Waist Trainer – frissítve 2019-ben – hatás – ár

Waist Trainer - ellenjavallatokA fűző viselésének első oka az, hogy a fűzők Waist Trainer forróak! Ők csak egyike a legszexisebb divatcikkeknek, kézre.

Oh – részleteket akarsz? További okok?

A fűzők azonnal hígabbá válnak. Ez igaz. A hiteles fűzőket úgy tervezték, Waist Trainer hogy csökkentsék a derékvonalat, és simítsa a gyomrát csak a fűző behelyezésével. Egy olcsó, műanyag csontozással ellátott fűző teszi ezt kisebb mértékben, de a csontozás nem fog túl nagy nyomást gyakorolni, és a fülek kihúzódnak (ellentétben az igazi fűző acélcsonkításával és a használt csiszolókkal). szemöldök helyett, és sokkal erősebbek). A fűző szerkezete Waist Trainer nyomást gyakorol a derékra, ami a bőrt és a testet felfelé (és lefelé) tolja, és a deréktól távol, így néhány perc alatt elveszíti a hüvelyk. Még “vonat” a derekát, hogy még kisebb legyen, ha rendszeresen viseli a fűzőt (úgynevezett “derékképzés” vagy “szoros kötés”).

Waist Trainer – összetétel, művek

A belső szervei kicsit eltolódhatnak, miközben alkalmazkodnak a derékvonalra helyezett nyomáshoz, de ez nem összetétel Waist Trainer káros (amint azt korábban a korábbi orvosok gondolták). A nők különösen anatómiailag úgy vannak kialakítva, hogy a belső szerveik biztonságosan eltolódhassanak. Testünk ezt természetesen csinálja, amikor terhes vagyunk. Ez nem jelenti azt, hogy fájdalmat vagy komoly kényelmetlenséget okozó fűzőt kell viselni, mert ha nem illeszkedik jól, kárt okozhat. Egy jól felszerelt, megfelelően beállított fűző nem okoz fájdalmat, kényelmetlenséget vagy légszomjat.

A fűzők jól érzik magukat. Mint egy ölelés vagy ölelés. Sokan találják a kényelmet az érezte, hogy viselnek egy illeszkedő ruhát, mint például a fűző, vagy Waist Trainer összetétel akár egy öv. A férfiak és a nők évszázadokon át „támogató ruhákat” viselnek, és nem mindent azért, mert jobban látják őket. Szeretjük az érzést és a funkciót is. A fűzők jól érezzük magunkat.

A fűzők segíthetnek a fogyásban. A fűző viselése nyomást gyakorol a gyomra és a derékvonalára is. Az művek Waist Trainer egyik oka annak, hogy a gyomor megkerülő műtétük miatt fogynak, mert gyomruk kisebb lesz, így sokkal gyorsabban érzik magukat. A fűző hasonló hatást fejt ki a gyomorra gyakorolt ​​nyomással, ami sokkal gyorsabban érezzük magunkat. Az étel lassabban is emészthető, így hosszabb ideig nem akarunk újra enni. Bár a fűző nem művek Waist Trainer lehet a “mágikus diéta pirula”, amit keresett, segíthet a súlycsökkentés útján. (Mindig forduljon orvoshoz, mielőtt a fűzőt orvosi célokra használja).

Waist Trainer – észrevételek, mellékhatások

A fűzők nagy háttámlák. Gyakran megközelítem azokat az embereket, akiknek hátsó problémájuk van, akiknek szükségük van egy támogató zárásra. A rendelkezésre álló orvosi “fűzők” csúnyaak, terjedelmesek és nem egyéni felszerelések. Vastag, Waist Trainer észrevételek karcolódó anyagból készülnek, és tépőzáras szíjakkal vannak beállítva. A ruházat alatt nem működnek jól. A hiteles fűzők testre szabhatóak, könnyebb súlyú szövetekből készülnek, és szép sziluettet hoznak létre, miközben a háttámlát szeretné biztosítani vagy igényelni. (Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt a fűzőt orvosi célokra rendelné).

Waist Trainer - összetevőkA fűzők javítják a testtartást. Csak próbáljon meg egy jól felszerelt fűzőben! A csontozás észrevételek Waist Trainer egyenesen megtartja Önt, és behatolhat rád, ha meghajolt. A hasadra gyakorolt ​​nyomás támogatja a testét és felemeli a felső mellkasát. (Próbáld ki – húzd a gyomor izmokat, és emelje fel a mellkasodat úgy, mintha egy fűződ lenne – érzed, hogy a felsőtestünk igazodik?) Ne feledd: tedd a harisnyaidat és cipődet a fűzőed elhelyezése előtt!

A fűzők SEXY! Tehát most az igazán szórakoztató rész … a szex fellebbezés. Képzeld el magad Waist Trainer mellékhatások vagy partnereit meglepte egy este gyertyafényes, lágy zenével, finoman illatos virágokkal … lassan sétálgatsz a szobába … magas sarkú cipő, csípős harisnya, amelyet a pulóverek felakasztottak, és amelyek egy formájú, hosszú vonalú fűzőbe vannak rögzítve. a derékba merítve … egészen a mellékhatások Waist Trainer hátsó részig nyúlt … puha, ízletes hasítás a fűző felső szélén … testtartás-tökéletes forma mosolyogva és erősen lélegezve.

Waist Trainer – vélemények, összetevők

Nos – kapod a képet! Mi lehet szexisebb?

Továbbá, akiknek igazán szükségük van egy másik jó okra, hogy jól érezzék magukat? A Corset Connection vélemények Waist Trainer fűzői szórakoztatóak, izgalmasak, szexiek és tetszőleges figurákhoz ideális stílusban kaphatók. Már évszázadok óta körbejártak, és az elkövetkezendő évek divatja maradnak.

A legtöbb ember tudja, hogy legalább néhány különböző típusú fűző áll Waist Trainer vélemények rendelkezésre, de a valóságban annyi különböző variáció létezik, mint a különböző döntéshozók; ezért fontos, hogy a vásárlás előtt tanulmányozza a döntéshozók alakját és stílusát. A legnépszerűbb típusok a homokóra, kúpos és derékfűzők. Mások közé tartozik a csőszár, az S-kanyar, az Elizabethan és természetesen a férfi fűző, amely a fentiekben megváltozott lehet a férfi testhez.

A vonat indításakor az S-kanyar és a csőszár összetevők Waist Trainer nem járható területek, ezek a stílusok csak tapasztalt szűkítőre szolgálnak, és a testet elég természetellenes formákká formálják; a törzs sokkal nagyobb mértékű megváltoztatása, mint a többi stílus. Az Elizabethan alakja a történelmi újjászületés és az időszakos öltöző birodalmához tartozik, és kevésbé gyakori a fűző edzésre is, mivel a modern korzetta alakja a viktoriánus fűzőn alapul.

A fűzőstílus kiválasztása Waist Trainer teljes mértékben függ a kívánt testformától és az előnyben részesített korlátozásoktól. Ez általában azt jelenti, hogy a derékkorsetet vagy a csípőn vagy a homokóra csípőjénél vagy kúpos formában választhatsz – vagy valamit a három között.

A fő kérdés, amit fel kell tenned magadnak: ‘szeretném formálni a bordáimat?’ Ha a válasz „nem” vagy „ijesztő!” majd válasszon a homokóra, később a kúpos alakra Waist Trainer összetevők haladhat. A homokóra fűző követi a bordák görbéit, formázza az alakot, miközben lehetővé teszi számukra, a kúp alakú egyenes oldalakkal, amelyek felülről derékig kúposak, mint egy fejjel lefelé kúp. Ez megváltoztatja az alsó „lebegő” bordák helyzetét, de nem okozhat kényelmetlenséget ezen a területen. A fájdalmas bordák a túl szorosan Waist Trainer fűződött fűző jelei. Ne feledje, hogy a fűző képzés fokozatos folyamat, nem kétséges gyorsjavítás – lazítsa meg!

Waist Trainer – értékelések, fórum

A borda alakjának megváltoztatásának időtartama körülbelül 8 hónap plusz, ami testenként változik, és akár egy és értékelések Waist Trainer fél évig is eltarthat a teljes hatás eléréséhez. Ez alatt az idő alatt a fűzőt naponta legalább 12–14 órával kell viselni, vagy amikor a legaktívabb. Alvás a fűzőben nem fog működni, meg kell enni, inni, sétálni, beszélni és játszani a karcolásban, hogy a fűzőképzés hatályba lépjen. Az edzéshez azonban a fűzőt el kell távolítani. A kúpos bordakép ugyanolyan módon csökkentheti a tüdő kapacitását, mint a kardiovaszkuláris edzés, de ez valószínűleg nem befolyásolja Önt, kivéve, ha a tizenéveseknél a szélsőséges Waist Trainer értékelések szélsőséges csökkentést kívánja elérni. Nincsenek más egészségügyi problémák, és kúpos alakzat nem fogja megállítani az edzést, sziklamászást, búvárkodást vagy gyermekeket.

Waist Trainer - művekA fűző hossza; függetlenül attól, hogy a csípőre vagy a csípőre megy a fűző, függ a has hasítási követelményeitől. A csípő fölött több támogatást nyújt ezen a területen, és előnyben fórum Waist Trainer részesíti a szélsőséges szigorítást, mivel a fűző nyomása nagyobb felületre oszlik, és a has nem terheli a támogatás hiányát.

Egy hosszabb fűzőből kissé nagyobb a mozgáskorlátozás, de ez is javítja a testtartást és támogatja a hátát. Ha előre elkészített fűzőt szeretnél hosszabb stílusban rendelni, fontos, Waist Trainer fórum hogy ellenőrizze, hogy az első mellkasi hosszúság (ha ez egy elülső nyitó fűző) nem olyan hosszú, hogy megsebesíti a medence csontját, amikor leül. A törzs a legrövidebb, amikor a test ülő helyzetben van, így ellenőrizheti ezt a hosszúságot, hogy leüljön egy kemény felületre (nem egy párnázott kanapéra stb.), Egyenesen a hátával, és botot vagy nagy vonalzó mérést használ a medence Waist Trainer csontjától a mellcsontig . Hagyjuk 2 hüvelyk többet a túlzott mellszoborért, bár a túlfestést ritkán használják a fűző képzéshez.

LEAVE A REPLY