térd alatt. Comb-magas harisnya – húzza át a harisnyát a combra, amíg ellenjavallatok Varican Pro a harisnyakötő a fenék alatt nyugszik.
 • Derék-magas harisnya (harisnya) – hozza a test részét a harisnya fel a derék ügyelve arra, hogy a varratok fut függőlegesen az első a ruha.
  Gondozása a kompressziós harisnya További információ: www.varican-pro.hu

Kompressziós harisnyát kell viselni néhány hétig, hónap vagy év; ezért fontos, hogy vigyázzon rájuk, és mossa rendszeresen. A tartalék készlet felbecsülhetetlen, hogy viselje mosás közben az első készlet.

Tipikus ellátás utasítások:

 • gép vagy kézi mosás meleg vízzel, legfeljebb 40 C, két-három naponta
 • ne csavarja a harisnya, mert ez a fellépés károsíthatja a hatékonyságot
 • ne bukjon-szárítsa meg a harisnyát, mert a hő károsíthatja a rugalmas
 • simítsa el a ráncokat, és soha ne görgesse le a harisnyát, miközben viseli – ez hatással lehet a teljesítményükre, és korlátozhatja a vér áramlását a lábakon keresztül
 • tartsa kenőcsök, olajok, lanolin és hasonló anyagok távol a harisnya, mint ők is okozhat a rugalmas romlik
 • don ‘ t sit still ellenjavallatok Varican Pro or lie in bed for long periods – to help the blood flow through the legs take regular walks around the house and do gentle foot and boka gyakorlatok When ülő
 • keep legs uncrossed when you ‘ re ülő vagy fekvő

Varican Pro – Magyarország, gyógyszertár

Varican Pro-összetevőkTippek a gyakori utazók, hogy megakadályozzák az utazással kapcsolatos mélyvénás trombózis (DVT) További információ: www.varican-pro.hu

A gyakori repülők Magyarország Varican Pro mindenkinél jobban tudják, hogy a hosszú órákon át tartó ücsörgés görcsei és fájdalma egy kis zsáknyi holmival, egy Sky Shopping katalógussal és egy repülőgép biztonsági útmutatóval van ellátva. Különösen a Coach, ez csak enyhén kényelmes, de többnyire szűk és zárt.

Ez egy nagyon Magyarország Varican Pro ismerős forgatókönyv a gyakori üzleti utazók, légikísérők és pilóták életéhez. Még saját neve is van – “Economy Class syndroma”, hogy leírja a szűk negyedeket és kiszáradást, amely gyakran fordul elő az utazók során széleskörű repülések, buszutak, autóvezetések, vonatutak.

Azok számára, akik a hosszú távú utazás hetente, vagy akár naponta, akkor nagyobb a kockázata a mélyvénás trombózis (DVT), valamint a végzetes tüdőembólia (PE). További információ itt: www.varican-pro.hu

Mi az a DVT és a tüdőembólia?

Mélyvénás trombózis (DVT) egy vénás vérrög mélyen a láb, ahol gyakran nem látható egyáltalán. Nagyobb Varican Pro gyógyszertár valószínűséggel hat a bal lábra, főként a véráramlás változásai, a véna falának erőssége és a vér vastagsága miatt. Ezeket többnyire műtét okozta, de lehet fokozni a dohányzás, hormonális fogamzásgátlók, fertőzések, elhízás, és természetesen-kiterjedt légi utazás, fejlődő DVT kifejezetten “Traveler trombózis”.

DVT gyakran okoz fájdalmat, duzzanat, vagy bőrpír az érintett láb. A legtöbben csak átmeneti fáradtságnak és fájdalomnak tüntetik fel. És bár a DVT maga is okozhat fájdalmat és duzzanatot, előfutára a Tüdőembóliának, egy potenciálisan halálos állapotnak, amikor a DVT vérrög a tüdő egyik kritikus artériájába kerül.

Az elmúlt 10 évben a DVT Varican Pro gyógyszertár egyre nagyobb aggodalomra adott okot mind az egészségügyi szakemberek, mind a lakosság körében, különösen az utazók körében. Bár nincs jó becslések, hogy hány ember érinti a DVT kifejezetten az utazás, ez most becsült DVT hatással több ember, mint a mellrák vagy AIDS több mint 350,000 ember az Egyesült Államokban évente. Van azonban egy jó oldala is ennek az összehasonlításnak: a DVT megelőzhető a józan ész gondozása és a tömörítőruházat segítségével. További információ: www.varican-pro.hu

Varican Pro – mellékhatások, összetevők

Varican Pro-ellenjavallatokHogyan lehet megakadályozni a DVT-t? A kiterjedt utazó, sok lépést lehet tenni, hogy megakadályozzák a mélyvénás trombózis. A mellékhatások Varican Pro tipikus orvos ajánlásai”fogyás és dohányzásról való leszokás” feltétlenül vonatkoznak, de kiválasztása a folyosón ülés a gépen kínál néhány extra előnyöket: van egy kis extra láb szoba, akkor könnyen fel és nyúlik minden órában, így lehetővé teszi, hogy a szívfrekvencia fel egy kicsit, és nyújtsa a borjak.

Ezek általános józan ész ajánlások, és van egy termék is, amit minden gyakori szórólapnak viselnie kell attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek a repülőtérre, egészen addig, amíg le nem lépnek a repülőgépről – kompressziós harisnyák.  További információ itt: www.varican-pro.hu

Mi az a kompressziós harisnya?

Kompressziós harisnya mellékhatások Varican Pro feszes illesztőruházat szilárd tömörítés a bokán, hogy kissé enyhíti fel a lábak, az úgynevezett “diplomás tömörítés”. Ez a külső nyomás a lábakon ösztönzi a vér áramlását, “nyomja” felfelé, ahogy természetesen kell.

Ez segít, hogy a vér megfelelően mozogjon, és gyorsabban gyógyuljon a láb, mivel a hosszú órákon át ül a szűk kabinokban.

A klinikai vizsgálatok bizonyították a compression harisnya és zokni viselésének hatékonyságát az utazók közötti DVT megelőzésében. Kutatók felfedezték, hogy azok, akik kompressziós harisnya, zokni, vagy harisnya, amikor utazik, nehogy a fejlődő DVT, mint azok, akik nem.

Kiválasztása kompressziós harisnya az utazás

 • Fontos megjegyezni, hogy bár Varican Pro összetevők a kompressziós harisnya előnyös, vannak konkrét okok, miért, és hogy egyszerűen viselni egy szűk ruhadarab nem megfelelő. A nem kompressziós kezelésre tervezett szűk ruhadarabok vagy cipők ténylegesen korlátozhatják a véráramlást és növelhetik a kockázatot.
 • Mindig meg kell Varican Pro összetevők győződnöd arról, hogy megfelelően mértél, és megfelelő méretű, márkájú és stílusú tömörítőruha van rajtad, ami megfelel az igényeidnek. Helytelen méretezés vagy tömörítés szinten okozhat több kárt, mint jó. Általános szabályként, minden tömörítés felett 20mmhg először egy orvos ajánlott. Olvass tovább: www.varican-pro.hu

LEAVE A REPLY